Komentari na vest

Infantino želi Mundijal na svake tri godine

C

Coan01

pre preko 1 godinu

Ne vidim problem ako svetsko bude na 4 godine kao i do sada,a euro 2 godine nakon svetskog,a godinu posle svetskog i godinu pre eura da se spakuje klupsko svetsko u novom formatu sa 32 ekipe,a godinu posle eura tj. godinu pre svetskog kup konfederacija kao sto i jeste inace ako im je vec toliko do para eto sve to moze u 4 godine da se organizuje i da se pritom fudbal malo manje ubija
R

RangoNS

pre preko 1 godinu

Ne znam za vas ali meni je tako bilo odvratno da ti burzuji, zajedno sa celavkom, stoje tamo, cekaju fudbalere, urucuju im nagrade, smeskaju im se, grle ih. Jos jedan tesi sve vreme Mbapea kao da mu je mama. Dive im se a tretiraju ih kao obicnu robu.
O

OKidiKidi

pre preko 1 godinu

Dobri su ti prihodi, ulozis 220 milijardi a prihodujes 7... arapi se izlozili na fudbal sad bi i Emirati, Jemen, Iran, i Saudi Arabija da organizuju prvenstva ( s tim da ovi poslednji i imaju neku fudbalsku osnovu)

Bojank91

pre preko 1 godinu

Ta razlika u odnosu na Rusiju je samo zbog cena smeštaja, hrane i pića odnosno paket aranžmana. Nikakav izgovor da bude na 3 godine
m

mare1414

pre preko 1 godinu

A sto da ne i svake godine? Napravite ligu sa svim reprezentacijama sveta i igrajte cele sezone 200 utakmica. Ali naravno da se ne prekidaju klupske lige. LS isto prosirite i promenite format da se i u njoj igra vise utakmica. Pa majku mu, valjda je draz upravo u tome sto ovakve utakmice ne mogu cesto da se gledaju, nego se ceka dugo na njih i navijaci ih sanjaju. Zato kada konacno dodju na red ovakva desavanja ceo svet prati. Veci broj utakmica izaziva monotonost, ubija car takmicenja, smanjuje interesovanje publike. Pogledajte primer u kosarci u Evroligi koliko je broj gledalaca po halama sirom Evrope pao od kako je promenjen format na ovaj aktuelni ligaski.
9

987

pre preko 1 godinu

Svake tri godine, treba da se igra svakih šest meseci i to na zimu kad je pauza u prvenstvu. Nema šta, rešili su da unište ovu prelepu i jednostavnu igru, iz samo jednog razloga. Donosi mnogo para a njima nikad dosta.
B

Blaki

pre preko 1 godinu

Sve su uništili,ostao je još fudbal,košarku podelili na dva dela, vaterpolo niko živ ne zna koliko takmičenja igraju godišnje i sve ostalo da ne nabrajam.
m

mislim...

pre preko 1 godinu

.. Da treba da se igra na svaka 3 meseca... Ništa drugo da se ne igra i da igrači nemaju ni sekundu odmora kako je bi mogli da troše desetine miliona evra/dolara na normalan život već na lečenje i živitarenje u bolovima.
N

News

pre preko 1 godinu

Pare,pare kako ide ona pesma. Predsednik Fife hoce da unisti Uefa ligu sampiona i Evropsko prvenstvo. Hoce sve pare da idu Fifi.
m

miile

pre preko 1 godinu

ali svako sa svakim po 4 puta,pa onda plej of i plej aut na 3 dobijene....bolji život,srećni ljudi,mala nevesta..... svetsko svake godine ali klubova, može u ovom terminu...plasman u LŠ kao kvalifikacije...
M

Monterooo

pre preko 1 godinu

Na dve i da ucestvuje 68 ekipa malo je ovih 48 sto spremaju za Ameriku,ko god sam sebi plati put i smestaj neka ide na SP. Da to bude veselje,cuga,zurke...i malo fuce... Kao EXIT festivalskog tipa nesto
0

0211

pre preko 1 godinu

Usladilo se a?!