Humanitarni tiket u podne: Maja Nikolić tipuje za mališane iz Zvečanske

Vreme čitanja: 3min | pon. 05.02.24. | 12:00

Popularna pevačica očekuje Zvezdinu dvojku iz Podgorice, ali i 1&3+ od strane Vučice

Nju nije potrebno posebno predstavljati! Sigurno ste makar jednom pevušili neki od hitova Maje Nikolić, muzičke umetnice – pevačice koja široku popularnost stekla nakon što je objavila hit numeru „Odlazi”. Neki od njenih najvećih hitova su : „Varali me svi”, „Uzmi me”, „Ako veruješ”, „Dragane”, „Napustio si sve” i mnogi drugi.

Njenom odlukom potencijalni dobitak ćemo proslediti mališanima iz Zvečanske. Pa, želimo Maji Nikolić svu sreću uz ulog od 10.000 dinara, koliko joj na raspolaganje stavlja kladionica Mozzart.

Izabrane vesti

Krećemo od dvojke s meča BUDUĆNOST – CRVENA ZVEZDA. Ekipa sa Malog Kalemegdana ima tri trijumfa više od narednog rivala, Partizana i Cedevite Olimpije, prednost u međusobnim okršajima sa svim rivalima. Podgoričane je savladala sa devet razlike u prvom delu sezone (95:86), pa bi bilo kakvim trijumfom otklonila i poslednje dileme u borbi za prvo mesto na tabeli. S druge strane, Budućnost se nada da bi eventualnim trijumfom mogla da nastavi trku za drugo mesto, jer bi je poraz značajno udaljio od tog cilja.

Pređimo na jedinicu s meča FCSB – FARUL KONSTANCA. FCSB nezaustavljivo juri ka šampionskom trofeju, a aktuelni šampion će pokušati da ga saplete na tom putu. Ipak, klub iz Bukurešta ima četiri uzastopne pobede i osam bodova više od drugoplasiranog Kluža, dok je Farul na -14. Prvi međusobni meč ove sezone okončan je pobedom lidera, koji je kao gost slavio sa 1:0.

A sada realnih 1&3+ na meču ROMA – KALJARI. Vučica nije blistala, ali je vezala dve pobede od dolaska Danijela de Rosija, pa je sada došao trenutak da napravi i iskorak u kvalitetu igre. Kaljariju gori pod nogama, vezao je dva poraza u Seriji A, pa je teško očekivati da će ovde prekinuti seriju. Vučica ima tri uzastopne pobede u međusobnim okršajima.

Za kraj, tu je NGI&NGII s meča BRENTFORD – MAN. SITI. Mančester Siti je ušao u seriju od četiri vezane pobede u Premijer ligi, odnosno osam u svim takmičenjima, pa nema nameru da je prekida, posebno što ima ambicije da do kraja sezone prestigne Liverpul na čelu tabele. Brentford ima čak dve uzastopne pobede nad ovim protivnikom, pa je teško očekivati da će zabeležiti i treću.

Vredi reći i da je naša današnja gošća, Maja Nikolić rođena u Nišu. Još od malih nogu pokazivala je sklonost ka muzici. Pevački dar nasledila je od oca i majke. Njen otac Novak, vojno lice u penziji, bavio se pop muzikom, imao je svoj bend u Zagrebu dok je pohađao Vojnu akademiju. Njena mama Slavica bila član ansambla i pevala izvornu muziku. Majin brat Marko je školovani muzičar. Završio je džez akademiju u Gracu.

Maja je pohađala Osnovnu školu "21. maj", a potom završila Gimnaziju "Svetozar Marković" u Nišu. Tokom boravka u SAD završila je Akademiju za džez pevanje Stela Adler u Los Anđelesu. Detinjstvo pamti po baki i deki sa kojima je najviše provodila vremena. Bila je odličan đak, išla na takmičenja iz istorije i geografije. Odlično je igrala šah, učestvovala na šahovskim turnirima. Trenirala je atletiku u Železničaru i košarku u niškom klubu Studentu tri godine.

Dobitnica je brojnih festivalskih nagrada, a mi nećemo ići u nabrajanje, jer o Maji Nikolić se može objaviti freljton, a da sve ne stane čak ni u taj format novinarskog izražavanja.

Želimo da baš sa njenim tipovanjem  proslavimo novi dobitak koji će podići našu do sada kroz akciju doniranu sumu u iznosu od 30.814.709 dinara.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Ukoliko prođe humanitarni tiket našeg gosta, dobitak će biti doniran za humanitarnu organizaciju, udruženje, fondaciju, pojedinca, na adresu po izboru Mozzart tima u Republici Srpskoj, odnosno BiH. Naime, kompanija MOZZART svakog dana donira i uplatu od 100 konvertibilnih maraka, a eventualni dobitak, kolege iz BiH, usmeravaju tamo gde je u datom trenutku najneophodnije.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara