Komentari na vest

Buongiorno Italia: Inter u dugovima do guše, ali pobeđuje i kupuje

R

Roberto Baggio99

pre 4 meseca

Nema dugovi ugusise nas 🏆⭐⭐⚫🐍🔵. 🤣🤣🤣
P

Pitam samo

pre 4 meseca

Cudno kako je samo Inter u minusu i dugovima ...

Joco Inter

pre 4 meseca

Željko Pantelić...

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

Željko, dragi nam dopisnik iz Rima Pantelić izgleda gaji nezne emocije prema Vlahovicu...

Pjanić sa tri žutaa

pre 4 meseca

Željko, dragi nam dopisnik iz Rima Pantelić izgleda gaji nezne emocije prema Vlahovicu...
Z

Zoiiii

pre 4 meseca

Ranije bi redovno izmisljali price o tuci u svlacionici, o klanovima, o preljubama, kako neki igraci zahtevaju transfere i svaki put ispadnu lazovi, svaki put budu brutalno demantovani. Dolaskom Marote te price su ugasene, nikom ne ostavlja prostor za lazi. Evo sada umesto da pisu o dobroj igri, pravcu oni opet lazu o dugovima, a onda pisu o zavrsenim transferima. Kako to da klub pred kolapsom u narednih 10tak dana ce zavraiti 4 nova pojacanja?
U

Uvek protiv jubea, k-r(e)ala i zlezde

pre 4 meseca

Koja cetiri pojacanja?
Z

Zoiiii

pre 4 meseca

Buchanan,Taremi, Djalo i Zjelinski...Bice puno i za prodaju, puno je mladih na pozajmice koji igraju dobro. Damfriz ce biti prodat na leto jer je odbio ugovor koji mu klub nudi, zahteva 1-1.5 milion vise....
U

UPjrz

pre 4 meseca

Hvala na odgovoru. Znam da se interesujete za pomenutu cetvoricu, Djalo je Milanov bivsi igrac, a zna se da je i Taremi bio na pragu Milana. Samo sam te ovo pitao da bih dobio potvrdu od jednog navijaca Intera da i vi takodje trazite malo vise igraca ove zime, ne samo jednog ili dvojicu.
Z

Zoiiii

pre 4 meseca

U sustini sada bi trebao samo jedan ili dvojica da dodju...sve ostalo je vise opcija za leto. A da nam fali desni spoljni i napadac, fali
I

Inter

pre 4 meseca

Upjrz@ od ove cetvorice samo Buchanan treba da dodje u januaru. Ostala trojica su akvizicije za leto i to svi dolaze (ako dodju) za 0. Trenutno ovako stoje stvari:Buchanan dolazi jer je Kvadrado operisan; sto se tice Djala, u klubu se razmisljalo da li da se Darmijan pomeri na poziciju Kvadrada, pa da dodje Djalo ili da se dovede neko drugi na poziciju Kvadrada, a Darmijan igra stopera, ocigledno su se odlucili za ovo drugo, a Djalo ostaje cilj za 0 na leto; Taremi ce doci u januaru samo ako Sancez ode u Saudijsku Arabiju, u suprotnom planiran je za leto; za Zjelinskog se prica da ce potpisati predugovor s prvim danom 2024. i da dolazi na leto za 0. Tako da Inter ima pune ruke posla, ali kadar se nece znacajno menjati u januaru.
R

Rui Costa

pre 4 meseca

Meni ovo više zvuči kao da je garancija da će ga dati slabijim klubovima. :)
T

TD

pre 4 meseca

"Svi sa nestrpljenjem čekaju maj mesec kada ističe rok za vraćanje duga fondu "Oaktree" . Reč je o blizu 40 miliona evra (uključujući i kamate). Žangovi nemaju odakle da vrate taj novac i zato pokušavju da reprogramiraju dug ili da pronađu nove finansijere ili partnere koji bi ubrizgali svež kapital. Na horizuntu. barem za sada, nema zainteresovanih, uprkos mandatu koji je dat renomiranim kućama da pronađu finansijere." 340 ili 400 miliona evra, 40 nije sigurno.
I

Inter

pre 4 meseca

Tako je, eh da je bar samo 40m. Kinezi su napravili dobar posao, sve do korone, posle toga da nema Marote Inter bi bio na sredini tabele, ukanalise Inter. Zang ako refinansira dug, a to bi bilo po jos vecim kamatama, pa Inter ce biti u teskom problemu.
T

TD

pre 4 meseca

I sta ti ocekujes da ce se dogoditi sa vama, ko ce postati vlasnik? Ili niko nov nece postati nego ce ostati sadasnji i postojeci?
I

Inter

pre 4 meseca

TD@ Niko ne zna sta da ocekuje. U medijima se pise, ako se refinansira dug onda je potrebno to znati do kraja januara, da bi imali dovoljno vremena da pripreme papirologiju do maja. Takodje, posto se zna da Oaktree nema nameru da vodi klub, pojavile su se informacije da Oaktree vec ima 2-3 potencijalna kupca spremna da kupe klub, ako Zang ne vrati pozajmljen novac. Pricalo se o nekoliko novih investitora, ali navodno Zang je i dalje cvrst u nameri da zadrzi klub, ali mu nije preostalo jos mnogo vremena da kalkulise. Po meni, refinansiranje bi znacilo jos vecu katastrofu za Inter, jos vise sredstava bi moralo da se obezbedi kroz transfere, jos vise bi se krunio tim, a za Oaktree je bolje da Zang ne dobije novi kredit, jer oni ce mnogo vise uzeti novca od ovih 350m sto im treba dati Zang. I novi investitori znaju da je Zang u problemu i naravno da nece da daju iznos koji on trazi za klub i svi sad cekaju razvoj situacije u narednih par meseci.
T

TD

pre 4 meseca

Saglasan sam sa tobom, zelim vam dostojnog vlasnika isto kao i nama jer ovo sto i vi i mi imamo posle dvojice donova je prilicno sumnjivo i razocaravajuce. MILANO!
M

MANOL0

pre 4 meseca

Vlahovic trazi ulogu sigurnog startera. Procitah dva puta i shvatih da sam glup .