Komentari na vest

Dalić lukavo skida teret: Veći je pritisak na Argentini, nadamo se da će sudija sve kontrolisati

B

Beks

pre preko 1 godinu

Zlatko, učini sutra i susede ponosnim! Bićemo uz vas svim srcem, držim vam fige, već sam uplatio 100 eura da prolazite Argentince. Ubedjen sam u uspeh, srećno vatreni!
T

Trpadzija

pre preko 1 godinu

E moj sused, bolje da si tih 100 evra dao za decu na Kosmetu !!!
V

Vart

pre preko 1 godinu

Videćemo šta će biti. Dalic je trener i tip ličnosti koji daje a ne uzima. Hrvatska ima svoje šanse pogotovo preko fantastične trojke u veznom redu Modric, Brozovic i Kovačic. Oni zaista umeju da kontrolišu igru. Na primer mi smo imali 200 pasova manje od Brazila, Švajcarska 100, dok Hrvatska dva više od Brazila uz 50% poseda lopte. To je neverovatno i vredno poštovanja.
M

Mare Maronne

pre preko 1 godinu

Ovaj Dalic svakome ko voli fudbal i ne mesa sport,istoriju,ratove i gleda realno na zivot mora da bude simpatican,smiren,odmeren,ne lupeta kao neki,uvek respekt prema svima i sto je najbitnije obavlja svoj posao maestralno.Posle Hrvatske bilo bi lepo videti ga na klupi nekog ozbiljnog evropskog kluba.
T

Tako je.

pre preko 1 godinu

Zato je i posvetio pobedu braniteljima, umesto svim normalnim ljudima koji su navijali za njih. Umesto da govori o fudbalu on krenuo da pali vatru.
S

Srboljub 66

pre preko 1 godinu

Jedina razlika izmedju njih I nas je to sto je Kod njih najnormalnije u repertoaru i u busu I u svlacionici,dok kod nas pola tima okrece ocima na “Sprem te se”. Recept za uspeh je 26 KRVOZEDJNIH CETNIKA NA TEREN I LEKCIJA IZ ISTORIJE !
g

gost098

pre preko 1 godinu

A lekcija je?