Humanitarni tiket u podne: Mitar Mrkela tipuje za UNICEF

Vreme čitanja: 3min | uto. 22.11.22. | 09:17

Sportski direktor Crvene zvezde, preferira mundijalske prelaze Argentine i Trikolora

Sa zadovoljstvom vam prikazujemo tiket posebnog mundijalskog gosta - Mitara Mrkele! Sportski direktor FK Crvena zvezda dobro je znano lice, koje danas tipuje za pomoć UNICEF-u. Za one koji ne znaju, dok traje najveća fešta fudbala u Kataru, Mozzart garantuje dobitak u iznosu od 10.000 dinara. Tako će biti i sa tiketom Mitra Mrkele, koji je ispod crte podvukao kvotu 10,35.

Inače, pre nego što krenemo u akciju, Mrkela je za Zvezdu odigrao 208 takmičarskih utakmica i postigao 46 golova (ukupno 327 mečeva i 99 pogodaka). Učestvovao je u osvajanju četiri šampionske titule (1984, 1988, 1990. i 1991. godine) i dva nacionalna kupa 1985. i 1990. godine.

Izabrane vesti

Takva fudbalska ličnost na početku tipovanja bira prelaz 1-1, sa meča ARGENTINA – SAUDIJSKA ARABIJA. Mesi, Di Marija, Alvarez, i šta još Argentini treba da dođe do prvih bodova, sem da lagano aktivira zvezde i navali na realno slabijeg rivala koga je nedavno prijateljski samlela sa 0:5. Čini se da Saudijska Arabija nema ni teorijske šanse, pa će tipovanje na golove, eventualno kombinovanje u ovom slučaju biti verovatno izbor svakog ozbiljnog kladioca.  

Sledi tip H2 (-3.5) sa meča ALBA – CRVENA ZVEZDA. Šampion Nemačke jedno je od najprijatnijih iznenađenja Evrolige, bez obzira na činjenicu da je u seriji loših rezultata, nakon odličnog starta sezone. Takođe, ni istorijat duela ne ide u prilog crveno-belima. Alba je dobila sedam poslednjih duela sa našim timom, a jedina pobeda na klubom iz Berlina izvojevana je još daleke 2015.godine. Trener Crvene zvezde, Duško Ivanović tvrdi da je za Beograđane najvažnija čvrsta odbrana.

Mrkela zatim igra prelaz 1-1 na meču FRANCUSKA – AUSTRALIJA. I bez Benzeme, Francuska kao neko ko drži da možda može i do finala, neće prezati od juriša na Australiju. Didije Dešan brani trofej iz 2018. godine, što znači da će Australijanci koji su u septembru prijateljski dobijali Novi Zeland, pokušati da iz bunkera razvuku vreme i pokušaju ono što iz ove perspektive deluje više teorijski, nego konkretno moguće.

Na kraju imamo igru H2 (-8.5), sa utakmice BARSELONA – PARTIZAN MOZZART BET. Šta li će Željko Obradović uraditi na nogama ranjenom velikanu, koji je oštećen porazom od Efesa u Evroligi, dozvolio da mu skalp skine i Huventud u ACB ligi... Poslednji put, Partizan je savladao Barsu prijateljski u septembru, ali to će sada biti, dosta, dosta teže za ponavljanje, ma koliko to košarkaška javnost želela.

I, to bi bilo sve od Mrkele, koji je to moramo reći u prelistavanju almanaha njegove karijere za reprezentaciju Jugoslavije igrao pet puta i postigao jedan gol. Debitovao je sa svega 17 godina, a na Olimpijskim igrama u Los Anđelesu 1984. godine osvojio je bronzanu medalju u dresu Plavih.

Po završetku karijere bio je rukovodilac za sport u gradskoj upravi Beograda, trener juniora OFK Beograda, direktor Omladinske škole Crvene zvezde od 2005. do decembra 2008. godine, sportski direktor OFK Beograda i direktor mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije.

Nakon sedam godina rada kao direktor mlađih kategorija u Fudbalskom savezu Srbije, tokom koji je Srbija postala juniorski prvak sveta 2015, i omladinski prvak Evrope 2013. godine, Mitar Mrkela se vratio u svojoj Zvezdi, gde je promovisan na mesto sportskog direktora, zajedno sa novim šefom stričnog štaba, Vladanom Milojevićem. Osvojio je pet titule prvaka Srbije 2018, 2019, 2020, 2021. i 2022. godine, Zvezda je pet godina uzastopno igrala grupnu fazu, prvo Lige Evrope 2017/18, pa dve Lige šampiona 2018/19. i 2019/20, a potom ponovo Ligu Evrope 2020/21 i 2021/22. Takođe, za vreme trajanja mandata Mitra Mrkele, osvojene su i dve duple krune. 

Hvala Zvezdinom asu na učešću u “Humanitarnom tiketu u podne”!

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Mitar Mrkela će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu  Udruženja roditelja sa četvoro i više dece "Naši anđeli", Zvornik. MOZZART kvota je ista, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analizaMitar Mrkela

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara