Fluminense (©Reuters)
Fluminense (©Reuters)

Fluminense i bez Freda je prejak za Kruzeiro (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sre. 13.07.22. | 04:00

„Trikolori“ prošli u četvrtfinale Kupa – 3:0

Velika nada Kruzeira da može da iznenadi Fluminense u revanšu osmine finala Kupa Brazila istopila se kao mehur od sapunice u drugom poluvremenu utakmice.

Iako su igrali bez Freda, koji je svečano otišao u penziju pre dva dana, momci iz Laranžeirasa su lagano projezdili kroz Belo Orizonte i pobedom od 3:0 izborili prolaz među osam najboljih u takmičenju.

Izabrane vesti

Fluminense je prvi meč na Marakani dobio sa 2:1, što je davalo nadu Kruzeiru da može na svom terenu da nadmaši taj zaostatak. I odigrali su „plavi“ dobar meč, ravnopravan sa jačim protivnikom, ali svoje šanse nisu umeli da iskoriste.

Bio je potpuno izjednačen duel, čak i statistički, do poslednjih 20 minuta. A, onda su gosti jednom majstorskom akcijom Kana i Arijasa doneli „Trikolorima“ vođstvo, koje je već tada postalo preveliki zalogaj za tim iz Belo Orizontea.

Logično, krenuo je potom Kruzeiro na sve ili ništa, sve odlične šanse su mu prekinute zbog malog ofsajda, a onda je Kano posle asistencije upisao i gol na svoj konto i nominovao se za igrača utakmice. Dok je Fluminense odjahao u smiraj kao pobednik večeri i to posle još jednog, trećeg pogotka, koji je Nejtan postigao u sudijskoj nadoknadi.


tagovi

FluminenseKruzeiroBrazil 1

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara