Komentari na vest

Benzema ubacio Dance u vrtešku, ali im nije pomutio um; Potop Hrvata na Rangnikovom debiju (VIDEO)

G

Gssssst

pre gotovo 2 godine

Odgovor je - to je liga nacija i velike momčadi baš briga. Zato 3 najbolje sa zadnjeg SP - Francuska, Hrvatska i Belgija izgube kući od slabijih
B

Bar Kohba

pre gotovo 2 godine

Realno to nije ona ekipa iz 2018, a Modric je na zalasku, ne moze on sam da nosi tim. Oni su sada malo iznad proseka, ali imaju dobar kult reprezentacije, mada mogu bljesnuti ima tu ok igraca. S druge strane ne postoji danas ni jedna reprezentacija da otkida kao ranije, sve je to tu negde, toplo hladno jedna Italija uzme EP, pa ispadne u kvalifikacijama za SP, slicno je i sa ostalima Francuzi pukli kuci od Danske koja nema neke vanserijske igrace, ali je jaka timski, Belgija koja je kidala do pre dve godine puce od Holandije koja se dugo trazi, ili mi od Norvezana koje smo nedavno nadigrali. Bice tu jos dosta iznenadjenja i utakmica.
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Dolazi do smjene generacije u Hrvatskoj. Za sledeci ciklus kvalifikacija bit ce puno novi igraca. Vjerujem da cemo opet imati dobru reprezentaciju. Imamo par vrhunski igraca u mladoj reprezentaciji. Sucic, Stanisic, Sutalo, Biuk, Kacavenda, Simic. Ako dodqm jos Gvardiola, Livaju, Ivanusca, Zvonareka. Samo se nadam da ce otici u klubove gdje ce redovno igrati.
H

Hahahahaha

pre gotovo 2 godine

Stigao sam do "prosipao" i ne mogu dalje da čitam od smeha. Imate li i lektora,kada već imate potpuno nepismene nazovi novinare?!
2

234242

pre gotovo 2 godine

pogledajte golove,namestaljka.predstava za javnost.igraju na 40 % snage. smesno za nas koji smo gledali nekada kako izgleda igra
P

Pancev

pre gotovo 2 godine

Ocekivani pad Hrvatske reprezentacije jednostavno mladi igraci nemaju kvalitet odlazeci,nevidim igraca koji moze zameniti Modrica!!!
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Hrvatskoj je ova liga nacija uvijek sluzila za neko eksprimentiranje. Danas Dalic ni sam nije znao sta je htjeo. Za nas koji smo stalno na zavrsnicama EP i SP nebitno takmicenje.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Ma jeste Modric onako došao da izgubi, dosadno mu kod kuce. Da si igrao bar rekreativno neki sport znao bi da niko ne voli izgubit ni na skolskom dvoristu, a ne jedan Modric, Brozovic, Kramaric. Realno koji je dobar rezultat Hrvatske od SP 2018.god????
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Gostimir. Ma da bas sad ce noge da polome za ovu ligu nacija, jos na kraju sezone pa nisu ludi. Od 2018 do sad je bilo jedno Europsko i jedne kvalifikacije za Sp. Na Europskom prosli grupu, ispali u produzecima od Spanije, a kvalifikacije prosli kao prvi u grupi ako to nije dobar rezultat ja neznam sta je. Valda smo trebali biti prvaci na nekom SP koj3 nije odrzano od 2018.
G

Gostimir

pre gotovo 2 godine

Naravno da je za svjetske vicešampione slabo biti nikakav u Ligi Nacija evo vec 3 sezone, a u kvalifikacijama za SP sa nikakvom Rusijom jedva prvo mjesto, na EP je za tebe dobro bit u 1/8 finala, pa iz grupe idu dalje 3 od 4 ekipe. SUVI PROSJEK REZULTATI.
b

buahhahahaha

pre gotovo 2 godine

ovi kockasti jos gori od nas juce hahahaha, mi smo makar imali haalanda kao protivnika a oni koga? sabitzera? hahah :D

маркиђани

pre gotovo 2 godine

Kakvo radovanje kod gola Arnautovica. CAR.
P

Plavi10

pre gotovo 2 godine

Pa dao je gol protiv viceprvaka svijeta, zato tako radovanje.
S

Spartanac

pre gotovo 2 godine

Mi ne smemo da izgubimo od Norveske u Beogradu, to je Skandal. A Belgija koja je prva na Fifa Ranglisti kao domacin moze da primi cetiri komada od Holandije , Hrvatska koja je vice Sampion sveta kao domacin sme tri komada od Austrijanca da primi i Sampion Sveta Francuska moze slobodno da izgubi kod Kuce i da ispusti preenost da bi na kraju izgubili 1-2. Ljudi da se ne lazemo, niti smo Svetska sila , niti igramo protiv Lihtenstajna , San Marina, Moldavija,Malte Giblatara. Idemo dalje Slovence moramo da bijemo :)
s

sve si lepo rekao

pre gotovo 2 godine

prva na rang listi izgubila , druga na sveru izgubila, prvak sveta izgubio...a izvini sta smo mi....eto toliko.sramota
G

Gost2

pre gotovo 2 godine

Ova liga nacija je prestava da Reprezentacije s nasih krajeva nece nist napravit u Kataru
S

SpicloV

pre gotovo 2 godine

Kako igra ova Danska, alal im vera. Ali i Benzemin gol, kakav slalom, u zivotnoj formi igra covek a 35 god. treba da napuni za pola godine.

ST8

pre gotovo 2 godine

Divim se kako reprezentacija Danske igra timski I pametno.Što se ne moze reći za Francusku. Ne znam da li sam ja to jedini primetio ili mi je tako izgledalo da Mbape I Benzema jedno drugog ignorišu I da nema komunikacije izmedu njih.
G

GostHercegNovi33

pre gotovo 2 godine

Mali je poludio od para i slave i pošto je postao glavni baja u klubu i zarađuje najvise i on ce da odlucuje ko ce da ode a ko da dodje sada zeli da bude on taj koji ce to isto biti u reprezentaciji. Ali mu tu slavu krade Benzema koji ove godine igra kao navijen. Zato je njegov animozitet prema Benzemi ogroman jer želi da sve oci budu uprte u njega.