Rikardo Formošinjo (Printscreen)
Rikardo Formošinjo (Printscreen)

Izvinite, moram da se javim – Murinjo zove! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | uto. 26.12.23. | 12:53

Zanimljiva scena sa jučerašnje konferencije za medije posle utakmice polufinala egipatskog Superkupa

Neviđena drama na jučerašnjoj utakmici polufinala Superkupa Egipta. Modern Fjučr je posle 34 penala savladao lidera tamošnjeg šampionata Piramids i zakazao borbu sa Al Ahlijem u finalu, međutim, i pored toga što je na pomenutom meču viđena jedna od najdužih penal-serija u istoriji fudbala, sam podatak bi u većem delu sveta verovatno prošao nezapaženo da se u čitavu priču nije umešao – Žoze Murinjo.

Zanimljiva scena na konferenciji posle meča. Trener pobedničkog tima Rikardo Formošinjo slušao je pitanje jednog od tamošnjih novinara, kada ga je prekinuo poziv. Sa druge strane žice dobro poznati glas.

Izabrane vesti

"Izvinite, ali ljudi, moram da… Žoze Murinjo! Moram!", otkrio je 67-godišnji Portugalac prisutnim novinarima od koga je dobio poziv.

Formošinjo je nekadašnji Murinjov pomoćnik, sarađivao je sa njim u Mančester junajtedu, kratko i u Totenhemu, ali se u martu 2021. godine vratio samostalnom trenerskom poslu. Kratko je vodio sudanski Al Hilal, potom Olimpik Kuribgu iz Maroka, bolivijski Strongest, pre nego što ga je put u avgustu ove godine odveo u Modern Fjučr.

Pa i pored toga što su im se putevi razdvojili pre skoro dve godine, Murinjo nije zaboravio na svog nekadašnjeg saradnika.

"Šefe… Uspeli smo, da, uspeli smo. Ne mogu da čujem ništa odavde, uskoro napuštam prostoriju i onda ću te nazvati", poručio je Formošinjo svom sunarodniku na portugalskom, a onda se još jednom izvinio novinarima:"Oprostite, ali ovom čoveku sam morao da se javim."



tagovi

Žoze Murinjo

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara