Komentari na vest

Gold kup: Gvatemala osetila gnev Meksikanaca (VIDEO)

V

Vini Gogniti!!!

pre gotovo 3 godine

Ocekivana pobeda.Videcemo dalje,licno jedno od omiljenijih takmicenja!
R

Rale 1

pre gotovo 3 godine

Ovaj Gold kup je stvarno smiješno takmičenje, Meksiko, SAD, Panama, Kostarika i Honduras bi trebali da igraju Kopa Ameriku, odnosno trebalo bi se napraviti Pan Američko takmičenje Južne, Centralne i Sjeverne Amerike. Ovako je Gold kup najgori turnir na svijetu, ovde se već zna da če osvojiti Meksiko ili SAD, ako bude bilo problema sudije će ih pogurati kao Meksiko protiv Paname 2015. godine, jednostavno ovde nemaju nikakvu konkurenciju. Siguran sam da bi i Meksikanci radije igrali protiv Brazila, Argentine, Čilea i Urugvaja, nego protiv Gvatemale, Nikaragve, Haitija i ostalih reprezentacija.
V

Vini Gogniti!!!

pre gotovo 3 godine

Standardna je situacija da guraju jace protiv slabijih i to oni nikad gluplji izgovori kao strah da ne ostete najjace a ove druge znaci sta ih briga?Nije Gold Kup sam po sebi smesno takmicenje jer su Meksiko i Amerika najjaci ubedljivo,ne moze se zbog njih reci da ostali ne vrede,nisu kao vecina evropskih ali pogotovo je super Kurasao i Martinjik isto nije naivan,oni su vise puta sokirali mnoge a igraci sa Kariba su u velikom broju slucajeva igrali i u Francuskoj i Holandiji ili ih ima u tim reprezentacijama,pogledaj crnce iz njihovih zemalja odakle pojedinci poticu...Kostarika je trenutno slabija a bili su pre medju najjacima,Jamajka nimalo lose ne igra,Haiti je trenutno opasan,Gvatemala je zapala u krizu,Barbados je nekad korektan bio ali mislim da su pod suspenzijama sada,Trinidad i Tobago vise puta ozbiljnu ulogu imao,igrali i svetsko prvenstvo,Gvadalupe sa Zoslinom Anglomom iz Valensije kad je 41 godinu imao dogurao do polufinala,Gvatemala je imala igrace pre u Herenvenu,Honduras po Spaniji i nisu nimalo losi iako nekad popuste,Kanada ume dobro da odigra,El Salvador je jedno vreme bas dobar bio...
З

Звездаш

pre gotovo 3 godine

Много бољи Мексико током читаве утакмице. Против Ел Салвадора одлучују о 1. месту у групи. Гватемала ме разочарала колико је лоша.