Humanitarni tiket u podne: Anto Drobnjak tipuje za Nikolu Rabrenovića posredstvom Fondacije “Budi human”

Vreme čitanja: 5min | čet. 18.04.19. | 12:00

Stara Zvezdina kopačka bira 1&3+ na okršaju Ajntrahta i Benfike

Pažnja, pažnja, nekadašni fudbaler Crvene zvezde na kvoti 8,33! Verujemo mu sve što u bet analizi reče, jer ništa lepše od stručne procene nekoga kome je najvažnija sporedna stvar na svetu ne samo deo, već ceo život, kao što je to slučaj sa Antom Drobnjakom, Bjelopoljcem koji je u crveno-belom dresu postigao 39 golova na ukupno 64 utakmice za dve godine počev od 1992. On tipuje za Nikolu Rabrenovića, posredstvom dobro nam znane Fondacije “Budi human”.

Inače, Nikola Rabrenović sa koga danas tipujemo, bavio se raznim aktivnostima u prirodi kao što su planinarenje, skijanje, veslanje... Prošle godine doživeo je saobraćajnu nesreću na treningu prilikom vožnje bicikla. Tom prilikom zadobio je frakture kičmenog stuba u grudnom predelu i od tada nema mogućnost pokretanja tela ispod grudnih mišića. Dijagnostifikovana mu je paraplegija. Poslednja informacija glasi da bi mu između ostalog pomogla terapija matičnim ćelijama, u čemu naš današnji gost želi da pomogne.

Izabrane vesti

Želimo mu da nastavi tamo gde je Ljubiša Stojanović pre neki dan stavio zapetu s prolaznom kombinacijom 167. plemenitog dobitka teškog fenomenalnih 196.600 MOZZART dinara. Pa da vidimo, šta će napraviti još jedan sportsista iz stare Zvezdine garde, sledeći svetao Ljubišin primer, ali i putokaz rekordera Ivice Šurjaka, i ostalih mahera od kladilačkog zanata koji su kroz našu plemenitu kasicu prosledili 12.112.290  dinara.

Anto Drobnjak izabrao je udarne parove kladilačkog MOZZART dana, pa zato kroz bet nalizu putujemo redom, od utakmice do utakmice četvrtine finala Lige Evrope.

Za početak ČELSI – SLAVIJA PRAG. Domaći Čelsi se bori za jednu od pozicija koja garantuje kvalifikacije za Ligu šampiona s obzirom da je davno ispao iz trke za titulom. Slaviji je potrebno još dva boda kako bi je i matematički obezbedila u prvenstvu Češke. Plavci su slavili minimalnim rezultatom u Pragu, a u dva duela sa Slavijom nisu primili nijedan gol. Sve osim pobede Plavaca na Stamford Bridžu bilo bi ravno senzaciji.

“Startujem s kecom na Čelsi”

Krećemo put susreta AJNTRAHT FRANKFURT – BENFIKA. Žoao Feliks bio je centralna figura susreta u Lisabonu. Mladi Portugalac postigao je tri gola i jedan namestio u meču koji je Benfika dobila sa 4:2. Ajntraht se bori sa M’gladbahom za mesto koje vodi u Ligu šampiona, dok je Benfika u „klinču“ sa Portom sa kojim vodi bitku za titulu u Primeiri. Luka Jović i ekipa optimizam crpe iz činjenice da su u gostima postigli dva gola i sanjaju o rezultatu 2:0. Ipak, Benfika neće sedeti „skrštenih ruku“. Na šest od poslednjih osam gostovanja postigla je najmanje dva gola. Isto toliko Ajntraht je postigao na prethodna četiri meča. Goleada ne bi smela da izostane ni ovog puta.

“Igram na kombinaciju 1&3+”, rekao nam je bivši fudbaler koji je već daleke 1987. godine profesionalnu karijeru započeo u ekipi Budućnosti iz Titograda, današnje Podgorice.

Prelazimo na revanš meč NAPOLIJA i ARSENALA. Napoli je još i dobro prošao s obzirom na broj šansi koje je Arsenal imao u Londonu (2:0). Italijani mogu u potpunosti da se okrenu ovom takmičenju s obzirom da su praktično obezbedili mesto u kvalifikacijama za LŠ. Arsenal je još uvek u trci za tom pozicijom. Napoli ne može da se osloni na golove u gostima, ali može na domaći teren gde je u istom takmičenju 2013. savladao ovog protivnika sa 2:0. Tobdžijama i eventualni poraz neće smetati ukoliko bude takav da i pored njega prođu dalje.

“Jedinica na Napoli”, kratak je komentar današnjeg igrača koji nosi kvotu 1,65.

Za kraj, bavimo se utakmicom VALENSIJA – VILJAREAL. Valensija je u sjajnoj seriji, posebno kod kuće. Nalazi se na mestu koje garantuje Ligu Evrope, a tri boda je dele od onog koje vodi u kvalifikacije za LŠ. Viljareal je u potpuno suprotnoj situaciji. Samo dva boda razdvaja ga od opasne zone i eventualna eliminacija iz Lige Evrope ne bi bila toliko tragična koliko ispadanje iz Primere. U prvom duelu Slepi miševi slavili su sa 3:1 i reklo bi se da će ovaj na Mestalji za njih biti čista formalnost. Prethodni odigran ovde pre dva meseca Valensija je dobila rezultatom 3:0, a od tri poslednja dobili su dva uz jedan nerešen ishod.

“Ovde biram igru na golove, odnosno 3+”.

Toliko od bet analize, ali pošto nikada ne izostavljamo makar ključne detalje vezane za karijere naših igrača, navedimo da je Anto nakon Zvezde igrao i u Bastiji, Lansu, Gamba Osaki, ali i Sošou. Za one kojima je vreme sportskog bitisanje našeg današnjeg igrala daleko, odnosno za mlađe generacije, recio i da je Anto Drobnjak od 1996. do 1998. godine nosio dres FSJ-a, odnosno nacionalne reprezentacije, poslednje SR Jugoslavije.

Mnogo toga još mogli bi reći o našem današnjem gostu, što zbog formata rubrike ostavljamo za neku drugu, istoriji fudbala namenjenu priliku. Ovde smo zmog MOZZART kladilačke priče, ali pre nego što zaključimo taj deo obraćanja, u obavezi smo da podvučemo da se koprprativno dičimo humanošću, naravno i gigantskim akcijama kao što su “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”. Red bi bilo spomenuti ih, nagovestiti nova, skora iznenađenja, ali i spomenuti da smo i mimo njih darivali televizore bolnicama, pomagali svuda jer već odavno DONETU ODLUKU da nas ima svuda gde su naši igrači ispunjavamo detaljno i potpuno. Zato se nadajte da ćemo i u narednim mesecima, godinama samo povećavati tempo, odnosno da ćemo vas posetiti onda kada to najmanje budete očekivali.

Anta Drobnjaka smo zamolili da DONESE JOŠ JEDNU ODLUKU! Pogađate, odlučuje se kome će potencijalni dobitak otići od zasebnog tiketa koji važi na području Republike Srpske.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Anto Drobmnjak će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu JU Domu za penzionere i starija lica iz Višegrada. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 8,33, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Čet 21:00 6501 LE Napoli - Arsenal ki 1 1,65
Čet 21:00 6504 LE Chelsea - Slavia Praha ki 1 1,30
Čet 21:00 6503 LE Eintr.Frankfurt - Benfica kmb 1&3+ 2,20
Čet 21:00 6502 LE Valencia - Villareal ug 3+ 1,60
Ukupna kvota7,55

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara