Dembele zaintrigirao mnoge pojavom na Stadionu svetlosti

Vreme čitanja: 2min | čet. 16.03.23. | 09:13

Napadač Barselone gledao duel Sanderlenda i Šefild Junajteda u Čempionšipu

Mini-odmor koji je Ćavi dao fudbalerima Barselone uoči izuzetno važnog El klasika sa Real Madridom u nedelju na Kamp Nou stadionu (21.00) Usman Dembele iskoristio je da poseti Englesku. U društvu većinskog vlasnika Sanderlenda, Kirila Luj-Drajfusa, gledao je duel Čempionšipa između Crnih mačaka i Šefild Junajteda. Pojava francuskog reprezentativca na Stadionu svetlosti privukla je pažnju javnosti, ali povod se ne krije u potencijalno senzacionalnom transferu skupocenog Dembelea u redove engleskog drugoligaša ili nečemu sličnom, već je reč o prijateljstvu dvojice Francuza koje datira odranije.

Dembele je još letos na svom Instagram profilu čestitao Luj-Drajfusu promociju Sanderlenda u viši rang, a postavljao je i slike sa zajedničkog odmora na Floridi.

Izabrane vesti

I tada je njegov potez privukao pažnju, pošto nije čest slučaj da neka od zvezda svetskog fudbala obraća pažnju na učinak niželigaša, ali i nije Dembele prvo veliko ime koje je ove sezone uživo gledalo utakmicu Čempionšipa. Pre njega je predsednik FIFA, Đani Infantino, početkom marta bio gost na duelu Milvol - Norič, dok je glumac Vil Ferel bio u loži Loftus Rouda za okršaj Kvins Park Rendžersa sa Sanderlendom. Interesantno je da ni jedan od trojice VIP gostiju nije doneo sreću domaćinima. U sva tri slučaja gosti su teren napustili kao pobednici.

Dembele je, inače, već neko vreme povređen - od susreta sa Đironom 29. januara - tako da neće moći da pomogne saigračima u predstojećem El klasiku. Pobedom, pa čak i remijem u meču sa Real Madridom, Barselona bi napravila ogroman korak ka tituli. Trenutna razlika je devet bodova.


tagovi

BarselonaUsman DembeleSanderlendČempionšip

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara