Komentari na vest

Topovi prvi zapucali, čeka se Siti! Bornmut dobro prošao, moglo da bude i sedam razlike

v

voxi

pre 12 dana

kako god se zavrsilo sezona za arsenal odlicno je. bitno je da pobedjuju do kraja pa kako bude. razni strucnjaci uglavnom decurlija ovde je prognozirala da ce arsenal da bude 4,5 i 6 na kraju sezone. svi igraci bitni ostaju sto je dosta bitno i dovode se novi. trebalo bi da dovedu neog klasicnog napadaca i to bi bilo to. sledece sezone vraca se Timber gde ce arsenal u odbrani biti jos jaci.
S

Slaba odbrana

pre 14 dana

Arsenal uvek igra pre Sitija,gde je tu regularnost.Totalna glupost,umesto da igraju u isto vreme,nekada je tako bilo a danas sve se svodi na pare i gledanost...
C

Come On Arsenal

pre 14 dana

Zaslužena pobeda Arsenala i lepa utakmica, koju ovaj novinarski tekst ne opusuje najvernije i sveobuhvatnije. Hronično loše suđenje, dovodi do zlonamernog i nerealnog komentarisanja, ostrašćenih navijača i laika za fudbal u odnosu na krajnji rezultat. Havercov penal je bio "premek", ne verujem po standardima Sitija ili Liverpula i nema šta da se tim penalom kompenzuje, jer je krvnički (bukvalno) start nad Sakom, bio za hapšenje, zbog nanošenja telesnih povreda a dečko nije dobio ni žuti. Arsenal od prošle sezone a pogotovo iz predhodnih sezona, verovatno bi kiksnuo u ovih par kola a danas bi imali, mnogo muke protiv "nezgodnog" Bornmaunta, što ovosezonski Arsenal nije dozvolio. Odlična igra u prvom poluvremenu, totalna ofanziva i dominacija, bez nervoze, drugi deo nešto tanji, što se i očekivalo, zbog rezultata, ali je utakmica sigurno i bez primljenog gola, privedena kraju. Kada bi Bornmaunt i drugi slični timovi, igrali najborbenije i najgrublje protiv Sitija, kao što igraju protiv Arsenala, mnoge stvari na tabeli bi bile drugačije, ali i povrh toga, očekujem (iako su male šanse) da Vulsi mogu napraviti čudo. "Stručni" komentatori najavljuju Arsenalov pad od Nove godine i preko 7-8 bodova prednosti za Siti i evo nastavljaju i danas, pominjajući Junajted a ja od Nove godine, tvrdim da će Arsenal titulu uzeti pobedama na Vajt Hart Lejnu i Old Traffordu i nešto mi se čini da razvoj situacije, ide mojim putem. Onako igrački, Totenhem može pokvariti Sitijevu žurku, ali ne verujem u to, posle poraza od Čelzija, gde su pobedom, mogli da hvataju Aston Vilu a sada idu Liverpulu i ako izgube, duel sa Sitijem bi mogao biti i revijalni, što za Sitijev kraj sa West Hemom ne možemo reći.
S

STARI ARSENALOVAC

pre 14 dana

Ove godine Siti nece osvojiti titulu!
g

gosttttt

pre 14 dana

Bilo bi dobro, mada u ovom delu sezone prosto ne gube bodove. Prosto menju, igraju ovaj deo sezone vezanih očiju.
g

goattttt

pre 14 dana

Tebra vidis da im sviraju penale za svaki kontakt. Guraju ih sudije sa svih strana, da nema penala ne bi bilo ni City a.
G

Gost123455

pre 14 dana

Jao kako lose napisan sazetak utakmice. Gledao sam utakmicu sa engleskim komentatorima i vise puta su ponovili da je sudija dobro postupio time sto je prvo svirao penal a potom trazio potvrdu radi manje neizvjesnosti. Drugo, Kai Havertz nije vec bio poceo da pada samo je ostavio nogu znajuci da se golman ne moze zaustaviti sa startom. I trece, otkad je to slanje golmana u jednu a lopte u drugu stranu lose izveden penal??
G

GOSTSD

pre 14 dana

Sudije kao po običaju katastrofa. Prvo penal za Arsenal smešan, drugo poništi očigledan gol Bormuta (nikakvog faula tu nije bilo), treće ako već nije gol, onda je treba da dosudi penal, jer su Solankea vukli za dres i to očigledno, ali dobro, džabe pokušavaju da prvenstvo bude neizvesno do poslednjeg kola, kad će Arsenal da kiksne protiv Junajteda.
V

Vldblk9a

pre 13 dana

Vazno da si izostavio crveni karton za bormut kada divljak otvorenim djonom ide direktno saki u koleno. Nekako bas to ti je promaklo?
J

Jaffa keks

pre 14 dana

Kako ono nad Sakom nije crveni? Nije mi jasno kako sudija posle ima ibraza da objasni igracu da to nije faul, a covek mu pokazuje rascepanu nogu, kost samo sto ne viri. I na kraju, VAR ni ne gleda. Za ovakve stvari Arsenal bas nema protekciju kod sudija. Onaj penal je mekan skroz, ali ovo svakako ne moze biti kompenzacija za ovaj start i cist crveni.
N

Nema veze City gazi Vukove..

pre 14 dana

i sve ostale..
Z

Zika Zeneva

pre 14 dana

Najvise bih voleo da arsenal osvoji ali sumnjam
Л

Лукаку 98

pre 14 dana

Џабе судијско навлачење, Бог фудбала КДБ узима четврту у низу за историју!
K

Kus

pre 14 dana

U Vest Hemu se nije moglo videti koliko je Rajs moćan i u napadu, stvarno je kompletan kao Jaja Ture. Trosar 80% sezone rezerva, a evo dao najviše golova iz igre (ne računajući penale Sake). Da je igrao redovno dao bi 20. Nema ga puno, ne vidi se mnogo ali golove daje i iz polu-šanse, isti Žota iz Liverpula. Ne vidiš da ima nešto posebno, al kad god igra, šut iz prve i gol i dovidjenja.
l

livPro

pre 14 dana

Ovaj čelovjek mudro zbori
j

jovanczv

pre 14 dana

Haverc bolji od Vlahovica!
0

01

pre 14 dana

FA jos jednom u epizodi "Siti do titule". Onaj start nad Sakom je za zatvor a nije ni var konsultovan a kamoli neki karton da je dobio mesar. Pored toga mnogo grublja igra je dopustena Bornmutu. I da ono je bio penal, isao je Haverc na kontakt i dobio ga je, penal 1/1, da je samo pao bez kontakta to bi bilo simuliranje ali takve penale dobijaju drugi timovi, Arsenal nije te srece da ima zastitu sudija
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 14 dana

Igraju ubedljuvo najlepsi fudbal u engleskoj. Milina za oci.
A

Abar

pre 14 dana

I u periodu 2005-2015 igrali najlepše a uzeli nista ahahaha oduvek najbolji ali samo na oko... Jednostavno nemaju taj dnk
J

JZ4

pre 14 dana

Dobra generacija Arsenala, ali neće osvojiti niti jedan značajan trofej...
M

MujoKodVidovnjaka

pre 14 dana

Najjaci ste mi vi proroci. Bukvalno na svakoj vijesti nesto prognozirate. Tako ste i godinama proricali sa City nece nikad osvojiti LS... Znate vi sta ce biti narednih godina, ali bitno je da se prica...
D

Doktoriii

pre 14 dana

Za bornmaut barnli i slicne ali kad je malo veci ulog taj vec tvrda prica i tako uvek kroz istoriju. Kad je ulog polufinale ls tad su mace, kad izbiju na prvo mesto postaju mace i kiksiraju prvu sledeci.
S

Stelt

pre 14 dana

Drže prvo mesto već pune dve nedelje, a za to vreme su odigrali 4 utakmice. Tako da ta priča kako odmah kiksnu sledeću čim dođu na prvo mesto ne pije vodu. Jači su nego prošle godine, a videćemo hoće li ovo biti dovoljno da budu prvi na kraju.
G

Gravedigger94

pre 14 dana

Pa to je bilo do pre neku godinu tako al ove godine sve su dobili iz vrha,osim Aston Vile...
G

Gunnersss

pre 14 dana

Koju istoriju? Zadnji put kad su bili znacajan faktor je pre 20 godina kad su i osvojili. Od tada pa recimo do prosle sezone koliko su se puta borili za titulu? Ja se sjecam one 2008 do loma noge od Eduarda ali to je bio mart i mozda one su bili blizu kad je Lester uzeo ali tu nisu ni bili neka konkurencija ko recimo Spursi koji su na kraju i drugo mjesto prodali. To se moze reci da su se borili jer u 20 godina su imali najmanji zaostatak za prvim. Proslu godinu jesu prosuli sada cemo da vidimo ovu...
D

Druze

pre 14 dana

Koji deo mog izlaganja nije jasan... Pricamo o timu koji je pukao sve najvece meceve barsa 2006, pre toga puknu od galate finale uefa kupa sa anrijem vijerom berkampom sta reci to samo arsenal moze. Nakon toga polufinale 2009 protiv junajteda.. Pa cak i jadni ipsvic dobi svoje finale uefa kupa i upisa se u istoriju a ovi luzeri sa svim tim igracima puknu od galate.
D

Drze

pre 14 dana

Lazno prvo mesto posto imaju 10 utakmica vise, ne ponasaj se kao da su stvarno u prednosti ahhahahhaha
@

@stelt

pre 14 dana

Drze prvo mesto pune dve nedelje? pa samo zato jer Siti ima manje odigranih meceva.
S

Stelt

pre 14 dana

Znam da drže prvo mesto zato što Siti ima meč manje, ali poenta je da ne kiksaju odmah narednu utakmicu kada dođu do prvog mesta kao što je ovaj lik iznad napisao.
P

Pelisijer

pre 14 dana

Sve zavisi od meca sa Junajtedom. Siti ce kiksnuti protiv Tetenhema 100%
K

Kus

pre 14 dana

Baš su 100% šanse da će Siti kiksnuti na svom terenu protiv Totenhema čiji navijači više mrze Arsenal nego što vole svoj klub? Bolje se uzdajte u Vulvse, Vest Hem, Fulam, koji kad prvi daju gol znaju da stanu u gadan bunker.
K

Kus

pre 14 dana

Pardon, Totenhem na svom terenu pred navijačima koji bi slavili poraz svog tima ako zbog toga Arsenal gubi titulu.
S

Stelt

pre 14 dana

Ako su igrači, uprava, trener tolike dijabole da puste namerno da izgube od Sitija samo da rivalski klub ne bi osvojio titulu onda treba momentalno kao klub da se ugase. Pre svega bi igrači, trener i uprava trebalo da razmišljaju kao profesionalci, a ne šta su želje zaludnih navijača.