Komentari na vest

Čelsi u januaru kreće po najboljeg strelca Lige 1

R

Roman lično

pre preko 1 godinu

Ma 80% transfera u Čelzi su špekulacije. Pa ne može u isto vreme pored obamejanga i broje da hoće i ronalda i ovog kanadjanina. Do zime biće još bar 3 imena i onda neka igraju sa 7 špiceva. Čelziju pre svega fali desno krilo koje igra levom nogom, jer ljudi u suštini nemaju nijedno već godinama. Time bi dobili na opcijama i eksplozivnosti. Inače pored sadašnja dva špica nam ne treba ni ronaldo ni niko drugi. Trenutno ima jedan iskusan i kvalitetan koji daje golove i drugi koji ima potencijal da bude u top 3 špica u budućnosti. Tako da tu ne treba ništa dirati. I promeniti formaciju u 4231 da konačno zaigraju maunt i haverc na svojoj prirodnoj poziciji gde bi pružili najviše, a i imali bi u svakom trenutku 4 ofanzivca u igri, što im je preko potrebno jer realno ne daju previše golova već duže vreme. U tome ide u prilog džejmsova povreda i sa aspijem bi to jedino funkcionisalo koliko toliko, jedino ako su 4 pozadi. Osim ako ne baci tamo kukurelju, jer ima poter taj običaj.

blues13

pre preko 1 godinu

Bravo brate cak mislim da ima trebaju i 2 desna krila koja igraju levom nogom,10 godina to nemaju.
p

plavac

pre preko 1 godinu

vraća se debeli azar ali u ne tako debelom izdanju

RossoneroVero

pre preko 1 godinu

Ajmo svi u EPL, napravit jednu profesionalnu ligu i ajde eto neka to bude u Engleskoj a sve ostale zemlje nek im se dopusti da budu amaterske lige, nešto poput školice fudbala. Evo daću par predloga za sledeću sezonu npr Notingem neka pokupuje sve ove igrače pa nek bude 4-4-2 Menjan - Kalulu, Ramos, Rudiger, Grimaldo - Valverde, Verati, Kimih, Kvaratšelja - Vlahović, Lautaro Martinez dok bi valjalo za Everton da ispadne ovako Oblak - Hakimi, Škrinjar, Kunde, Teo Ernandez - Sane, Čuameni, Belingem, Leao - Mbape, Lewandowski, isto 4-4-2 naravno. Svima plate okruglo 20M i mir u svlačionici - niko se ne žali. U Italiji ostavit Primaveru tj nek se prenosi kao dosadašnja prva liga, a na televiziji Španije pustit Brazilsku ligu da im se zavaraju oči.
R

RedDevil

pre preko 1 godinu

Kako te ne mrzi?
M

Mitros

pre preko 1 godinu

Ovaj Čelsi je po potrošnji gori od Psža. Koliko su samo platilili Lukakua, Fofanu i sad još hoće Davida.
Г

Гост

pre preko 1 godinu

Буквално, убедљиво највише троше, преко 300 милиона само овај рок и сад хоће још, па ово стварно нема везе са спортом, притом нису имали лош тим па да толико промене изврше, језиво
p

plavac

pre preko 1 godinu

kad je beg bio cicija?da ne treba možda da izvlače pare iz kluba kao pojedini?