Radost igrača Njukasla (©Reuters)
Radost igrača Njukasla (©Reuters)

Dvojka na Njukasl i kec na Hofenhajm najisplativije opcije

Vreme čitanja: 2min | uto. 24.01.23. | 10:33

Mozzart daje najveće kvote na svetu

Raznovrstan fudbalski program ovog utorka stavio je bukmejkere Mozzarta na slatku muku. Na rasporedu su interesantne utakmice u sklopu Liga kupa Engleske, potom prvenstva Italije, Nemačke, Holandije i Portugalije, a odsteri su spremili iznenađenja za dve utakmice.

Nastavljaju se borbe u sklopu engleskog Liga kupa i Bundeslige, a razlog više da ispratite rezultate današnjih rundi može svakako da vam bude to što će kvote na pobede Njukasla protiv Sautemptona, odnosno Hofenhajma nad Štutgartom u Mozzartu u svakom momentu da budu najveće na svetu.

Izabrane vesti

Sautempton početkom novembra nije mogao da se nosi sa Njukaslom u Premijer ligi, u kojoj je izgubio 4:1. Danas postoji šansa da se osveti u prvom meču polufinala Liga kupa, gde je u igri prolazak do finala prestižnog trofeja. Sveci su u poslednjoj fazi eliminisali aktuelnog šampiona Engleske bez primljenog gola, savladavši Mančester Siti sa 2:0. Sautempton je izgubio od Notingema (1:0) u prvom meču 2023. godine u Premijer ligi, posle čega je u gostima savladali Everton (2:1). Prošlog vikenda crveno-beli su izgubili na svom terenu od Aston Vile minimalcem. Njukasl je već doživeo fijasko u FA kupu, gde najbogatiji klub u zemlji podlegao duelu sa skromnim Šefild Venzdejom (2:1). Ipak, tim je imao sreće sa u Liga kupu gde su Svrake u poslednjoj fazi pobedile Lester sa 2:0. U Premijer ligi crno-beli su nanizali 15 mečeva bez poraza, a na proteklih šest nisu primili gol. U prvom meču 2023. gosti su uspeli da remiziraju sa Arsenalom (0:0), posle čega su prošlog vikenda savladali Fulam (1:0) i igrali nerešeno protiv Kristal Palasa (0:0).

HOFENHAJM - ŠTUTGART (UTORAK, 20.30), KEC 2,30

Hofenhajm je nastavio pad na tabeli posle povratka sa pauze, izgubivši od Uniona prošlog vikenda (1:3). Pre odmora, ekipa iz Zinshajma je bila u seriji poraza i sada na slavlje čeka već šest susreta. Hof je na domaćem stadionu nanizao četiri poraza, pa se nada da može da izađe iz krize protiv Švaba. Štutgart je posle praznika ugostio Majnc i nije mogao da pobedi, iako je po svemu izgledao bolje od protivnika (1:1). Švabe još nisu uspele da napuste opasan deo tabele, ali je udaljenost do Augzburga minimalna. Štutgart će pokušati u Zinshajmu, s obzirom na trenutne uslove protivnika.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara