Komentari na vest

Bog je Argentinac i zove se Leo!

J

Jermen 69

pre preko 1 godinu

Ronaldo naterao zenu da se odrekne argentinskog drzavljanstva !
G

Gostyyy

pre preko 1 godinu

Kakav strasan marketing tim ima Messi, to je cudo jedno. I ne samo to, vec lobi koji radi za njega radi strasan posao.
1

1718182619181

pre preko 1 godinu

Bog je samo jedan i on je na nebu.
G

Gaizka

pre preko 1 godinu

I taj poslednji argument, taj poslednji niski udarac da se omalovaži najveći svih vremena i cela njegova karijera, poslednji tračak nade njegovih neprijatelja da ga drže u onom "ali".. sada je odlepršao jer je Messi osvojio Mundijal u svom poslednjem mundijalskom plesu, nosio svoju Argentinu do zlata da bi na kraju bio nošen na ramenima svojih saigrača i ušao u besmrtnost.
G

GostKg

pre preko 1 godinu

Čisto sumnjam da za četiri godine neće igrati na SP.
n

noleeeeeeee

pre preko 1 godinu

FIFArgentina je osvojila
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Izem ti fudbal ako je Mesi najbolji u istoriji, možda po nekim statistikama koje su danas moderne ali oko ne vara i teren ne vara, Mesi je jednodimenzionalan igrač koji non stop radi isto. Da, ne možeš da ga zaustaviš ali posle određenog vremena postaje dosadno. Da Mesi je možda najkonstantniji jer igra nanajvišem nivou 20 godina ali najbolje Zubine godine ili Ronaldinjove nisu za poređenje sa Mesijem. Nivo igre Ronaldinjov u dve sezone u Barsi, lepota igre to je nešto o čemu mali Mesi može samo da sanja, za Zubu da ne pričamo ili Zizua. Dakle Mesi je možda najduže igrao na visokom nivou ali njegov plafon je daleko niži od pomenuta dva Brazilca a Zizu je u najmanju ruku bio konstantan kao on. Sa druge strane, ko je najbolji na svetu je čisto subjektivan osećaj svakog čoveka posebno, svako ima različite afinitete pa ne vidim razlog da se ovoliko forsira da je Mesi najbolji u istoriji kad to nije stvar puke statistike i nečije želje već afiniteta publike. Meni konkretno Mesi nije najbolji, uvek radi isto, ne možeš da ga stigneš ali ćeš uvek gledati isto njegovo izdanje, tačno znaš šta će da uradi i posle par sezona postaje dosadno a da ne pričam posle 20 godina. Kada Ronaldinjo uzme loptu, opusti se i uživaj, to je spektakl i to je nešto o čemu mesito može samo da sanja.
s

slb bez p

pre preko 1 godinu

Ovaj Mundijal svakako nije reper, jer su gurani i sakom i kapom od prve do poslednje utakmice. Uvek ce biti onog "ali..." kad se pomene ovo svetsko prvenstvo...
p

plavac

pre preko 1 godinu

tebra zuba nije mogao da nabode pas da mu pištolj na čelu držiš,a mesi sa 35 rasprodao kosmodisk u kataru.
K

Kaciga

pre preko 1 godinu

Tebra Zubi nije ni trebao pas, uzme loptu i ide pravo na celu odbranu a to što Mesi u 35-toj rasprodaje kosmodisk može da zahvali upravo Zubi i velikanima iz tog doba koje su krvnički bili dok Mesija ne sme niko popreko da pogleda, ne znam dal je za celu karijeru propustio dva meča, Zuba je više proveo po doktorima nego na terenu a Mesi je najzaštićeniji igrač u istoriji ovog sporta. Druga stvar, kada pričamo o Zubi ili Ronaldinjo to su bili ljudi hedonisti kojima fudbal nije bio sve u životu već su svašta stizali a mali Mesi je jedan od verovatno najdosadnijih likova kada pričamo o najvećima svih vremena, samo fudbal, trči niz aut liniju zalomi untra i šut u dalji, to je cela Mesijeva karijera, dosadno ubi bože.