REZZIME DANA (sreda): Beloruski hokej došao kao melem na ranu

Vreme čitanja: 4min | sre. 01.04.20. | 23:10

Pogledajte ko vam je 1. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

STANDARD AMATERI - MAČULIŠČI AMATERI (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 3:2
U daleko zanimljivijem od dva duela koja su bila na programu ove večeri, Standard je uspeo da savlada Mačulišči, iako je meč završio sa igračem manje na terenu – 3:2 (1:1). Prvo poluvreme donelo nam je egal borbu, ali uz dosta intenziteta, pa ne čudi činjenica da su oba tima uspela da postignu po gol u ovom periodu. Ipak, u drugom delu igre, Standard je uspeo da potvrdi kvaliet i da tako dođe do vredna tri boda. Opširnije u izveštaju.

SOLIGORSK - JUNOST MINSK (tip 2, kvota 1,80) - rezultat 0:3
Uzeo je Soligorsk brejk u Minsku pre samo četiri dana, ali je kod kuće sve uspeo da prospe i tako faktički da mogućnost Junosti da pred svojim navijačima proslavi titulu u nacionalnom hokejaškom prvenstvu. Tim iz beloruske prestonice večeras je bio izuzetno dominantan, pa je trijumfom bez primljenog gola poveo sa 3:1 u seriji i došao do mogućnosti da za dva dana dođe i do četvrte pobede i titule – 0:3. Opširnije u izveštaju.

BELORUSIJA M17 - MINSKIJE ZUBRI (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 3:1
Delovalo je da je sve izgubljeno za Minskije Zubri u finalnoj seriji drugog ranga beloruske lige. Ovaj tim gubio je sa velikih 0:3 i kao da je potpisao kapitulaciju pred mladim sastavom Belorusije koji čine igrači do 17 godina. Međutim, prva, druga, pa i treća pobeda, doveli su finale u poravnanje i oko svega je odlučivala poslednja utakmica, odigrana danas na terenu mladih Belorusa. Tamo ipak nije viđeno veliko čudo. Mladi tim Belorusije uspeo je da dođe do pobede i tako nekako sačuva pehar u svojim rukama, mada slobodno mogu da kažu da su to mogli da odrade uz dosta manje stresa – 3:1. Opširnije u izveštaju.

ČINANDEGA M20 - JUVENTUS MANAGVA M20 (tip 2, kvota 1,42) - rezultat 0:2
Vrlo uspešan tip u juniorskoj ligi Nikaragve. Tipovali ste na Juventus iz Managve protiv Činandege i to vam se maksimalno isplatilo. Nakon prvog poluvremena koje nije donelo golove, odmah na startu drugog videli smo dva, pa se niste mnogo potresli ni kada je gost ostao sa igračem manje. Dvojka je lako došla.

SANDSBRO - VEKSIO (tip 1, kvota 1,60) - rezultat 4:1
Jedini prijateljski duel u Švedskoj koji danas nije odložen doneo vam je radost. Sandsbro je već tokom prvog poluvremena spakovao tri gola protiv Veksija i tako nagovestio da će kec ovde biti lako upisan. Do kraja meča, gost je samo došao do počasnog gola i ničega više. Pobeda domaćina ostala je ostala netaknuta.

KATALONIJA - TES TUNDRA (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 4:0
Na tiketima su se danas našli i neki parovi iz FIFA Pro E-sports lige. Odlučili ste se da poverenje poklonite ekipi Katalonije, koja vas nije razočarala. Baš naprotiv. Ovaj tim rasturio je TES Tundru već u prvom poluvremenu postigavši tri gola, a time učinivši da drugo bude samo odrađivanje posla.

PRECRTANO

LIBERTAS AMATERI - DINAMO LIVING AMATERI (tip 2, kvota 2,05) - rezultat 0:0
Nisu vas danas obradovali amateri u Belorusiji. Pokušali ste da "prizovete" dvojku na utakmici između Libertasa i Dinamo Livinga, ali na kraju nismo uspeli da vidimo nijedan pogodak, iako je objektivno gledano, bilo šanse za tako nešto. Ovako, par je morao da završi u rubrici "precrtanih", a tiketi da završe svoju dalju priču. Opširnije u izveštaju.

STANDARD LIJEŽ - MIDLZBRO (tip 2, kvota 1,70) - rezultat 1:1
Na "FIFA Ultimate Quaran-Team" kupu već se ušlo u završnu fazu, a danas smo imali priliku da pratimo dva veoma zanimljiva četvrtfinalna okršaja. Onaj prvi morao je da bude rešen tek nakon tri utakmice. Standard i Midlzbro su u prvom okršaju remizirali (1:1), pa su morali da igraju novi duel. To je sve što vas ovde zanima, kada su tiketi u pitanju. Belgijanci su inače prošli dalje pobedom od 3:2 u poslednjem meču.

LAS SABANAS M20 - REAL MADRIZ M20 (tip 2, kvota 1,50) - rezultat 1:1
Las Sabanasu ide katastrofalno u seniorskoj konkurenciji gde zauzima poslednje mesto, ništa bolje mu ne ide ni u juniorskoj gde je pretposlednji, ali je danas uspeo da na svom terenu otkine jedan bod Real Madrizu. Prvo poluvreme nam nije donelo pogotke, drugo jeste dva, ali po jedan na obe strane. Posao je otežao i crveni karton za goste u 78. minutu, pa ne čudi što je ovaj par na kraju i precrtan.

VEGA SQUADRON - NYANCAT (tip ug 3+, kvota 1,55) - rezultat 0:0
Ponovo ste pokušali da na FIFA Pro E-sports ligi izvučete dobitak, ali ste ovoga puta naišli na promašaj. Tipovali ste da će se na okršaju između Vege i Nijankata videti veliki broj pogodaka, a meč je završen sa dva "krompira", što vam sigurno nije nabacilo osmeh na lice. Tiketi su bačeni u rubriku "precrtanih".


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara