Suze Nenada Milijaša: Kao da sam ostao bez člana porodice, sa Misterom nisam sarađivao nego živeo

Vreme čitanja: 2min | pon. 06.04.20. | 20:54

“Javio mi je Krasić, u prvom trenutku mu nisam verovao”, poručio Milan Lane Jovanović

I pre selektorovanja Radomira Antića se videlo da će Nenad Milijaš biti igrač velike klase. Bio je kapiten Crvene zvezde, jedan od najboljih fudbelra u Srbiji, ali dolaskom Mistera na klupu Srbije, legendarni kapiten kluba sa Marakane poleteo je ka top nivou.

Veliki trener prepoznao je u Nenadu Milijašu verziju Milinka Pantića, promovisao ga u standardnog reprezentativca i čoveka koji će nam ubitačnim prekidima pomoći da se plasiramo na Mundijal u Južnoj Afirici.

Izabrane vesti

I pre današnjeg dana Nenad Milijaš je nebrojano puta rekao da je godinama učio važne životne i profesionalne lekcije od Mistera. Tako ga je uvek oslovljavao.
“Kao da sam ostao bez člana porodice. Tako se osećam u ovom trenutku. Malo sam u šoku da bih vam dao neku širu i smisleniju izjavu. Mnogo mi je teško. To je moj trener, to je moj Mister. Čovek uz koga sam naučio brojne životne i profesionalne lekcije. Autoritet. Pojava. Trenerčina. Gospodin. Sve je to bio Radomir Antić. Moj trener, moj Mister”, poručio je kroz suze u kratkoj izjavi za MOZZART Sport Nenad Milijaš.

Jako emotivnim lancima Milijaš je bio vezan za Antića i posle odlaska iskusnog stručnjaka sa mesta selektora. Sarađivali su u kineskom Hebeiu
“Nismo mi sarađivali, mi smo živeli zajedno. Bili smo stalno u kontaktu, doživaljavao sam ga kao fudbalskog oca. Kada čovek ode, ostaju uspomene i dela koja je ostavio iza sebe. Sve nas Radomir Antić je učinio boljim ljudima i igračima”, dodao je Milijaš.

Vesti iz Španije teško su pale i Milanu Lanetu Jovanoviću.
"Velika tuga. Krasić mi je javio tužnu vest. Nisam mu u prvom trenutku poverovao, onda me je i Marko Pantelić zvao. U šoku sam, bez reči. Razumite me, ne mogu sad. Da se prvo čujemo sa porodicom. Ne mogu... ".  


Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara