Komentari na vest

Hrvati naplaćuju uspeh na SP: Livakovića žele na Old Trafordu, Juranović želja Barselone

F

Fantom.

pre preko 1 godinu

Livakovic je i pre bio dobar golman, ovo prvenstvo je to samo potvrdilo. Gvardiol je ozbiljan igrac sa samo 20 godina, igra decko kao mator. Juranovic je bas prosecan igrac, ali poprilicno. Kakva crna Barselona..
r

roni

pre preko 1 godinu

brasa treba duzme zivkovica i da ga stavi na desnog beka.
G

Gost83

pre preko 1 godinu

Tamo gde su trenutno, tu mogu da pruze maksimum...osim mozda Gvardiola ali sam 120% siguran da on ipak nije igrac za top klubove Evrope...spor, nedovoljno agilan plus ima tu gradju koja na oko govori da je sklon gojenju. Videcemo, ali siguran sam u ovo sto sam napisao.
@

@gost83

pre preko 1 godinu

Hahahahahahahahahahahahahaha zato ce srbi da igraju u top klubovima!
d

duc

pre preko 1 godinu

HAHAAHHAHAHAHAHAHAHA
p

prestao

pre preko 1 godinu

sam citati kod ovog Gvardiol spor...
l

lol12

pre preko 1 godinu

Juranovic samo moze trkacki da odgovori zahtevima visokog nivoa.Ni defanzivno ni tehnicki nije ni blizu kvaliteta Barse
G

Gosthjk

pre preko 1 godinu

Livakovicevu cenu sam dobro procenio, ali kakav zez ce da bude sa Juranovicem. Decko je generalno nista posebno, imao je tu jednu dobru utakmicu protiv Brazila koja se i spominje, i nijednu drugu. O Gvardiolu ne treba trositi reci.
h

hrvatko

pre preko 1 godinu

Juranovic je generalno slab igrac, to se najbolje vidjelo dok je igrao u hnl-u. Borben, moc ponavljanja u oba smjera, ali nista specijalno. Southampton kao neki maksimum maksimuma za njega
R

Rolex

pre preko 1 godinu

Blago onom ko ih kupi ne zna se ko je gori od njih dvojice!!!
D

Dejani

pre preko 1 godinu

Juranovic igra isto kao sto je igrao u Legiji. Gdje su bili ti skauti… Livakovic je isto branio ja Euru.. Dugo je on dobar golman..
M

Maestro

pre preko 1 godinu

5-6 utakmica je suvise mali uzorak da bi se neko tek tako kupovao samo na osnovu SP,on jeste bio odlican al jedno je igrati SP za reprezentaciju a potpuno drugo je igrati Premijer ligu,kod mnogih igraca je sustinsko pitanje dal mogu u kontinuitetu da ponavljaju takve partije...
K

Kako

pre preko 1 godinu

Je to smešno, ispada da nije bilo SP, niko ne bi znao za njih, Pa svi menadžeri znaju svakog igrača, ima igrača koji ta Reprezentaciju igraju kao u transu, a kasnije nema ih nigde. Sad će neko kupi golmana zbog odbranjena dva penala, a možda je u klubu odbranio duplo više, ali nije bio na svetskoj sceni. Ovde mislim na sve igrače a ne samo na hrvate.
L

Lizarazu

pre preko 1 godinu

Ma bitno da smo mi dobili jedan veliki poen. Eno lukica i sms oba placaju po 70 miliona