Delije spremaju spektakl za derbi: Cela Arena u crveno-belom

Vreme čitanja: 2min | uto. 02.01.24. | 12:35

Sprema se koreografija slična fudbalskom meču protiv Makabija iz Haife

Večite rivale čekaju danas mečevi u Evroligi, ali je pažnja ovdašnje javnosti već usmerena ka četvrtku. Četvrti put u istoriji Crvena zvezda i Partizan Mozzart Bet odmeriće snage u elitnom klupskom takmičenju Starog kontinenta. Ovog puta, crveno-beli će biti domaćini, uz podršku 20.000 ljudi u Areni.

Za navijače Crvene zvezde pripreme su već počele. Navijačka grupa Delije sever očekuje da najveća arena na Balkanu bude obojena u crveno-bele boje. O tome su obavestili i javnost putem zvaničnog saopštenja.

Izabrane vesti

“Na mečevima u Evroligi pokazali smo šta je verna zvezdaška publika i želimo to da podignemo na jioš viši nivo za derbi. Za to je potrebno da se unapred dogovorimo i zajedno potrudimo. Prošle sezoni na 'Marakani' smo napavili koreografiju sa crvenim i belim majicama, želimo da uradimo to i u Areni.”, stoji u saopštenju Delija.

Zatim su obrazložili šta im je ideja.

 "Nivo 400 u crvenim majicama ili duksericama, nivo 200 u belim majicama ili duksericama. Verujemo da svaki navijač Zvezde ima crvenu majicu i da će ceo nivo 400 biti u crvenom. Za nivo 200 neka se potrudi da do utakmice nađe belu majicu, duks, šuškavac, ako nema baš belu, može i sivu. Ovo je izazov za svakog navijača i nadamo se da će svako da ispoštuje dogovor i da napravimo koreografiju koja će trajati celu utakmicu i da tako pomognemo našim igračima da pobede u derbiju".


tagovi

Delije

Obaveštavaj me

KK Crvena zvezda
KK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara