Komentari na vest

Ibrahimović žestoko po Mbapeu: On je veći od PSŽ-a, roditelji misle da su zvezde, a treba da - umuknu!

đ

đoeee

pre preko 1 godinu

Doktor!
S

Slovenac

pre preko 1 godinu

Jednostavno, fudbal ce biti mnogo siromasniji bez Zlatana. Nebitno da li ga volite ili ne, tip izaziva emocije kod svih. Izuzetno harizmatican, bez dlake na jeziku. Maksimalno opusten pred novinarima, ne libi se da kaze nesto sto se drugima nece svideti. Ne pretvara se, uvek je ono sto jeste. Bez filtera, bez uvijanja. Samopouzdanje level pro, ali sa izuzetnim smislom za humor. Neverovatna pojava.
L

Lažni car

pre preko 1 godinu

To Srbine! Oštro!
R

Rossp

pre preko 1 godinu

Lepo je rekao sve!
Л

Лазар

pre preko 1 godinu

Дежурно лапрдало
u

upravo

pre preko 1 godinu

mbape misli da je veci od kluba a ibra je veci od cele francuske ..reci prosto ljubomoran sam, i to je to..njegovo dolazi, tvoje je proslo, ubuduce ces moci samo laprdati kao trenutno neki bivsi unitedovci o unitedu npr., samo sto ce se u pozadini tvog lapdrdanja cuti nada topcagic..
I

Inzaghi

pre preko 1 godinu

PSG je sa Zlatanom svake godine osvajao ligu lagano, bez njega su uspeli da ispuste 2 titule plus i onu godinu dana pre nego što je on došao iz Milana kada su ostali bez titule od Monpeljea. Čovek je sinonim za konstantnost u fudbalu. Žao mi je što nije ni on uspeo sa dobrom generacijom PSGa da uradi nešto u evropi, ali nekom jednostavno nije suđeno. Većina stvari što je rekao je istina, sem što malo brani Pogbu zbog pokojnog Mina.
Б

Блок

pre preko 1 godinu

Лепо збори,сем тих делова где умишља Свевишњег,баш непотребно и глупо.
H

Hmmm

pre preko 1 godinu

Mislim da je jasno da se covek sprda
R

Realno123

pre preko 1 godinu

Uvijek pogodi u metu
U

UO

pre preko 1 godinu

Dobro, ovaj način na koji se Zlatan obraća (ja pa ja) je čisti marketing, od toga je bukvalno napravio brend i puno zaradio, a deluje da privatno uopšte nije takav lik. Međutim, između redova u ovim svojim šou program intervjuima, često kaže suštinu.
M

Magnus

pre preko 1 godinu

To je radio i pokojni Muhamed Ali. Niko ne ostaje imun na njega u tom slucaju. Reci ces da je legenda ili da je debil, ali nesto ces reci. Tako je Elvisov menadzer napravio bedzeve "mrzim Elvisa", da i oni koji ga ne vole mogu da izraze svoje misljenje. A njemu svejedno, zaradjuje svakako.
k

kolodin

pre preko 1 godinu

A zašto je igraču kao što je Zlatan potreban bilo kakav marketing i samopromocija? Čovek je igrao za Ajax, Juventus, Inter, Milan, Barselonu, Man Utd, Psg i u svakom tom klubu je rasturao.
T

TEGI DEBELA STRIPTIZETA

pre preko 1 godinu

Ljudi to ne razumeju,to samo pokazuje smisao za biznis.
Z

ZzzRrr

pre preko 1 godinu

Sa ovim gospodinom nikada nije dosadno