Braga ušla u trku za Rodića

Vreme čitanja: 1min | sre. 07.08.19. | 09:34

Portugalci pišu da će transfer sigurno biti manji od 3.000.000 evra

Izvesno je da će Milan Rodić (28) ovog leta napustiti redove Crvene zvezde. Pitanje je samo tajminga. Pre četiri dana izgledalo je da pouzdani levi bek gotovo sigurno ide u Tursku, konkretno u Antaliju, međutim, pojedini portugalski mediji navode da je i Braga ozbiljno ušla u igru. 

Portugalci tragaju za defanzivcem koji pokriva levu stranu i ima dobre ofanzivne karakteristike, što su preduslovi koje Rodić svakako ispunjava. Tamošnji mediji ne govore konkretno o kojim se ciframa radi, međutim konstatuju kako Rodićeva cena po Transfermarktu 3.000.000 evra, odnosno da bi Braga mogla da ga dobije za nešto manje novca. 

Izabrane vesti

Crvena zvezda je već angažovala igrača na poziciji levog beka, pošto je Rodićev odlazak bio planiran. U pitanju je brazilac Žander. Ostaje otvoreno pitanje da li bi i Braga pristala, kao Turci, da povremeni reprezentativac Srbije ostane do kraja evropskih kvalifikacija. Pretpostavka je da bi čelnici crveno-belih i pogotovo Vladan Milojević insistirali na tome. 

Doduše, u slučaju ulaska u Ligu šampiona situacija bi mogla da se zakomplikuje. Jer tada bi Zvezdi bila potrebna što jača konkurencija u timu...

Podsetimo, Milan Rodić stigao je na Marakanu iz Samare u julu 2017. godine. Plaćen je svega 250.000 evra, a ugovor je produžio ranije ove godine. Sa crveno-belima je osvojio je dve titule i igrao Ligu šampiona. Nema sumnje, jedan od najboljih poslova srpskog šampiona u poslednjih nekoliko godina. Pogotovo ukoliko, kako se očekuje, transfer bude milionski... 

Foto: MN Press


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara