Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Još nismo naštelovani za virtuelne izazove

Vreme čitanja: 3min | uto. 07.04.20. | 07:51

Pogledajte ko vam je 6. aprila doneo novac, a ko vas je prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari portala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana, i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih tipova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi prošli u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste vi tipovali...

ZAOKRUŽENO

PSŽ - VEGA SKVODRON (tip 2, kvota 1,85) - rezultat 1:5
U moru nešto slabijih rezultata danas u "FIFA 20" Pro ligi, Vega Skvodron vas je obradovala lakom pobedom protiv PSŽ-a. Još na poluvremenu je ovaj klub imao minimalnu rezultatsku prednost, da bi u nastavku upisao još tri pogotka. Dvojka je lagano zaokružena.

FRZ FORS - PELE VORIORS (tip 2, kvota 2,00) - rezultat 2:4
Nakon nerešenog prvog poluvremena, Pele Voriorsi su eksplodirali u drugom, postigli čak tri gola i tako doneli lep dobitak. Forsi jednostavno nisu imali šanse da zaustave popularne Ratnike, pa su porazom upali u nezgodnu situaciju u "FIFA 20" Pro ligi.

PELE VORIORS - VEGA SKVODRON (tip 2, kvota 2,55) - rezultat 2:4
Ovo je bio verovatno jedan od najzanimljivijih okršaja dana u najavi, a na kraju nije razočarao. Pele Voriorsi su pokušali da iznenade Vega Skvodron, ali nisu mogli da pruže ništa više sem uzbudljive utakmice. Još u prvom poluvremenu videli smo pet golova i minimalnu prednost Vege, da bi gosti u nastavku još jednim pogotkom zacementirali pobedu.

PRECRTANO

EVERTON (SIMULACIJA) - LESTER (SIMULACIJA) (tip 1, kvota 2,35) - rezultat 2:3
Pokušali ste ove večeri da odigrate na Karamele u simulacijama, ali vas Everton ipak nije poslušao. Tim iz Liverpula imao je aktivan rezultat sve do pred sam kraj kada su Lisice pogotkom zacementirale pitanje pobednika. Tako je umesto keca zaokružena dvojka...

HETAFE (SIMULACIJA) - EIBAR (SIMULACIJA) (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 1:1
Ni druga simulacija ove večeri nije vas baš obradovala. Ruku na srce, ovde je Hetafe bio taj koji je imao prednost najveći deo meča, da bi Eibar bukvalno pred sam kraj došao do poravnanja i tako vam srušio snove o dobitku.

PELE VORIORS - PSŽ (tip 1, kvota 2,00) - rezultat 0:1
Danas su se na tiketima uglavnom našle utakmice između profesionalnih timova u video igri "FIFA 20", a odlučili ste da pažnju na ovom meču poklonite timu Pele Voriors, koji je bio blagi favorit protiv PSŽ-a. Međutim, rani gol gostujućeg sastava pokvario je planove Voriorsima da mogu do bodova. Golove do kraja nismo videli, pa su tiketi sa ovim tipom završili u grupi gubitnih.

VEGA SKVODRON - FRZ FORS (tip 1, kvota 1,80) - rezultat 1:3
Još veći šok vam je priredila ekipa Vege Skvodron, koja je predstavljala favorita za pobedu protiv tima FRZ Fors, ali je na kraju doživela ubedljiv neuspeh. Nije tako delovalo posle prvog poluvremena gde je rezultat bio poravnat (1:1), ali je Fors u nastavku došao do dva gola i srušio vam snove.

VEGA SKVODRON - RUB KAZANJ (tip 1, kvota 2,05) - rezultat 2:2
Vega Skvodron je danas baš rešila da vas oneraspoloži, pošto vas je izdala i u duelu sa Rubom iz Kazanja. Pandan čuvenom Rubinu u virtuelnom svetu uspeo je da ograniči Vegu na nerešen ishod, pošto smo u oba poluvremena videli po gol u obe mreže. Tako je i ovaj par završio gde ne treba.

RUB KAZANJ - PSŽ (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 1:2
Nastupi timova u "FIFA 20" Pro ligi ovog ponedeljka prosto nisu išli nekom normalnom raspodelom. Tako je Rub iz Kazanja nakon remija sa Vegom iznenađujuće izgubio od PSŽ-a, pre svega zahvaljujući slabijoj igri u prvom poluvremenu kada je primio oba gola. U nastavku smo videli samo utešni gol Rusa, nedovoljno...

RUB KAZANJ - PELE VORIORS (tip 1, kvota 2,30) - rezultat 0:0
Ruski kec ponovo nije prošao. Rub iz Kazanja je remizirao i protiv Pele Voriorsa u meču koji nam na kraju nije ni doneo pogotke. Domaći su se ovde bodu možda i obradovali, pošto tim Pelea nije za potcenjivanje, ali vi sigurno niste, jer ste morali da prekrižite i ovaj par.

FOTO: Reuters


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara