Komentari na vest

Dogovor Milana i Rafe: Daćemo ti manju platu, ali izmirićemo ceo dug Sportingu

ž

živann

pre oko 1 godinu

Leao je izgleda jedini igrač koji ima nešto dužno tom sportingu,a napustio je klub kao i još 10 drugih igrača nakon što su im razbojnici od navijača upali na trening i fizički napali igrače

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Izgleda da ce ipak Sporting platiti taj dug.

markomarkovicmarkoni1983@gmail.com

pre oko 1 godinu

Pardon, mislio sam na Lil.
G

Gost87

pre oko 1 godinu

Realno bolje da prima manju platu i da mu klub plati dug, nego da ima dobru platu a sam da placa dug.
w

win win situacija

pre oko 1 godinu

Mislim da je to fer pogodba. Npr ugovor na 4god. To bi bilo ekvivalent plati od 9mil. On je trazio 8.5mil i milan da mu plati pola duga. To bi bilo negde 10.5mil po god. Znaci 1.5mil manje a odma zaboravi na dug. Po meni to mi deluje dosta dobra nagodba. Pritom ovim ne pravi nemir u svlacionici jer 5mil se uklapa sa ostalim platama u timu. I plus milanu lakse da plate dug nego da mu daju platu i placaju dodatni porez na nju. Nadam se da je istina.

Miki_Rubiroza23

pre oko 1 godinu

Kad mu se igra, ne mozes ga lasom uhvatiti... Kakva glava!
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

Kvalitet je nesporan, ali glava … Misljenja sam da je njemu najbolje da ostane u Milanu, u timu gde se sve vrti oko njega. Ako ne produzi ugovor do leta, odmah ga prodati.
s

svi sve znamo

pre oko 1 godinu

A sta ti to znaci a glava. Decko bas nema problema sa glavom tj sa ponasanjem i razmisljanjem. Pitao bi ja tebe da ti dodje presuda da moras plati 16mil a zaradjujes 1.5mil godisnje. Decko razbija kako igra i ako je istina da je pao dogovor na ovih preostalih 10 utakmica ocekujem jos 10+ njegovih golova. Kad imas problema privatno i poslovno trpi. Nije razlika ni kod fudbalera.
G

Gost0007

pre oko 1 godinu

@ svi sve znamo, da pratis utakmice Milana shvatio bi o cemu pricam. Prvo nije konstantan, u utakmici nestane na 20 minuta, ima neke nepromisljenje poteze, kad pogresi ne trci da vrati loptu u posed nego samo stane, ponekad deluje totalno nezainteresovano na terenu.Drugo, ne pricam o finansijama, ima on dobrog menadzera. E sad, ima kvalitet, Milan nece boljeg igraca na njegovoj poziciji dovesti, ima taj potez da resi mec ali je cinjenica da ima mnooogo kredita kod svojih saigraca.
S

Saturn

pre oko 1 godinu

#Gost0007 Nije konstantan , prosle sezone dabl dabl najbolji igrac serie a , i ti kazes da nije konstantan , ove god malo sitnije povredice malo sud ...
s

svi sve znamo

pre oko 1 godinu

Ko prica o finansijama? Kazem da je bio pod strasnim pritiskom zbog te presude. Ali ne vredi stobom se raspravljati jer ti sve najbolje znas.