Komentari na vest

Haland ušao u istoriju Sitija, Foden i Alvarez pokazali Gvardioli zašto bi trebalo češće da igraju (VIDEO)

J

Jagosh

pre oko 1 godinu

Alvarez bi legao Barseloni samo tako kao David Vilja u slavna vremena.

Marko Pavlovic

pre oko 1 godinu

Kakva mašinerija.
A

Allianz

pre oko 1 godinu

I onda dodje Lš i presliša ih duplo slabija ekipa, a genije od trenera ne zna šta ga je snašlo. Zna samo da će opet da sipa gomilu para i opet sumnjiva prica
C

City pa City

pre oko 1 godinu

Tacno kao i MU,Chelsea,Liverpool koji redovno u zadnjih par godina osvajaju sve ..Pa ce i ove ,kao i do sada.. Ali zato debelo upumpavaju pare u pojacanja pa je City bas ozbiljno ugrozen ove godine! Eto i u tome su ove godine debelo bolji od Cityja! Ali ok,dzabe je pisati jer samo City trosi,svi ostali igraju fudbal sa svojim omladincima ,za dzabe naravno!
D

DarkoZakanj

pre oko 1 godinu

Steta sto se uprava Uniteda nije aktivirala za ovog malog Alvareza(sigorno su mislili imamo mi Ronalda😁)mali je dobar ali nece puno igrati pored Halanda,uglavnom Sity ima sad brutalne napadace.
J

Junker

pre oko 1 godinu

Gvardiola je u nekom problemu velikom. Covek se nakon SP promenio za 180 stepeni. Foden koji je bio najbolji uz Halanda i KDBa mu vise ne igra (okej bio povredjen), Silva izgubio svoju poziciju i sad ga nesto seta tamo-vamo, Kansela se odrekao, Dias sve vise upada u rotaciju. Daje neograniceno mnogo prilika smotanom Grilisu.
o

o tr o

pre oko 1 godinu

Imaš ovakvog fodena i ti dovedeš griliša samo zato što ne znaš šta ćeš sa para,i još ga forsiraš
G

Gostmojmud

pre oko 1 godinu

Gvardiola fantastično upravlja formom svojih igraca. Ima veliki fond igrača pa moze tako, ali čini mi se da on jedini to zna da radi. Oborio je formu Fodenu, igra mu Grilis, a sada za kraj sezone polako podiže Fodenu fomu i vraća ga. I nije Foden jedini. U tome je Gvardiola najjači na svetu. U košarci je to bez ikakve dileme Željko Obradović. Voleli ga ili ne voleli, niko ne upravlja formom tako dobro kao on. Uvek mu ekipe igraju najbolje na početku i na kraju sezone.
A

Azzu

pre oko 1 godinu

Ljudi su poredili Haalanda i Nuneza, jedan već sada 27 golova a drugi 6. City će uzeti ligu, svidjelo se to kome ili ne, Arsenal u najboljem izdanju zadnjih 20 godina ne može parirati najgorem Cityu u zadnji 6-7 godina, dovoljno govori o tome. City samo ako uđe u niz od 7 8 pobjeda, gotovo je to.
k

klibb

pre oko 1 godinu

Al zato njunjez ima 23 promašene šanse a haland 7, šta ćemo sad aa?
h

husser

pre oko 1 godinu

Najgori Siti u poslednjih 6-7 godina? Sezona 19/20 je bila koliko se sećam pre 3 godine. Osvojili su 81 bod. Ove sezone evidentno idu preko 90. Siti je prejak, ali da Arsenal ne parira to je takođe netačno. Evo ih kolo po kolo, drže se. Imaju do kraja jako puno utakmica kod kuće, može biti čupavo do poslednjeg kola.
1

14

pre oko 1 godinu

Man City je plastikaner!
p

po cemu ne moze?

pre oko 1 godinu

Arsenal im bezi 5 bodova,po kojoj logici im ne pariraju?
R

Rubikova kocka

pre oko 1 godinu

Haland kralj, Mančester siti bez ove godine najvjerovatnije 0 trofeja 😅