Humanitarni tiket u podne: Andrea Lekić tipuje za Milu Panić – Fondacija “Budi human”

Vreme čitanja: 5min | pon. 10.12.18. | 11:32

Srpska reprezentativka tipuje na golove i kombinacije

MOZZART i portal Mozzart Sport koračaju ka 1000. izdanju Humanitarnog tiketa u podne, samo jedne u nizu društveno odgovornih aktivnosti naše kompanije, a naš dobrotvorni rad danas podržava rukometna reprezentativka Andrea Lekić.

Od danas, do naredne nedelje, poznate ličnosti koje će podržati MOZZART–ove dobrotvorne aktivnosti jesu: rukometne reprezentativke Andrea Lekić, Sanja Radosavljević, Katarina Šlezak Krpež, potom, Igor Kolaković, Ana Joković, Dragan Đilas i Ivan Jevtović.

Izabrane vesti

Nova suma koju je naša kompanija donirala, samo u Humanitarnom tiketu u podne, iznosi ravno 10.311.220, 00 dinara, a svi očekujemo da se će se do sad donirani iznos ove sedmice uvećati.

Istina je da su naše rukometašice poražene od Ruskinja (25:29), na EP u Francuskoj, ali i da večeras igramo sa selekcijom Crne Gore. Pobeda nas ostavlja u trci, a jedna od najvećih uzdanica je svojevremeno najbolja rukometašica planete i naš današnji plemeniti kladilac Andrea Lekić.

Prve rukometne korake srpska reprezentativka načinila je ORK “Beograd”, ali je ubrzo prešla u trofejni RK “Radnički”. U Aranđelovcu je stigla do titule prvaka države sa ekipom “Knjaz Miloš”. Naredna destinacija bio je slovenački “Krim” sa kojim je uzela četiri duple krune. Medalje je nastavila da prikuplja u mađarskom  Đeru sa kojim je postala šampion Evrope. Sjajnu priču napravila je i sa makedonskim Vardarom, a odlične partije pruža u Bukureštu.

Od 2006. godine član je nacionalnog tima sa kojim je uzela srebro na Svetskom šampionatu 2013. Iza sebe ima niz priznanja od izbora za najbolju rukometašicu Srbije, regiona, Slovenije, do proglašenja za najbolju rukometašicu planete.

Evo kako je u pauzi utakmica na Evropskom šampionatu koje se održava u Francuskoj tipovala dobitnica “Majske nagrade”…

Andrea je plemeniti listić započela sa Ostrva, EVERTON – VOTFORD. Domaći su bolje plasirani, ali imaju samo tri boda suficita. U dobroj su seriji koju je prekinuo Liverpul u gradskom derbiju. Nakon toga remizirali su sa Svrakama. Votford nije imao sreće sa rasporedom pa je na tri utakmice poklekao pred Liverpulom, Lesterom i Sitijem. Everton ima bolji skor, 6:2:2 I najubedljiviji trijumf od 3:0.

“Da se okušam sa golovima, od dva do četiri”.

Srpska reprezentativka se prebacila na Pirineje, BILBAO – ĐIRONA, što je poslednja utakmica u 15. kolu. Atletik je u crvenoj zoni, a gosti imaju deset poena više. Na poslednjih osam duela Đirona ne zna za poraz. Poslednja pobeda je protiv Alavesa od 2:1. Bilbao se istakao sa dve pobede od po 4:0 nad Ueskom. Međusobni skor je ujednačen, 1:0:1.

“Očekujem golove u obe mreže”.

Sad smo na Čizmi, Serija “B”, SALERNITANA - BREŠA. Gosti imaju bod više od rivala. Salernitana niže pobede i poraze, a Breša na 12 poslednjih utakmica ima jedan poraz od Venecije sa 2:1. Istorija je blago na strani gostujućeg sastava, 5:2:6.

“Pokušaću sa kombinacijom, X2&2+”.

I dobrotvorni listić, po želji plemenite gošće, zaključujemo utakmicom koja nam dolazi iz Turske, KASIMPAŠA – KAJSERI. Biće to duel drugoplasiranog i poslednje plasiranog sastava. Kasimpaša je u nizu od tri pobede i remija. Ipak, istorija je na strani gostujućeg tima, 3:6:8.

“Jedinica, sa tri i više golova”.

Par rečenica o MOZZART – ovom društveno odgovornom poslovanju…

Da Vas podsetimo na plemenite kladioce koji su ostvarili dobitke od 100.000, 00 dinara i više. To su: Andrea Trinkijeri, Vanja Bulić, Momčilo Bajagić, Uroš Tripković, Radomir Antić, Vojin Ćetković, Vojkan Borisavljević, Zdravko Čolić, Jovan Maljoković, Nenad Stojmenović, Sara Sakradžija, Milan Caci Mihailović, Miloš Teodosić, Danica Ristovski, Dimitrije Ilić, Marko Tejić, Srđan Vasiljević, Milica Mandić, Branislav Trifunović, Dragana Cvijić, Boris Režak, Duško Pijetlović, Prof. Branko Đurović neurohirurg, Duško Nikolić, Zoran Vujičić i Ivica Šurjak. Dakle, 26 članova kluba 100.000.

Donacije su otišle na preko 70 adresa u Srbiji, a ne smeju se zaboraviti uplate ka Republici Srpskoj.

Naš 843. poznati plemeniti kladilac, proslavljeni eks jugoslovenski i splitski fudbaler, Ivica Šurjak, sastavio je humanitarni tiket za rekordnih 823.600, 00 dinara. Ivica je dobitak usmerio ka Udruženju roditelja dece obolelih od malignih bolesti – ZVONČICA.

Veliki eho u javnosti izaziva MOZZART – ova akcija “Sto terena za jednu igru” u kojoj smo obnovili i svečano otvorili tačno 72 košarkaška igrališta. Poslednji renovirani i svečano otvoreni teren poneo je ime legendarnog košarkaša Gorana Grbovića. U Kruševcu, vrpcu je presekao upravo popularni Grbo. Pre toga legendarni košarkaš  i aktuelni predsednik KSS – a , Predraga Saša Danilović je bio centralna figura otvaranja 70. košarkaškog terena koji je obnovila kompanija MOZZART i to na Novom Beogradu, u bloku 23.  Pre toga je obnovljen i renoviran teren koji je poneo ime takođe velike legende Žarka Paspalja. Žarko je i presekao vrpcu na Zvezdari na 68. obnovljenom košarkaškom igralištu.

Dalje, naša kompanija je generalni sponzor sporta na BU. Mozzart – u je u Rektoratu uručeno priznanje za poseban doprinos razvoju univerzitetskog sporta. Ulaganje u Univerzitetski sport predstavlja direktan doprinos stvaranju novih naraštaja mladih stručnjaka, koji i jesu najveći kapital kompanije MOZZART.

Ponosni smo i na akciju “Novi dresovi za nove šampione” u kojoj doniramo sportsku opremu klubovima iz cele zemlje. Preko 70 klubova je dobilo našu opremu. Jedan od poslednjih je ŽOK “Zaječar”, ali i klubovi iz Republike Srpske iz Novog Grada, Sokoca i Laktaša. Mozzart – ovom opremom ponovili su se KMF Borac iz Čačka, FK Ovčar iz Markovice, Bip, Futog, Električar, Pančevo, Vlasina…

Mozzart je donirao više od 1.000 televizora bolnicama i školama u Srbiji. I čačanska Gimnazija je dobila pet televizora. Za vojne bolnice u Srbiji usmereno je čak 400 televizora…

Jedna od velikih donacija otišla je za sport u Vojci Srbije, fantastičnih 100.000 evra.

Kraja, dakle, nema, a iznenađenja će biti još. Idemo dalje, jer to je deo života svih nas i kompanije!

Humanitarna fondacija BUDI HUMAN – Aleksandar Šapić

prikuplja novčana sredstva za Milu Panić (2011).

Mila je početkom januara ove godine počela često da mokri i ima lažne nagone za mokrenje. To Milino stanje se nije svidelo njenim roditeljima, pa su odlučili da posete svog dugogodišnjeg pedijatra. Nakon analize krvi i urina, ali i ultrazvuka, lekari su videli da su Mili i te kako uvećani limfni čvorovi.

Ovoj divnoj devojčici je 21. januara na Institutu za majku i dete ustanovljen tumor neuroblastum koji je lociran između pankreasa, želuca i jetre i obuhvata buket krvnih sudova i glavnu aortu.

Milini roditelji su spas pronašli u jednoj klinici u Istanbulu, ali iznos za lečenje znatno premašuje njihova primanja.

Zato im je potrebna naša pomoć! Upišimo 266 i pošaljimo SMS na 3030. Ovoj preslatkoj devojčici možemo pomoći uplatom na dinarski ili devizni račun, kao i preko linka e-doniraj.

Spasimo Mili život!

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Pon 18:00 5308 TUR 1 Kasimpasa - Kayserispor kmb 1&3+ 2,00
Pon 21:00 4015 ŠPA 1 Ath.Bilbao - Girona tgg gg 1,87
Pon 21:00 2036 ENG 1 Everton - Watford ug 2-4 1,47
Pon 21:00 1035 ITA 2 Salernitana - Brescia kmb X2&2+ 1,82
Ukupna kvota10,01

Važna informacija upravo za Republiku Srpsku!

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg plemenitog kladioca dobitak će biti doniran i za Dom za starija lica “Natura”, Pale. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 50 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak ide humanitarnoj organizaciji po izboru učesnika.

PIŠU: Đurđe MEČANIN i Miloš MILIĆ
djurdje.mecanin@mozzartbet.com


tagovi

Andrea Lekićhumanitarni tikettiket u podnesportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara