Komentari na vest

Dragoljub Zbiljić za Mozzart Sport: Milan Rastavac je moj izbor i ima punu podršku

а

апа

pre preko 1 godinu

Не полемише се само о резултатима.... Проблем је и игра... Екипа је у константном паду од Спартака.... Ни оне које смо победили... Нисмо надиграли (нпр.Вождовац)... И проблем је што не можете да потпише те најбоље из омладинског погона... Мало се форсира Кабић... Где је Милошевић... Нисте дали шансу Јеленковић а заслужује шансу... Много приче и рекламе а мало дела...
M

Milosicccikagicc

pre preko 1 godinu

Ponekad se zapitam da li ovde komentarisu vanzemaljci ili bebe neke pa ne znaju ko je i cime se bavi gospodin Zbiljic?! Covek je apsolutno najveci kriminalac od svih ovih koji se pojavljuju po medijima a predstavlja se kao sportski radnik?! Usao je u vojvodinu da opere pare, kad bude izasao videcete sta ce ostati iza njega.
L

Ljuba Beat Street

pre preko 1 godinu

Kakav Rastavac, da li si realan? Njemu igra Traore na stoperu decko ne zna gde stoji , ne zna da se postavlja, preskacu ga lopte....Da li to vidi majstor, rade.li sta na treninzima ? Kaze nisu prosli pripreme zajedno? Pa druze imas svaki dan vremena za 1 ili 2 treninga, da ih postavis, pripremis ....?
H

Haos1

pre preko 1 godinu

Dzaba sto si ga ti doveo kad nije dorastao zadatku.
S

SlaninarLiman

pre preko 1 godinu

A jel ti i Jovanovic tvoj izbor? Menadzer i sportski direktor… takav lik ti dovodi igrace- povredjene i one sto nisu igrali ko zna kolko?!? Zbiljicu, uozbilji se i ubedi Laneta da preuzme tu poziciju!
G

Gostirista

pre preko 1 godinu

Sad ide poraz u Pazaru 100%. Em što je Pazar bolja ekipa, em se vracaju navijači, kojih će biti sigurno 7-8 hiljada minimum. Zbog toga najviše cenim Pazarce, 90% Pazara navija za svoj klub. Da je bar još 2-3 kluba kao Pazar imali bi 30% zanimljivije prvenstvo.
G

Gostкуће

pre preko 1 godinu

Ништа чудно, па навијају јер нису Срби. Не идентификују се са Партизаном или ЦЗ.
V

V V

pre preko 1 godinu

Treba sačekati Rastavac naredna 2 kola i pustiti da radi. Zbiljiću glavno pitanje nas višedecenijski navijača sa istoka i zapada je da čujemo od tebe a ne sportskog direktora da li i kad kao i zašto ne potpišete ugovor sa najboljim igračem koji je izašao iz škole Vojvodine još od Sergeja.. Jovanom Miloševićem. Ostali smo samo sa Nikolićem kao centarfforom a i on je više desetka a pravog veznog niste doveli
S

Srpska Atina

pre preko 1 godinu

Ajmo VOSO u petak po tri boda u Pazar, da zapusimo ovim dezurnim pljuvacima usta...
M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Valjda sad nije titula prioritet pa ce opusteno do kraja... Samo dodji sa menadzerom i ponesi pare i igras... Do tada mali Milosevic glumi maratonca trci krugove po veterniku....sprema polumaraton....nema kvalitet za ovako jako takmicenje
M

Marko021

pre preko 1 godinu

Sta rade tom momku, to je strasno!!! To je ono sto je Voša postala- i svi cute
M

Monteroo

pre preko 1 godinu

Marko021@ nema mali da plati i to je to,pa u omladincima ...voze klinci X6,A7...ovi drugi ih zovu milioneri
d

dulo vujosevic

pre preko 1 godinu

Bice Vojvodina sampion ako ovako nastave vredno da rade... za jedno 40-50 godina..
V

Voša NS

pre preko 1 godinu

Sta god mislili o Rastavcu mislim da mu podrška treba. Bice jako tesko naročito u sledece 3 utakmice i svaki bod ce biti odlican!!
z

zdral

pre preko 1 godinu

Vosi treba vreme da uigra tim i uz 3,4 pojacanja pre svega u veznom redu i pozadi bice sigurno na kraju u prva 4 mesta superlige. Sportski pozdrav!
I

Iljuska

pre preko 1 godinu

Evo ga glavom i bradom.Sportski pozdrav
s

srka

pre preko 1 godinu

Ajmo da budemo pošteni i realni. Vojvodina već godinama nema nikakav tim. Stalno menja trenere. Još od vremena Tadića, Kačara, Gaćinovića, Sergeja, nije imala igrača koji pravi razliku na terenu. Nekada sam fudbalsku školu Vojvodine, smatrao najboljom u zemlji, apsolutno opravdano. Vojvodina nema konkurentan tim. Po meni su TSC i Čukarički bolje ekipe, a u to smo se skoro uverili. Vojvodina je peta i to je plafon. Može da proba nešto da napravi u kupu. Iskreno mi je žao zbog toga. Novi Sad zaslužuje velike evropske fudbalske predstave i ravnopravne duele sa Zvezdom i Partizanom. Nažalost, u ovom trenutku, teško, jako teško!
Z

Zvlat BG

pre preko 1 godinu

Srbiji je hitno potreban treći, četvrti, peti klub pored blizanaca, inače je sve besmisleno!
M

Makuku

pre preko 1 godinu

Onda morate i da budete spremni da izgubite utakmice i titulu. Ne moze jare i pare.
P

Pobeda je resenje

pre preko 1 godinu

Samo jos da Vojvodina ulozi u odbojkaski i rukometni klub i bice rezultat u Evropi OZBILJAN naravno.
s

srka

pre preko 1 godinu

Ozbiljan klub ima navijače. Možda 10% Novog Sada navija za Vojvodinu. Svi ostali za Zvezdu i Partizan. Dokle god je tako, teško da će biti boljitka. Klub bez navijača nema harizmu, niti pobednički mentalitet, to bi bilo to.
L

Liman

pre preko 1 godinu

Svrati ponekad u NS, očigledno nisi nikad bio.
A

Archie

pre preko 1 godinu

Slaninara je u Novom Sadu više nego grobara i tu negde su sa ciganima. U okolini Novog Sada dominiraju slaninari i grobari, a cigani jedino u Veterniku.
t

televizor

pre preko 1 godinu

Mnogo je dodjosa u Novom Sada a njima fk Vojvodina nista ne znaci.
K

K1996

pre preko 1 godinu

@Liman Videh u maju, na Karađorđu, koliko Vas je. Više nas je ušlo samo na jedan ulaz zapadne tribine, nego slaninara na stadion. Da ne beše žandara na severu, ne bih Vas ni primetio. O zapadnoj tribini da ne pričam, tamo slaninara ni nema. Ipak, to nije naš problem... Eto nas uskoro opet, pa pogledaj kako stoje stvari. Sve najbolje! Da ne bude zabune. Rođen, odrastao i živim u Novom Sadu...
@

@archie

pre preko 1 godinu

Grobara i te kako ima bato moj, Detelinara cela grobarska, Futog,NN,Podbara ima nas svugde, naravno da je većina za Vošu ali grobara ima puuuno
M

Minja17

pre preko 1 godinu

Dragoljub Zbiljic je ponos Novog Sada
K

Kon

pre preko 1 godinu

Minja17@Zbilja?