Strahinja Pavlović (©AFP)
Strahinja Pavlović (©AFP)

Juve bacio oko na Pavlovića, Salcburg odgovara: Ne za manje od 20.000.000 i ne sad

Vreme čitanja: 1min | sre. 28.12.22. | 13:51

Ostaje u Austriji

Juba Dijara je već otišao Kadiz, ponuda ima i za Nou Okafora i Maksimilijana Vebera, dok je Juventus bacio oko na Strahinju Pavlovića. Ali u Salcburgu odgovaraju – Pavlović ostaje u Red Bulovom jatu.

Sportski direktor Kristof Frojnd je doduše svestan da Austrijanci ne mogu ništa kategorički da tvrde, ali plan za srpskog reprezentativca je sasvim jasan.

Izabrane vesti

Nikada ne možete sasvim da odbacite neku mogućnost, ali uopšte nismo planirali da se sada rastajemo sa Pavlovićem. On je naš tek pola godine”, rekao je Frojnd za Salcburger Narihten uz podsećanje da ugovor 21-godišnjeg štopera ističe tek 2027. godine.

Salcburgu se dakle ne žuri, Juventusu se žuri, jer je posle odlaska Matijsa de Lihta i Đorđa Kjelinija rekonstrukcija poslednje linije neophodna. Ni Leonardo Bonuči nije u cvetu mladosti, a pored Bremera tu su još samo Federiko Gati i Danijele Rugani.

Normalno je dakle da Stara dama prati situaciju na tržištu, pisalo se ranije da je prvi pik Specijin Poljak Jakub Kivior, jer je on jeftinija ocene od Pavlovića, koji prema tvrdnjama iz Austrije svakako ne bi dobio dozvolu da ide za manje od 20.000.000 evra. Verovatno i za koji milion više.

Pominjali su se i Arsenalov Gabrijel, Ndika iz Ajntrahta i Igor iz Fjorentine, međutim čini se da Juve bira između Pavlovića i Kiviora. A da će Pavlović biti teža opcija, jer Salcburg očigledno smatra da će mu cena tek rasti.


tagovi

Strahinja PavlovićRed Bul SalcburgZimski prelazni rok 2023

Obaveštavaj me

Juventus

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara