Dogovoreno: Slavoljub Đorđević ponovo među Surduličanima

Vreme čitanja: 2min | sub. 17.12.22. | 19:27

Ugovor do kraja sezone, uz opciju produžetka

 Pokušaj sa Aleksandrom Lintom nije doneo željeni rezultat, kasnije se u Surdulici nisu snašli Dragan Radojičić, Dragan Perišić i na kraju Simo Krunić. Posle velike jesenje vrteške na trenerskoj klupi rukovodstvo Radnika iz Surdulice se okrenulo proverenom rešenju. Prema saznanjima Mozzart Sporta superligaša sa juga Srbije do kraja sezone predvodiće Slavoljub Đorđević. Uz opciju da ugovor bude produžen na još godinu dana, ali to će zavisiti od rezultata nekadašnjeg štopera Crvene zvezde tokom proleća.

Mladog stručnjaka u Surdulici očekuje vrlo delikatan zadatak. Radnik je prvi deo prvenstva završio sa samo osam osvojenih bodova. pet manje od Mladosti iz Novog Sada... Cilj je jasan – opstanak u ligi. Dobra stvar za Slavoljuba Đorđevića je činjenica da dobro poznaje ambijent na jugu Srbije. Imao je Slavoljub već jednu epizodu u Surdulici, i to vrlo uspešnu. Predvodio je Radnik do polufinala Kupa Srbije (sezona 2020/2021), gde je muški poginuo u sudaru sa Crvenom zvezdom na Marakani – 2:1.

Izabrane vesti

Radnik je u toj sezoni prilično lako ostvario opstanak. Bila je to sjajna preporuka za Slavoljuba Đorđevića, koji je dobio poziv Vojvodine. Međutim, u Novom Sadu je odmah naišao na otpor dela navijača i nije napravio zapažene rezultate.

Pre seniorskog fudbala, Slavoljub Đorđević je dugo radio kao trener u omladinskoj školi Crvene zvezde. Predvodio je omladince crveno-belih u Ligi šampiona za mlade. I to vrlo uspešno. Zvezda je prošla grupu sa Bajernom, Totenhemom i Olimpijakosom, kasnije eliminisala Šerif, da bi stala u osmini finala protiv Midtjilanda.


tagovi

Slavoljub Đorđević

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara