Darko Lazović (© AFP)
Darko Lazović (© AFP)

Iskreni Darko Lazović: Nismo im stvorili ozbiljne šanse

Vreme čitanja: 1min | čet. 24.11.22. | 23:21

„Oočekujem da protiv Kameruna igramo našu igru“, kaže srpsko krilo

Očekivanja velika, ali realnost je takva da baš i nećemo pamtiti po dobrom premijerni meč u Dohi. Naša selekcija je poražena 0:2 i tako suzila put kad je u pitanju plasman u narednu fazu takmičenja.

Srpski reprezentativci su prilično realni u komentarima duela sa Brazilom (0:2).

Izabrane vesti

Bilo je grešaka u lakim pasovima, tako smo dopuštali rivalu da razvija kontre. U prvom je bilo dobro, nisu nam stvarili neke šanse“, procenio je Darko Lazović.

Krini fudbaler ističe da se Selesao nametnuo kao ozbiljan rival i da je našima bilo teško da pronađu pukotinu protiv jednog od glavnih konkurenata za trofej.

Zna se da Brazilci imaju individualce koji igraju u najboljim klubovima sveta. Što se mene lično tiče, moglo je dosta bolje. Oni su pokazali kvalitet. Možda smo mogli da držimo više loptu u posedu, jefitno smo gubili posed, dozvoljavali da nas ugrožavaju iz polukontre, a nismo im stvorili preozbiljne šanse“.

Krilo Verone je nezadovoljno ishodom, međutim, veruje u povoljan rasplet.

Ne bi trebalo da se pravi drama. Ostalo je još da igramo sa ekipama koje bore sa nama sa drugo mesto, očekujem da protiv Kameruna igramo našu igru, a kad demonstiramo ofanzivan fudbal možemo da dobijemo bilo koga“, uverava Darko Lazović.


tagovi

Darko Lazovićfudbalska reprezentacija SrbijeKatar2022OrloviOrlovi 2022

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara