Zbiljić (©Starsport)
Zbiljić (©Starsport)

Dragoljub Zbiljić za Mozzart Sport: Milan Rastavac je moj izbor i ima punu podršku

Vreme čitanja: 2min | pon. 10.10.22. | 16:25

„Imamo sreću da se polemiše samo i isključivo o rezultatu koji će u toku sezone doći na zahtevani nivo“, kaže prvi čovek Vojvodine

Krenulo je sjajno, podigla se euforija u gradu, Novi Sad je ponovo hrlio na stadion Vojvodine. Nizali su se dobri rezultati, čule se ovacije s tribina. A, onda su Lale zapale u krizu.

Kulminirala je sa tri poraza protiv rivala iz vrha tabele: prvo Čukaričkog (0:2), pa Partizana (1:4), a onda na kraju protiv TSC-a usred Novog Sada (1:2). Čuju se i prve kritike, nezadovoljstva, poneka otrovna strelica na račun igrača i trenera Milana Rastavca. Kako to obično biva u zdravim sredinama, predsednik kluba je odmah postavio leđa da budu štit svima koji su rešili da „udaraju“ po Vojvodini.

Izabrane vesti

Dragoljub Zbiljić, prvi čovek novosadske Stare dame, poručio je za Mozzart Sport da čvrsto veruje da će krizni period uskoro proći.

„Kao što nikad nisam verovao da velike pobede ostvaruju samo igrači na terenu već klub u celosti, tako verujem da se i bolni porazi kao što je ovaj protiv TSC-a ne mogu pripisati samo i isključivo igračima. Kao predsednik kluba potpuno sam uz svoj tim i svoj stručni štab. Apsolutno verujem u naše igrače da su spremni da iznesu teret ove izuzetno važne sezone“, rekao je Zbiljić.

Isto tako, javno je stao uz trenera Rastavca i dao mu potpunu podršku.

„Da iskoristim priliku da medijski odgovorim na veliki broj pitanja koje dobijam nakon utakmice protiv TSC-a: Milan Rastavac je moj izbor i ima moju apsolutnu podršku da nastavi sa radom. Preuzimam potpunu odgovornost na sebe za sve rezultate ostvarene u ovoj sezoni“.

Rezultati na terenu su važni i veruje Zbiljić da će u narednom periodu biti sve bolji, ali isto tako podvlači da Vojvodina dobija jednu drugu, ništa manje bitnu bitku.

Ono što je za FK Vojvodinu jako važno je da mi u ovom trenutku imamo klub koji poštuje sve finansijske i pravne obaveze prema državi i svim zaposlenima i imamo sreću da se polemiše samo i isključivo o rezultatu koji će u toku sezone doći na zahtevani nivo. Mnogo teži deo posla u FK Vojovodina je odrađen i ovo je danas potpuno stabilan klub“, podvukao je Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine.



tagovi

Dragoljub ZbiljićFK VojvodinaMozzart Bet Superliga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara