Komentari na vest

Ivanić zalečio primicač, ali Bahar neće rizikovati bez potrebe - Katai od juče ponovo radi sa ekipom

Н

НИКО4

pre 9 meseci

КАТАИ ЈЕ ЛАДНО ИЗ СРБОБРАНА ???
P

PROFESOR ,.,.,.,.

pre 9 meseci

....ne nego je Katai vruće iz Srbobrana ! Ajde bre gubi se odavde.
E

El Presidente

pre 9 meseci

🗣Ajmo slaninari, razlaz! Što ste igrali, igrali ste, sad je došo red za baha(R)nalije. Ima se, može se! 🤑🤩🤑
B

Bss

pre 9 meseci

Evo recimo Kraso igra i u veznom redu, tako da me ne bi čudilo da u nekoj od narednih prvenstvenih utakmica u veznom redu igraju Stamenić, Ivanić i Kraso, a u napadu Katai i Olanjinka. Sa Bukariem i Mitrovićem po boku to bi zaista bilo ultra ofanzivno ali bih baš voleo da vidim kako bi to izgledalo. Dakle ima mesta za sve.
A

Aca LJotic

pre 9 meseci

Bice mesta za sve igrace koji su tu u protokolu svi ce da igraju samo polako strpljenja.
C

Cccc

pre 9 meseci

Stvarno sam nestrpljiv i radoznao kako će igrati Katai kod Bahara. Dečko zna fudbala ako ga ne mrzi ali često ga mrzi trčati a danas znanje bez fizike ne prolazi. Do sada se znalo za Kataia i svako je video u prvih 20 min ili mu se igra ili ga treba menjati, da vidimo hoće li se tako ponašat kod Bakara i hoće li mu on to tolerisati.
d

d. g.

pre 9 meseci

Kada pljujete po Kataiju setite se da je prošle sezone bio naš najbolji igrač. On možda nije brz ali strašno brzo misli.
e

eh

pre 9 meseci

Zna Bahar ko je kakav.
c

cao cao

pre 9 meseci

Katai propustio 2 meseca. Nije ga slucajno Bahar odstranio. video je da nije kalibar za ozbiljnu pricu
G

Gost MMS@Proficap

pre 9 meseci

@Proficap - Tačno i ja mislim da Bahar zna šta radi, ali u svakom slučaju je bolje što si mu dao jedan ovako pametan savet, pogotovo onaj deo o zameni mesta igrača u timu. Mislim da bi to bilo vrlo interesantno rešenje, a Bahar se toga sigurno nije setio. To je Baharu za sada jedan “minus”! Posebno je važan tvoj savet gde da postavi Ada, koji se u dosadašnjim utakmicama pokazao kao važna šraf u mašineriji Zvezde. Odigrao je za čistun “peticu” (na skali ocena 5-10)!
P

Pasijans

pre 9 meseci

Iskreno sumnjam da ce Katai dobiti neku vazniju ulogu u ovoj ekipi i kada bude potpuno zdrav, nego ce vjerovatno biti rezervista sa 20-30 minuta po mecu. Sto se tice pojacanja, ja sam isto bio za dovodjenje Ada, jer je to mlad igrac koji je imao odlicne partije u Ligi sampiona. Sad je tu, ali se ne cini da ima mjesta u Baharovom sistemu, da li zbog nedostatka kvaliteta ili jednostavno sto se Stamenic pokazao kao vrhunsko rjesenje na njegovoj poziciji, dok i Mijailovic ima prednost kao kvalitetan domaci igrac. Sa druge strane, ja Ada ne bih odmah otpisivao, sigurno moze da se popravi i napreduje, ali pitanje je koliko ce prostora imati za to u zvanicnim utakmicama.
D

DsCz@Pasijans

pre 9 meseci

@Pasijans – Naravno, Kataiju ne treba udeliti više od 20-tak minuta po utakmici, jer smo doveli sjajna pojačanja, a tu su Kangva i Bukari! On nema mesta pored ovih dokazanih majstora minucioznih driblinga na petoparcu! Ma, ko je Katai pored ovih gromada! Takođe si u pravu da ne treba otpisivati sjajnog Ada, koji je pokazao svoju klasu u prethodnim utakmicama. Siguran sam da da će se Ado popraviti i samo biti još bolji. A, do tada ga poslati da se kali u OFK BG (ako tamo bude mesta za njega).
U

Urke777

pre 9 meseci

Pa i ne treba da Bahar rizikuje, jer tu su dokazane veličine koji mogu sami svaki za sebe da reše utakmicu, kao Olanjinka, Kraso i Kangva, a tu je i svestrani Bukari! Malo li je?! Bojim se da je Bahar već oformio standardan tim i da će tu vrlo teško biti mesta za Ivanića i Kataija! Ivanić i Katai će morati dobro da se pomuče da bi zaradili 10-tak minuta u drugom poluvremenu. Afrikanci su ušli u štos i bilo bi kontraproduktivno razbijati takvu harmoniju i sklad u igri Zvezde!
G

Gost997

pre 9 meseci

Ivanic je jedini za kog mozes reci da ima sigurno mesto, o cemu ti druze pricas, ne igra iskljucivo sto je povredjen, da nije bio bi siguran kao Mesi u Barsi
S

