Filip Đuričić (©AFP)
Filip Đuričić (©AFP)

Filip Đuričić odbio da napusti Sampdoriju, jedini cilj mu je opstanak u Seriji A

Vreme čitanja: 1min | čet. 29.12.22. | 17:44

Srpski reprezentativac pokazao veliko poštovanje prema klubu iz Đenove

Teška vremena proživljavaju svi u Sampdoriji. Samo šest osvojenih bodova do pauze zbog Mundijala u Kataru i sedam bodova zaostatka za Specijom koja je i dalje u sigurnoj zoni ne obećavaju mnogo pred nastavak sezone, ali u klubu iz Đenove i dalje veruju u čudo.

Dejan Stanković uveliko priprema ekipu za rovovsku borbu u preostala 23 kola, a da bi se ideja o opstanku u Seriji A zaista obistinila klubu je potrebno da svi pokažu zajedništvo, s tim da su odavno potrebna i adekvatna pojačanja.

Izabrane vesti

4. januar, 12.30: (1,80) Sasuolo (3,50) Sampdorija (4,70)

Prema pisanju lokalnih italijanskih medija, Filip Đuričić je odlučio da odbije sve ponude za transfer iz Sampdorije u januaru kako bi ostao i pomogao ekipi da izbori opstanak u elitnom rangu italijanskog klupskog fudbala. Navodno je već odbio poziv Salernitane za zimski prelazni rok, zahvalio se na ponudi i poručio da ostaje kako klub ne bi završio u Seriji B.

Ovim je srpski reprezentativac pokazao veliko poštovanje prema klubu u kojem igra po treći put u karijeri. Stigao je letos kao slobodan igrač pošto mu je istekao ugovor sa Sasuolom. U dresu Sampa odigrao je 16 utakmica u svim takmičenjima i postigao dva gola. Sa klubom ima potpisan ugovor do juna 2024. godine.


tagovi

Filip ĐuričićZimski prelazni rok 2023SalernitanaSampdorija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara