Komentari na vest

Ozbiljna frustracija Lejkersa, Denver ih tukao 11. put zaredom; Jokić ono njegovo (VIDEO)

r

roni

pre 10 dana

ovaj jokic je takav sakrivac od lopte,denverov bruno fernandes.
G

Gost22

pre 10 dana

Od svih legendi Bruno?!
M

MNM

pre 10 dana

Najbolji ikad misliš?
M

Monteroo

pre 10 dana

Lejkersi bi sa ovim brojkama odvalili bilo koga na zapadu sa ovakvim dejvisom,LBJ standardno,rivs OK,...međutim.. Denver je sada sampionski tim znaju kako se to radi nema pritiska...kad se lomi jokic preuzima na sebe... I tesko je igrati sa njima napadacki bitno je samo da kcp,porter,pogode otvorene suteve,a ako još kristijan braun i Gordon ubace nesto s distance..to je demoliranje...posto u odbrani krpe sve... Pik jokic marej se ne može braniti ili te jokic napuni floterima ili marej šutira otvorene trojke sa centrale što je za njega trening sut..... Tu jedino minesota može možda nešto da proba....ostali..ni to...sa ovakvim jokicem....nema tu mnogo opcija...
T

Treba biti objektivan...

pre 10 dana

Lejkersi imaju sasvim jak sastav, priča o tome sama dvojica igraju je za supljoglavce. Odjednom priča sa ovim Denverom bi svi, šta bi svi? Gordon je 50% bolji igrač uz Jokića, Porter je popravio defanzivu ali i dalje naprimjer taj isti Porter je na nivou važnosti tipa Barns u prvoj šampionskoj generaciji GSW. Marej je klasan igrač i to jedino stoji, a KCP je tip igrača koji daje doprinos veliki na oba kraja parketa, ali mnogo oscilira kada je napad u pitanju. Ovaj Denver živi od protoka lopte, a taj protok upravo Jokić omogućuje. Denver sa nekim drugim superstarom ne bi ni blizu favorita najvećeg uz Boston bio, možda izuzetak Lebron prime, jer i on je tip igrača koji diže kvalitet ostatka tima. Durent na ovaj tim umjesto Jokića, garantujem da bi ispali od Lejkersa. Suma sumarum jeste sa treba uživati u igrama Jokića, Lebrona, Karija i bilo kojeg superstara, a kritikovati se uvijek može i najlakša je putanja ka glupošću...
D

Dachaa

pre 10 dana

Nemaju trenera,a da imaju jak sastav nisamo bas siguran.Sem LB i AD ko drugi…
l

lklklk

pre 10 dana

Nije mi jasno zasto Gordon nije pozvan u reprezentaciju kad decko kida u odbrani i skace ko blesav, plus ume da da solidno poena. svakako bolji nego vecina koji su pozvani. Bitno da su pozvali pola veterana
M

Ma da bre to

pre 10 dana

Zato sto treba tamo cirkus da se pravi.
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Ti si najtrofejnija fransiza, dolazis iz LA, imas vise legendi nego neko stanovnika, imas sve mogućnosti i sav novac na raspolaganju, i nema veze ko je protivnik, pa da su i Dzordanovi Bulsi, ne mozes sebi da dozvolis da te neko ometla dve godine za redom, moras nesto da pokazes, pokusas... Makar jednu da dobijes.
T

Top Gun

pre 10 dana

Nije tačno.
p

pa realno

pre 10 dana

pokusali su i bili blizu u drugom mecu..posle su psihicki pali..
V

Volim ficu

pre 10 dana

Mozda je nebitno, ali Denver nam pokazuje kako protiv veća staraca na olimpijadi. Bravo za Jokića i ekipu.
G

Gostina

pre 10 dana

Pa mogu da nam pojazuju sta hoce,ali nadji mi kod nas 3 igraca,koji ce da svaku tekmu daje 20+ a da to nije samo jokic?! I jos nesto,ovde se igra i odbrana za razliku od NBA. Drugaciji sistem i na OI i n SP od NBA.
N

Ne mogu

pre 10 dana

Lejkersi sa dva igrača, kad oni stanu kraj. A sa druge strane njih petorica tovare koš.
7

777

pre 10 dana

tacno. Samo im fali neko sa klupe ne znam sta je sa redizjem kidao je u sezoni.
c

cv

pre 10 dana

lejkerski nemaju ostatak tima kvalitetan ali naravno lebron je tata ove igre
g

gosttt

pre 10 dana

Ovo su glavni izgovori svih koji navijaju za LeBrona i Lejkerse, uopste nije tacno da nemaju ekipu. Denver nista nije jaci po imenima od Lejkersa. Igraju bolje, kao tim, imaju Jokica koji cini ekipu boljom. Rasel je dobar igrac, Rivs, Dinvidi, Hacimura, svi oni su imali zapazene role u bivšim ekipama. Nisu oni nista losiji od KCP, Brauna, pa i Portera koji ili ubaci sve ili nista, bas kao i Rasel. Jednostavno nema hemije, igra se vrti samo oko Lebrona i Dejvisa dok Denver ima doktora kosarke i timsku igru i naravno trenera za klasu iznad Ham-a
j

jezerdžija

pre 10 dana

Lejkersi imaju samo 4 igrača koja konstantno igraju i predvode tim tokom cijele sezone,ovo ostalo nije ni za ABA2.A tek o treneru ne vrijedi pričati bilo šta.Proslečna play off ekipa.
Z

Zigalio

pre 10 dana

Utakmicu nisam gledo, vec samo statistiku. Prosto mi je neverovatno da za celu utakmicu bude samo 30 faulova. Playoff je utakmica nije ona sezonska, to znaci da ekipa po cetvrtini pravi manje od 4 faula u cetvrtini od 12min.
n

nadrealnooo

pre 10 dana

Lejkersi igraju dok gasa imaju Lebron i Dejvis,posle toga krece rokenrolaaaaa...Kakva frustracija i unistavanje!!! 11 pobeda za redom protiv jednih Lejkersa!!!Nezapamceno!
S

Sledeči

pre 10 dana

Ovu seriju dobijaju. Ali sledeči protivnik Minesota, to je druga priča. Nema rokenrola, nego put Sombor.
n

nadrealnooo

pre 10 dana

Moguce i to. Ali nesto ne vidim kako ce Minesota pobediti Denver na 4 meca,plus nemaju prednost domaceg terena? Mada sve je moguce,ali iskreno ne vidim kako. Denver tempirao formu za plej of. Takodje Minesota ako veceras ne pobedi Finiks,ta serija ide vrlo verovatno u 7 meceva. Tako da sve je moguce,pa i da ne vidimo mec Denver Minesota.
Č

Čimmmm

pre 10 dana

ti napišeš "sledeči" nama sve jasno 😂
M

Mrksi

pre 10 dana

Da Jokic nije toliki konjoljubac, siguran sam da bi mogao da bude najveci kosarkaski trener ikada, ovako, verovatno kad zavrsi sa igrackom karijerom ce da se drzi podalje od parketa.
T

To

pre 10 dana

Mu je pametno, šta treba da se nervira, jedino ako je lud.
Z

Zaza Paculia

pre 10 dana

Godinu dana posle kraja karijere, imace 200kg. 😂 Videli smo svi u pauzama izmedju dve sezone da je lik kao onaj neki komsa kojeg ima ispred svake prodavnice.
M

Mrksi

pre 10 dana

To je samo ono sto nam se plasira u medijima. Jokic je neverovatno fizicki jak i tokom celog leta trenira kao lud. Pa sta vi mislite, da on moze svaki drugi dan da igra 40 minuta i lupa ove Amere ako celo leto zdroklja kolu i cepa masnu prasetinu? Mnogo, mnogo treninga i truda preko leta Jokic ulaze da bi mogao to da radi.
N

Nema igre

pre 10 dana

protiv ekipa gde 4 igrača daju 20 i više poena...
I

Informer

pre 10 dana

Vidi se, da bi pored igrača Murray, Gordon i Porter jr. svako na ovoj planeti došao do NBA titule.
n

nadrealnooo

pre 10 dana

Komentar u skladu sa tvojim imenom...hahahahahaha

Владан

pre 10 dana

Прво о тренерима:онај Дарвин Хан... оно није тренер, мумија, без реакције.. гледајте Мелоуна, нон стоп на ногама, прича, гестикулира,бодри... а сада о играчима:Гордон играч утакмице,ту се увек мува испод коша, и ради огроман посао, Портер израста у великог играча.. Јокић мозак тима, прави лидер.. нервирао ме Мареј, форсира нерезонске шутеве...са друге стране th king.. нема довољно горива до краја утакмице,без интензитета,жустрине.. биолошки сат чини своје.. Расел катаклизма.. Дејвис доминирао.. али не може сам... језерџије за тројке имали ужасан скор.Мислио сам да је грумење из Колорада слабији тим, због одласка Брауна и Грина.. али изгледа нине тако.
S

Saturn

pre 10 dana

Ne mogu da budu slabiji jer su Kcp , Marej , Porter , Gordon i Jokic jednu godinu iskusniji a to je startna ekipa , ovi s bili igraci sa klupe u cije patike su uskocili mladi Watson i Braun sa ozbiljnim fizickim predispozicijama kidaju odbranu plus Redzi ume da pogodi suteve
J

Jokara naš brt ⚫⚪

pre 10 dana

GOAT! Najveci svih vremena na svetu!
M

Marcon1

pre 10 dana

Lep decko ovaj Hachimura