Samela11

pre 9 meseci

Odlicne vesti. Nasa dva majstora.
P

Pojacanja

pre 9 meseci

Sve je ovo lepo ali ako hocemo da se rvemo sa onim azdajama iz LS mora se pod hitno dovesti dobar Spic,Stoper i Vezni,to su ta 3 igraca koja nam fale da nacisto kompletiramo tim,u ostalom kao i u kosarci sto nam fale jos dobra 4-ka i bek da bi tim bio kompletan!
D

Don Vito Corleone@Pojačanja

pre 9 meseci

@Pojačanja – Mislim da grešiš! Zašto misliš da nam treba vezni, kada imamo Kangvu, Kangu i Ada. Sa njima možemo slobodno u LŠ i niko nam se neće nam smejati! Posle prošlogodišnje masovne hipnoze među navijačima Zvezde, o kolosalnoj vrednosti Ada, samo na portalu Mocartsporta je bilo na stotinu komentara podrške za dovođenje Ada. Sada su se svi uverili u njegove sjajne mogućnosti! Takođe mislim da nam ne treba ni špic, jer tu su Žan Filip i Olanjinka! Sa njima nema zime, tek će Evropa da sazna što može jedan drugoligaški napadač iz Francuske (Žan Filip), kao i igrač kome je istekao ugovor, pa klub nije hteo da mu ponudi produžetak istog (Olanjinka). I onda se tu našla Zvezda kao “sigurna afrička kuća” i prigrlila ove gromade.
u

upotrebi klikere

pre 9 meseci

@DonVito Pobrkao si LONCICE....
M

Mutommbo

pre 9 meseci

Imam utisak da će Katai biti meč viner protiv nekog dobrog protivnika. Verovatno će šansu dobijati sa klupe da odigra 20 - 30 minuta u zavisnosti od rezultata i protivnika. Štp se Ivanića tiče, njemu baš leži ovaj stil igre sa tranzicijom i jakim presingom i napadima gde se lopta stalno kreće od igtača do igrača uz prebacivanje težišta sa jedne na drugu stranu napada. Kada bi još Kangwa imao Kanginu čvrstinu, ili da Gelor igra brže bez davljenja lopte, imali bi kompletan tim i bez dodatnih pojačanja.

Proficap

pre 9 meseci

Bravo. To je pravi komentar od pravog poznavaoca fudbala. Koliko je Ivanic bitan, i koliko mu odgovara ovaj sistem igre, najbolje se pokazalo protiv Fjorentine. Pravi mozak i pokretac ekipe. Da sam na Baharovom mestu, ja bih Stamenica gurnuo na Kangwino mesto, a Ada ili Mijailovica na Stamenicevo mesto. Ali, Bahar je dokazao da zna sta radi.
G

Grizojajac Plandište@Mutommbo

pre 9 meseci

@Mutommbo – Ovo si dobro primetio za Kataija. On treba da uđe na nekih 20-30 minuta pre kraja, kada rezultat već bude nedostižan za Zvezdu i tada u igru nastupa “magiko” da pomoću trikova izvuče Zvezdu i popravi ono što su uprskali sjajni internacionalci do tada. Katai zaista treba da im bude rezerva! Bravo “Mutommbo”, molim te da napišeš što više ovakvih poučnih komentara.
M

Mutommbo

pre 9 meseci

@grizojajac Tamo gde bude Zvezda zgažena igrom i utakmica rešena do 65 minuta ne bi nam pomogao ni Dejo iz najboljih dana a kamo li Katai. Njegov problem nije znanje i veština sa loptom, već što ne može da igra presing kada protivnik ima loptu na svojoj polovini ili na sredini terena. Tu su Olajinka i Kraso mnogo korisniji igrači. Drugo, mnogo je lakše da uđe u igru kada su protivnički igrači na 75% snage, nego na početku. Način igre Kataija je da se potroši u napadačkim akcijama i ne može da onda isprati protivničke defanzivne vezne igrače koji se priključuju napadu. Ispadanje jednog igrača povećava potrošnju drugog saigrača. Sa ovom formacijom Ivanić može igrati celu utakmicu, dok je sa Kataijem i Šiljom Pešićem gubio svežinu već nakon sat vremena igre. Posebno je iscrpljujuće kada treba da zaustaviš protivničku kontru ili igru iz tranzicije, kada si potrošio deo snage na istrčavanje i sprint napred. Laički gledano svi bi voleli 11 majstora na terenu ali to nikada nije bilo garant da se može slomiti igrački skromnija ekipa. Zato je Kataji korisniji 20 - 30 minuta gde igra jak fudbal, nego 65 minuta sa praznim i kontraproduktivnim periodom. Ivanić je igrao fudbal života protiv Milana, kada nije imao Kataija pored sebe. Kanga bi mogao najbolje da izgleda između Miće i Stamenića, samo treba da se resetuje, da bude svestan da na bokovima Mitrović i Bukari mogu mnogo, kao i Ivanić i Kraso u direktnom fudbalu. Olajinka je takl netipičan igrač i ima ga svuda i stvori se u šansi ili asistira saigračima ili odigra dobar presing, da se prostim posmatranjem to ne vidi tolikl dobro. Bitno je da igrači svojom igrom i potezima podižu ostale saigrače ili da ih barem ne čine lošijim.
B

Boljevci

pre 9 meseci

sad ispečemo mačku na ražanj za ovu lepu vest...napred zvezdo!!