{{ getFormatedDate(match.time/1000,'dddd') }}
{{ match.home }} {{ match.visitor }}
{{ subgame.name }} {{ subgame.value }}
„Videli smo šta treba da popravljamo“, poručio trener crno-belih posle poraza od Zarje
Đukić: Dobro smo se takmičili! Valjente inteligentan, ali nespreman

Partizan je pao u generalnoj probi protiv Zarje, ali razloga za zabirnutost - nema. Tako je bar razmišljao trener crno-belih Miroslav Đukić posle današnje provere u Sloveniji.

Iskusni stručnjak smatra da su se crno-beli dobro takmičili, ali da su promašili nekoliko izglednih prilika za gol.
"Bila je tvrda utakmica, protiv protivnika koji je čvrst, agresivan. Ritam je bio dobar. Samo rezultatom ne mogu da budem zadovoljan. Imali smo šanse, nismo iskoristili. Zadovoljan sam kako smo istrčali, kako smo se takmičili“,  bila je prva konstatacija Miroslava Đukića.

Crno-beli imaju još devet dana do ovosezonske premijere i duela protiv Rudara u Nikšiću.
"Najbitnije je da se vidimo gde smo i šta smo. Kad su ostali s igračem manje rekli smo da je bolje da ostanu sa 11. Nama je bitnije da vidimo gde smo i da se popravljamo. Rezultat nije u prvom planu".

Navijači Partizana konačno su mogli na delu da vide španskog štopera Valjentea koji je debitovao na početku drugog poluvremena.
"Znali smo njegove karakteristike. Ima dobar izlazak, inteligentan je, dobro se postavlja, još nije ni spreman, ali zadovoljan sam njim i Gabrijelom, koji takođe nije spreman. Ušli su i odradili meč i polako stiču kondiciju da konkurišu za mesto u timu", jasna je poruka Miroslava Đukića.

Najnovije vesti


×