""
""

Humanitarni tiket u podne: Ljubinko Drulović tipuje za pomoć i podršku ženama sa invaliditetom

Vreme čitanja: 4min | ned. 09.04.17. | 12:00

Poznati fudbaler i trener odigrao prelaz iz keca u dvojku na meču Tuluz - Marselj i gađa maksimalnu isplatu

U sedmici koja polako ostaje iza nas ili da budemo precizni u periodu od ponedeljka 3. do nedelje 9. aprila 2017. godine gosti „Humanitarnog tiketa u podne“ koji priređuje kompanija MOZZART bili su: reprezentativka u streljaštvu Andrea Arsović, glumac Žarko Stepanov, u sredu je 300. humanitarni-kladilac bio pevač Nikola Rokvić, zatim košarkaš Budućnosti Sead Šehović, odbojkaški reprezentativac Aleksandar Atanasijević, vaterpolista Strahinja Rašović, a današnji plemeniti listić sastavlja Ljubinko Drulović.

Izabrane vesti

Svojevremeno poznati fudbaler, a sad odličan trener Ljubinko Drulović će pokušati da se priključi grupi humanitarnih kladilaca koji su kompaniji MOZZART omogućili da iz sopstvenih sredstava izdvoji i donira preko tri miliona dinara na više od trideset adresa po celoj Srbiji.

Poželimo sreću Druloviću i da vidimo kako je tipovao u humanitarnom tiketu. Prva utakmica dolazi sa Ostrva, SANDERLEND - MANČESTER JUNAJTED. Domaći drže fenjer u Premijer ligi. Junajted kasni za Sitijem četiri boda. Mančester je u poslednje četiri utakmice ostvario po dve pobede i remija. Sanderlend iz pet mečeva ima samo remi, ostalo su porazi. Poslednji susret dva kluba pripao je Junajtedu koji je još 21 put bio uspešniji od rivala.
„Plemeniti tiket započinjem s golovima, 2-3“, kaže za MOZZART Sport Ljubinko Drulović.

PREPIŠI LJUBINKOV TIKET

Naš gost koji se kao igrač kalio i dokazivao u Slogi, Slobodi i Radu, potom u Portugaliji gde je uspešno nastupao za Porto i Benfiku, a pamte se i igre iz Partizana, na dobrotvornom tiketu otvorio je seriju utakmica iz Francuske. TULUZ - MARSELJ. Ovde nas je Drulović iznenadio...

Olimpik ima sedam bodova više od rivala, peti je dok je Tuluz deseti. Domaći trenutno imaju solidan skor 10-10-11. Marselj ima po dve pobede i toliko remija iz poslednje četiri utakmice. Iz devet mečeva Tuluz ima samo jedan neuspeh. Međusobni skor je 9-17-18.
„Igram prelaz iz keca u dvojku!“

Drulović se može pohvaliti da je sa Portom pet puta bio šampion Portugalije, da je uzeo toliko trofeja u Superkupu, kao i četiri najmasovnija takmičenja te zemlje. Sad je naš gost odigrao jedinicu na meču SENT ETJEN - NANT. Domaći bolje stoje na tabeli i imaju suficit od tri boda. Oba sastava su u mini seriji od po tri utakmice bez poraza. I statistika međusobnih okršaja je ujednačena 8-10-9.
„Vreme je za čistog keca.“

Reprezentativac naše zemlje 38 puta gađao je golove na duelu PSŽ - GENGAN. Sveci i dalje kasne za Kneževima, doduše samo tri boda. Gosti su u zlatnoj sredini. Parižani imaju bolju statistiku u međusobnim susretima 10-8-5, ali je poslednji meč pripao Genganu, 1:2.
„Odigraću na golove, 3+.“

Kao selektor fudbalske reprezentacije Srbije, ali za igrače do 19 godina, naš gost okitio se zlatom na EP u Litvaniji. Sad je Drulović na MOZZARTOVOM dobrotvornom tiketu odigrao tri utakmice sa Apenina. Prvo MILAN - PALERMO. Rosoneri znatno bolje stoje na tabeli od rivala. Na osam poslednjih utakmica Milan je izgubio samo jednom. Milan je i 15 puta bio bolji od protivnika, kao i u četiri poslednja meča.
„Sad ću se oprobati sa prelazom iz keca u kec.“

Drulović je jedno vreme bio vršilac dužnosti selektora srpskog A tima, a sad je na našem plemenitom listiću odigrao meč KALJARI - TORINO. Gosti imaju najviše remija u ligi, odigrali su nerešeno sa Interom i Udinezeom. Kaljari je u poslednjoj utakmici savladao Palermo. Torino ima više pobeda u međusobnim utakmicama.
„Miha nešto često igra na remi, iks.“

Jedno vreme Ljubinko je predvodio nacionalni tim Makedonije, a Seriju A je zaključio sa utakmicom LACIO - NAPOLI. Duel ekipa sa treće i četvrte pozicije. Uspešnu seriju neboplavnih prekinula je Roma posle deset dobrih rezultata. Po Napoli je dva puta bio koban Real Madrid. Međusobna statistika 14-9-13.
„Verujem da će na meču biti od dva do tri gola.“

Ljubinko je sedeo i na klupi Partizana, a naš plemeniti listić zaključio je sa dve utakmice koje dolaze sa Pirineja. Prvo SELTA - EIBAR. Gosti imaju tri boda više od kluba iz Viga. Oba sastava imaju uspešne mini serije od po tri meča bez poraza. Eibar ima sedam trijumfa nad rivalom.
„Sad očekujem pobedu Selte.“

Za kraj naš gost je ostavio duel LAS PALMAS - BETIS. Obe ekipe imaju poraze u poslednjim prvenstvenim mečevima. Real Betis ima više međusobnih trijumfa, sedam.
„Ponovo ću sreću okušati sa igrom na golove, od dva do tri“, zaključio je humanitarno tipovanje Ljubinko Drulović koji će evenutalni dobitak usmeriti ka organizaciji „Iz kruga Kragujevac“, za pomoć i podršku ženama sa invaliditetom.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 16:15 4007 ŠPA 1 Celta - Eibar ki 1 2,30
Ned 20:45 4009 ŠPA 1 Las Palmas - Betis ug 2-3 2,05
Ned 14:30 2008 ENG 1 Sunderland - Man.Utd. ug 2-3 2,05
Ned 15:00 5013 FRA 1 Toulouse - Olympique Marseille pk 1-2 28,0
Ned 17:00 5015 FRA 1 Saint-Étienne - Nantes ki 1 2,15
Ned 21:00 5016 FRA 1 PSG - Guingamp ug 3+ 1,30
Ned 15:00 1005 ITA 1 Milan - Palermo pk 1-1 1,63
Ned 15:00 1007 ITA 1 Cagliari - Torino ki X 3,45
Ned 20:45 1010 ITA 1 Lazio - Napoli ug 2-3 2,10

* Prikazane kvote bile su aktuelne u trenutku kada je učesnik sastavljao tiket i podložne su promenama

Piše: Đurđe Mečanin


tagovi

bet analizahumanitarni tiketLjubinko Drulovićsportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara