Komentari na vest

Kako je Srbija izgledala prošli put protiv Kipra: Užice, Muslin, Matić kapiten...

J

Joksa1986

pre oko 2 meseca

Crvena Zvezdausla u pregovore sa Levskim iz Sofije oko cijene za stopera iz Paname, José Córdoba. Sa igracem dogovoren cetverogodisnji ugovor ,ostalo samo da se dogovori transfer tj. obestecenje i igrac bi trebao doci na ljeto. Dragovic izgleda da ide u Besiktas.
V

Voždovac

pre oko 2 meseca

E pa ako je četverogodišnji, onda može.
N

Nicker

pre oko 2 meseca

Tim iz Rusije je bio daleko kompletniji od onog iz Katara,i verovatno bi prosli grupu da je na klupi ostao Muslin. Katar je bio prenapumpana prica,dodatni optimizam posle kvalifikacija smo izgradili na pobedama protiv prosecnih ekipa u LN,a jedini put kada smo se odmerili sa timom ranga Svajcarske prosli smo kao bosi po trnju (Danska).
r

rn

pre oko 2 meseca

Anti fudbal Muslina, bolno za oko.. Svi su jedva docekali Piksija i uzivanje je bilo gledati do svetskog. Sad se pljuje i sve dobro se zaboravlja, ali takvi smo mi kao narod kad ne ide kako treba.. Fascinantno je sta se desilo prakticno sa istim timom koji je pokidao kval za svetsko i plasirao se u A ligu nacija. Od jednog atraktivnog modernog fudbala do toga da prakticno ne vazimo ni protiv koga vise kao favoriti..
Z

Zvončica

pre oko 2 meseca

Sa Piksijem smo vreća za punjenje. Bilo je lepršavo dok ga nisu provalili. Ali na našu žalost, postoji nečiji skauting koji utvrdi sve rupe u našoj postavci. Zato nas sad svako oduči od fudbala, a Piksi je nikakav trener i nema veze sa fudbalom, a sujeta i ego udaraju u plafon.
R

Ranzo

pre oko 2 meseca

Sa Muslinom je zadnji put reprezentacija imala glavu i rep. Ubeđen sam da bi dva puta dobili Švajcarce. Za Škote da ne pričam. Izgubili smo dva prolaska u drugu fazu i odlazak na EP. Zato, dobili smo SMS-a.
Z

Zvončica

pre oko 2 meseca

Budi realan i objektivan, igra nam je kod Muslina takodje bila užas. Doduše, nije baš toliko loša kao kod Piksija, jer je to nemoguće.
к

кикоман

pre oko 2 meseca

није игра ужас, него смо играли на резултат а не на ложење у празно ко код киксија
m

malo sutra

pre oko 2 meseca

Nemamo mi igrace.
I

Ivke95

pre oko 2 meseca

Kako se Muslin sa tadasnjom ekipom Srbije plasirao na Svjetsko Prvenstvo msm da treba izucavati na fakultetima,naucna fantastika. A covjeka otjerali da dodje "dokazani strucnjak"..
Б

Белграно

pre oko 2 meseca

Пласирао је се тако што смо били у групи са Велсом, Ирском, Аустријом и Грузијом.

Mali peca

pre oko 2 meseca

vels polifinalista eura , austrija redovan ucesnik eura u tom trenutku su sigurno bili bolji od nas
B

Bulgrano

pre oko 2 meseca

Sad bi se od prva tresli a Gruziju bi verovatno dobili na suvi kvalitet.
J

Jöle 39

pre oko 2 meseca

3-4-1-2 je najbolja formacija koju ova ekipa može da igra. Kada smo igrali sa ovom formacijom u ligi nacija redom su padali Slovenija, Norveška i Svedska
Z

Zvončica

pre oko 2 meseca

4-4-2 je najbolja za nas, ali selektora nemamo da to posloži. Vms,Pavlović,Milenković,Mladenović, Boranijašević, Belić,I.Ilić, Samardžić(Ljajić), Tadić, Mitar, Vlahović. Eventualno kad se jurinrezultat ultraofanzivno u rombu sa Radonjićem i Kostićem na krilima, onda visi Samardžić i jedan zadnji vezni. Ili 4-5-1 gde visi jedan napadač a ostaju dva zadnja vezna. Svakako je najbolja varijanta sa 4 pozadi, i tu nema dileme.
D

Dzi

pre oko 2 meseca

Ko je drulovica slusao ni piksi mu nece tesko pasti.... Ko je piksija slusao i krstajica se plasi..... Ko se krstajicem leze, s piksijem se budi...
к

кикоман

pre oko 2 meseca

Није Муслин измишљао топлу воду, савршено избалансиран тим, чврсто у одбрани, два спољна покривају крила, дуплирају са Костићем и Тадићем напред, а позади се враћају да не дува промаја, Матић и Максимовић лепо контролишу везни ред, напред се игра на Митра, није лепо за око, ал је лепше него да играмо као дивља афричка селекција... зна се, игра се чврсто, такмичарски, мање утакмице добијамо малтене рутински, 1:0, 2:1, са јачима се шибамо па шта буде.
Z

Zvončica

pre oko 2 meseca

U Teoriji da, samo što uopšte nije bilo tako u praksi. Izgledali smo užasno na terenu, i to u do tada najlakšoj grupi ikad. Sramota je da smo se jedva plasirali iz onakve grupe. Nakon toga smo opet dobili poklon u vidu još slabije grupe koju je Piksi jedva prošao. Ne smemo veličati ni Muslina ni Piksija zbog prolaska, jer sve sem prolaska iz onakvih grupa je neuspeh, i katastrofa epskih razmera. Muslin je sa pravom smenjen, kao što bi i Piksi morao biti smenjen da nema političku zaledjinu.
к

кикоман

pre oko 2 meseca

муслин јер није звао сергеја, не смењујеш тренера који има резултат никад
?

??

pre oko 2 meseca

@zvoncica muslin nije s pravom smenjen jer je on odveo reprezentaciju na sp, a tamo je vodio krstajic koji do tad nije bio trener. Tako da ne mozes reci kako je s pravom smenjen. Trebao je da odigra sp, pa da ga smene ako im se nesto ne svidja
X

Xxxaja

pre oko 2 meseca

Kad se setim onog iz Javora,Krstajica pa Tumba a joj kakav savez u intersu smo imali. Šteta što nisu ostavili Muslina msm da bi bolje prošli u Rusiji