Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AZIJA: Trka udvoje za titulu u Kini, Hiderabad skrenuo s puta

Vreme čitanja: 2min | sub. 26.11.22. | 09:51

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

(Fudbal, Tajland 1)

Muangtong je bez pobede u tri uzastopne utakmice šampionata Tajlanda i želeće to da promeni u sudaru sa Bangkok Junajtedom. Gosti su odigrali nerešeno 1:1 protiv Pračuapa u poslednjem ligaškom meču, i zauzimaju četvrto mesto sa 27 bodova u 14 mečeva. Muangtong je na 11. mestu sa 15 bodova iz 14 mečeva, a izgubio je prethodni susret u ligi sa 3:1.

ŠENDŽEN - VUHAN TRI TAUNS, 12.30

(Fudbal, Kina 1)

Borba za titulu šampiona Kine je u punom jeku. Vuhan Tri Tauns je u najboljoj poziciji jer ima daleko bolju gol-razliku od Šandunga, kao i isti broj bodova na osam kola pre kraja. Naredni rival novajlije je Šendžen, koji je u donjem domu. Vuhan je pobedio Meidžou Haku sa 3:0 na svom terenu u poslednjem meču, a Šendžen je na 13. mestu sa 30 bodova. Sa osam preostalih mečeva, Šendžen zaostaje za trećeplasiranim Šangaj Portom 19 bodova za mesto u kvalifikacijama za AFC Ligu šampiona.

ATK MOHUN BAGAN - HIDERABAD, 15.00

(Fudbal, Indijska Superliga)

Može li Hiderabad da se vrati na pravi put protiv ATK Mohun Bagana posle obećavajućeg početka sezone u indijskoj Superligi? U poslednjem ligaškom meču Hiderabad je poražen prvi put u kampanji ove sezone od Kerale Blastersa sa 1:0 u svom domu i time je prekinuo niz od šest mečeva bez poraza. Hiderabad je drugoplasiran na vrhu tabele sa 16 bodova, što je dva koraka manje od Mumbaj Sitija. ATK Mohun Bagan je na šestom mestu sa 10 bodova iz šest mečeva. ATK je takođe izgubio poslednji meč sa 3:0 protiv Goe, prekinuvši niz od četiri meča bez neuspeha.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara