Komentari na vest

Glamur, ali i skandali; Titule, ali ne i ona najvažnija: Šta dalje za PSŽ?

a

a niko nije

pre 3 meseca

spomenuo Rafaela Leaa, po meni najbolje levo krilo posle Mbappea i Vinisijusa
Ž

Živi bili pa ...

pre 3 meseca

Imam osjećaj da će na ljeto dovesti Vinisijusa iz Reala,pošto u Španiji ne uživa Bog zna kakav imidž a kraljevski klub to slabo toleriše.Taman će ovi drugi sa tim parama isplatiti penale Mbapeu i njegovoj majci.
D

Dexaman

pre 3 meseca

Okreni-obrni, nije neki izbor...Ali, ako žele trofej Lige šampiona, najbitnije je da dobro izbalansiraju ekipu, jer ne igraju imena, već tim! Da nije tako, PSŽ bi se prethodnih sezona prošetao kroz Ligu šampiona sa Mbapeom, Mesijem, Nejmarom i ostalima...
M

Marko Kolasinac

pre 3 meseca

Da su pametni da vrate naredne sezone Cavija Simonsa iz Lajpciga da im bude organizator igre i napred da forsiraju triling Dembele-Kolo Muani-Gonzalo Ramos plus mladi korejanac i Barkola, ko se malo seca dalje, oni su mnogo bolje igrali i pravili rezultate pre Nejmara, Mesija, Mbapea, dok su igrali napred Kavani, Di Marija, Laveci i kompanija, ako je najskuplje ne mora da znaci da je najbolje, ekipa treba da bude kompaktna.
P

Pdk

pre 3 meseca

Kad bi Bernarda i Oshimena doveli to bi bio jaci tim nego sada. Realno gledajuci. Real bi samo marketinski dobio sa Mbapeo nego Oshimenom (Halandom) koji im vise fali ovom timu.
M

Mihael Cork

pre 3 meseca

treba da dovedu: 1. Rafael Leao 2.Teo Ernandez 3.Gonzalo Inasio 4. Bruno Gimaraes
S

Samo ako daju

pre 3 meseca

Najmanje 300 miliona za prvu dvojicu...
G

Grobar....

pre 3 meseca

Kakav Salah u ovim godinama u Francusku, da mu lome kosti..Vlahovic, Osimen, Son, Rodriga..
J

Juventino10

pre 3 meseca

Svaka čast doktoru sto je napisao ovaj tekst. Ispade Salah druga klasa hahah e sta sve neces procitat. Bravo
.

....

pre 3 meseca

Ništa bolje ne može da im se desi nego da umesto embapea (koji je fenomenalan igrač ali što bi se reklo fudbalska "zvezda") dovedu igrača kakav je salah. Ali msm da će salah ukoliko napusti liverpul otići u Arabiju ne verujem da će hteti da igra bas francusku ligu
G

Gost1312

pre 3 meseca

Klopp odmara narednu godinu cijelu, a rekao je da ce tek razmisliti da li ce i kada ce se uopste vratiti poslu, a pored toga gledajuci CV Kloppa nije tip koji bas vodi timove koji dominiraju ligom ili imaju novca na pretek, barem do sad nije bio to slucaj. Sto se tice Salaha ne slazem se da gleda da dobije jedan megalomanski ugovor prije kraja karijere jer covjek ulaz tek u 32 godinu i moze da odigra jos barem 3-4 vrhunske sezone gdje god da ode pa tek onda da potpise jedan zavrsni ugovor tamo negdje u Arabiji itd. Gotovo nikad povrijeden i uvijek najspremniji u ekipi.
G

Gaizka

pre 3 meseca

Pa nije Klopov stil jer mu se nije ni moglo da vodi najjače ekipe. "lako im je da budu poštene kad ih niko neće". E sada nakon Liverpula će da stižu ponuda Bajerna, Reala, Barse, PSG-a.. pa baš da vidimo kako će da odbije te ponude da bi preuzeo npr Milan ili Sevilju.. Normalno da neće, preuzeće najjači tim koji ga najbolje plati, kao što radi svako u sportu i u životu.
G

Gost1312

pre 3 meseca

@Gaizka Pogresno si to zakljucio, pa Klopp je odbio npr. Man. United koji mu je poslao ponudu prije Liverpoola, osim Uniteda te 2015e su mu klubovi koji su u tom trenutku bili u mnogo boljoj poziciji i s dosta bogatijim vlasnicima slali ponude prije Liverpoola pa je opet na kraju uzeo plupan Liverpoolov tim ogranicenog budzeta.
S

S.T.A.L.K.E.R.

pre 3 meseca

Sećam se onog članka što su pisali novinari Mocarta pred utakmicu Zvezde i Sitija, kada su bili u njihovom trening kampu gde u okviru svega imaju i školu koju pohađaju mladi fudbaleri a koji su došli sa strane. Sa sve rasporedom časova i vrlo strogom disciplinom. Možemo da pričamo za Siti šta hoćemo, ali kao što se kaže u tekstu, oni rade "evropski". Jesu uložili silne pare u tim da bi osvojili sve živo, ali se na tome nije završilo. Uporedo su ulagali i u akademiju gde će sutra stvarati igrače za svoj tim ili prodaju. Zaboravio sam kako se zovu ali trojica njih su već došli do prvog tima i jedan je valjda Zvezdi dao gol na Marakani. Znači postoji plan, vizija za budućnost. Mislim da toga u Parizu nema. I da samo sipanje para bez plana nema neku svrhu niti uspeh na duže staze.
L

Luis Hakinen

pre 3 meseca

Mika Hemilton.
И

И

pre 3 meseca

Одличан коментар. Сити је један велики систем. Уложено у струку и инфраструктуру вероватно више него у саме играче. Они ће наставити да буду у самом врху још много деценија и након Гвардиоле, јер је цео систем успостављен још пре њега, сигурно неће увек бити први, то нико не може, али увек у врху, чак и када крену мање да улажу, док ПСГ кад би се преполовила улагања, вратили би се у претпрошлу деценију.
G

Gaizka

pre 3 meseca

Treba za početak da dovedu trenera top klase. Ekipa će im sa ili bez Mbapea biti jaka jer imaju ogroman novac. Nije u igračima problem, već treneru. Klopp je sada slobodan pa trebaju njega da pojure svim silama. Tu je i Zidan.