Gluščević odgovorio: Račić ima ugovor sa Valensijom i srećan je tamo

Vreme čitanja: 1min | uto. 28.12.21. | 18:17

Menadžer mladog veziste o interesovanju kluba iz Firence

Vest da Fjorentina hoće Uroša Račića u svojim redovima protutnjala je Apeninima, a na nju je reagovao i menadžer mladog veziste Igor Gluščević. On u razgovoru za portal Fiorentina.it, nije ni potvrdio, niti demantovao informaciju, ali je poručio da je Račić zadovoljan na Mestalji.

Ipak, nije nikakva tajna da je sprski vezista kod Hosea Bordalasa pao u drugi plan, iako je prošle sezone igrao prilično važnu ulogu u ekipi Slepih miševa. Ove sezone zabeležio je ukupno 14 nastupa, od čega 12 u Primeri, a dva u Kupu kralja. Ipak, samo šest puta je bio starter.

Izabrane vesti

"Ne znam, ne mogu ništa da kažem. Igrač ima ugovor sa Valensijom i veoma je srećan tamo", rekao je Gluščević.

U Firenci očigledno žele da prošire aktuelni igrački kadar, pa bi Račića videli na pozajmici u svojim redovima. Račić je sa Valensijom vezan ugovorom do juna 2024. godine, a na Mestalju je stigao u julu 2018. godine za obeštećenje od 2.200.000 evra.

Fjorentina je u ovom trenutku prilično atraktivna destinacija za brojne igrače, pa nema sumnje da bi mogla da bude i za Račića, posebno što se tamo nalaze trojica srpskih igrača Dušan Vlahović, Nikola Milenković i Aleksa Terzić. Ipak, verovatno će sve zavisiti, pre svega od Račićeve želje, ali i namera koje sa njim u nastavku sezone ima Hose Bordalas.


tagovi

Uroš Račić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara