Komentari na vest

Čelsijeva nada - FA kup, ali kako protiv tima kome nisi dao gol 270 minuta

1

121212222

pre 3 meseca

Ova utakmica u dobroj meri odlučuje o daljoj Pocccetinovoj karijeri. Ako izgubi dobija otkaz a dva otkaza u velikim klubovima bez prethodno osvojenih trofeja samo znači da će sledeći angažman moći imati u Espanyolu.
D

DidierDrogba11

pre 3 meseca

Gubi Čelzi i večeras, sutra otkaz Poketinu. Mislim da ga i igrači miniraju. Ništa nije uradio tokom ovih 7-8 mjeseci, niti ima stil igre niti neke taktičke promjene pa da čovjek može reći da nije loš trener.
U

U životu treba

pre 3 meseca

Biti iskren. Poćetinu su se mnoge stvari u karijeri poklopile. Upao je u Spurse gde je dobio jednu pristojnu generaciju u trenutku kada su svi imali neku tranziciju, pre svih Liverpul potom Junajted, Arsenal, pa i Čelzi i nije napravio ništa značajnije u Engleskoj. Da je makar digao titulu kao Lester pa i da kaže čovek svaka čast. Jedno finale LŠ, budimo realni mu je namestio Ajax. Prvo izbacivanjem Reala potom i Juventusa, sav pritisak je bio na njima u polufinalu, svi su želeli da vide Ajax u polufinalu i na kraju je to sve puklo onom glupošću u nadoknadi kada su Spursi prošli dalje na away golove. Na isti recept su se provukli i u četvrtfinalu. I onda su u finalu pregaženi od Liverpula. Već naredne godine usledio je raspad sistema. U PSG gubi titulu od Lila kojem je najbolji strelac bio Burek Yilmaz i onda su morali da mu kupe spejsšatl u drugoj sezoni da bi pobedio u trci old tajmera (Liga 1). I to se sada u Čelsiju i pokazalo, gubitnički mentalitet trenera i ne vredi, džaba.
D

DidierDrogba11

pre 3 meseca

Svaka čast, baš je nekako ispod radara prošlo ovo njegovo neznanje.