""
""

Kadeti ponovo bolji od Belorusije

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.09.16. | 14:34

Izabranici Ilije Stolice zabeležili minimalan trijumf u Staroj Pazovi (1:0)

Kadetska reprezentacija Srbije savladala je Belorusiju sa 1:0 u drugom kontrolnom meču u Staroj Pazovi.Izabranici selektora Ilije Stolice nisu ponovili goleadu iz prethodnog duela, ali u njihovoj igri se mogla videti zrelost za godine koje imaju. Kontrola svih dešavanja na terenu, pristup koji ide uz dres sa državnim grbom, ali i mali umor od meča koji se igrao pre nepuna dva dana, obeležili su proveru naših momaka. Jedini gol na meču postigao je Dimitrije Kamenović i tako doneo zasluženu pobedu „orlićima“.

Dueli protiv Belorusije bili su poslednja provera pred prvi krug kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Hrvatskoj, a Srbija se nalazi u grupi sa domaćinom Italijom, Albanijom i BJR Makedonijom. Dve reprezentacije izboriće plasman u elitnu rundu kvalifikacija a naša selekcija se prvo sastaje sa BJR Makedonijom, 26. oktobra (11.00), dva dana kasnije rival nam je Albanija (11.00), a 31. oktobra izabranike selektora Ilije Stolice očekuje duel sa Italijom (15.00).
„Cilj zbog koga smo bili na okupu ovih dana je ispunjen. Zadovoljan sam i igrom i rezultatima, pogotovo što smo za rivala imali reprezentaciju koja je u poslednjih nekoliko mečeva ostvarila praktično sve pobede u duelima protiv veoma ozbiljnih selekcija“, ističe selelktor Ilija Stolica.

Izabrane vesti

Prvi krug kvalifikacija za EP počinje 26. oktobra?
I pored kvaliteta koji smo videli, ima stvari koje, naravno, treba da se poprave i podignu na viši nivo, a moja želja je da momke okupim još jednom, jer ostalo je mnogo vremena do starta u kvalifikacijama. Mnogo bi nam značilo da zajedno provedemo ponovo dva-tri dana, jer praktično smo tek sada imali više vremena za rad.Videlo se, uostalom, na terenu koliko je to imalo uticaja na igru i rezultate “rekao je Ilija Stolica.

Selektor Ilija Stolica šansu je ukazao sledećim igračima: Gordić (od 41. Milojević), Ilić (od 73.Simonović) , Marković, Kamenović (od 63. Šehović), Nešković (od 57.Kokir), Gavrić (od 41. Stanković), Đerlek (od 63.Bosić), Babić (od 41. Stuparević), Jeličić (od 73. Gačić), Vidosavljević (od 57.Pavlović), Radovanović .


tagovi

kadetska reprezentacija SrbijeIlija StolicaEvropa

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara