(©Evroliga)
(©Evroliga)

Panatinaikos za 24 sata prodao sve sezonske ulaznice za narednu sezonu

Vreme čitanja: 1min | čet. 16.05.24. | 13:40

Klub objavio da je svih 11.200 karata već planulo

Kakvu eksploziju je napravio ove sezone grčki Panatinaikos. Posle 12 godina je uspeo da se domogne završnog turnira Evrolige u kojem odlazi sa najvećim ambicijama. Navijači su posle dugo vremena u stanju potpuno ekstaze, sve dodatno popaljuju i nastupi kontroverznog gazde Dimitrisa Janakopulosa, pa zato i ne čudi informacija da je grčki velikan za samo jedan dan prodao sve sezonske ulaznice za narednu sezonu.

Kako su iz kluba objavili, svih 11.200 karata za takmičarsku godinu 2024/25 je planulo u rekordnom roku. Klub doživljava procvat, konačno je ponovo, prvi put još od odlaska Željka Obradovića sa klupe, faktor u evropskoj košarci. Navijači mu veruju, a tim igra sa dušom.

Izabrane vesti

Inače, Atinjani su ove sezone treći najgledaniji tim elitnog evropskog takmičenja, odmah iza beogradskih večitih rivala. Partizan Mozzart Beta i Crvene zvezde. Prosečno ih je po meču gledalo 15.299 navijača što je enorman rast u odnosu na prethodnu sezonu (tada imali prosek od 6.185).

Panatinaikos je osnovni deo Evrolige okončao kao drugoplasirani, da bi u plej-ofu posle pet ludih utakmica savladao Makabi iz Tel Aviva. U polufinalu Fajnal fora će se 24. maja sastati sa Fenerbahčeom, dok drugi par čine madridski Real i Olimpijakos. Očekuje se da u Berlinu upravo oni imaju najveću podršku.


tagovi

KK PanatinaikosEvroligasezonske ulaznice

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara