Delije: Svi su videli kako izgleda to kada se Crvena zvezda naljuti onda kada svi sumnjaju u nju

Vreme čitanja: 1min | pet. 07.10.22. | 19:29

"Mnogo je praznih stolica bilo na utakmici sa Ferencvarošom, previše za takvu utakmicu, ali sada imamo priliku da to ispravimo protiv Spartaka, nastavimo trku za Ligu šampiona i ohrabrimo igrače pred odlazak u Budimpeštu", poručuju pristalice srpskog šampiona

Navijači Crvene zvezde izdali su saopštenje u kom su pozvali svoje navijače da ispune tribine stadiona Rajko Mitić u predstojećem meču sa subotičkim Spartakom.

Popularne Delije smatraju da je protiv Ferencvaroša bilo previše praznih stolica za tako važan meč, ali da je Crvena zvezda pokazala kako izgleda kada svi sumnjaju u nju.

Izabrane vesti

"Delije, u nedelju naš klub igra sa Spartkom u 15.30. Ovo je prilika da preokrenemo stvari u našu korist! Svi su videli kako izgleda to kada se Crvena zvezda naljuti onda kada svi sumnjaju u nju. Red je da prepoznamo trenutak i nastavimo tamo gde smo stali sa ovom Zvezdom! Mnogo je praznih stolica bilo na utakmici sa Ferencvarošom, previše za takvu utakmicu, ali sada imamo priliku da to ispravimo protiv Spartaka, nastavimo trku za Ligu šampiona i ohrabrimo igrače pred odlazak u Budimpeštu, gde je po svemu sudeći sve moguće. Zato, nedelja u 15.30, vidimo se na našem stadionu", stoji u saopštenju Delija.

Crvena zvezda je na liderskoj poziciji Mozzart Bet Superlige sa tri boda više od TSC-a i Čukaričkog, odnosno pet bodova prednosti u odnosu na večitog rivala Partizan. Meč sa Ferencvarošem u Budimpešti zakazan je za četvrtak od 21 čas.


tagovi

Delije

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara