Komentari na vest

Kako li je biti navijač ovog kluba?

Mali peca

pre 28 dana

Tesko ne pitaj te
I

Iiii

pre 28 dana

A teško nakon Fergusona.
V

Voždovac

pre 28 dana

Ja sam kao navijač Junajteda poslednjih godina prešao sa vina na rakiju, tako da vam to sve govori 😅
S

Sejn85

pre 28 dana

Najlepsa je stvar biti navijač ovog kluba, navijam za njega od 97 godine.Pravi navijači su znali da će posle Fergusona doći do zatišija i da niko nikada nije imao takav kontinuitet osvajanja trofeja i lepote igre kao Fergi...podvlacim niko i nikada više!!!
f

file62

pre 27 dana

Volim MU više od 50 godina...kao oca...Crvenu Zvezdu kao majku...ljubav za sva vremena...bree
S

Sija

pre 28 dana

Ovaj junajted je potpuno druga ekipa od one npr.kada ih je Barcelona pregazila u 2 finala lige sampiona! Taj tim je makar imao dusu,igrace,karakter,a ovaj sad bi od iste te Barcelone(tadasnje) primio zbirno 15 komada,lagano
P

Pedja108

pre 28 dana

Nije ovo nista cudno. Ne znam da li je MU imao ikad goreg golmana, a platili su ga ko Svetog Petra kajganu. I kad imas rupu na golu, automatski i odbrana postaje nesigurna. Podsecaju me kao nasa reprezentacija. Tako i mi mozemo od svakog da primimo gol i u bilo kom trentuku.
B

Bel

pre 28 dana

Samo sto naša reprezentacija ima vrlo dobre golmane ne odlične i prosečne stopere hahaha svakako daleko su sigurnije od svakog panja u odbrani.
P

Pelemiš

pre 28 dana

Kako je? Pa tako da sam 2013. pisao maturski rad na engleskom na temu odlaska sir Alex-a u penziju (na engleskom), a da ulazimo u 12. godinu od tad, da nisam video nijedan bitan trofej. (niti Fergusona, jer kad je igrao UTD-Partizan nije došao).
S

SilvioB.

pre 28 dana

@Za one koji brane Glejzere. Do kada i koliko to treba objašnjavati? Glejzeri ne daju svoj novac. Uzimaju kredite sa visokim kamatama i zadužuju klub. Oni su jedini vlasnici kojima fudbalski klub isplaćuje dividende. Drugim rečima, pljačkaju klub. Od 2001. su akcionari Junajteda, a od 2005. su vlasnici. Pre nego što su preuzeli vlasništvo, Junajted je bio klub bez dugova. Lako je kupiti klub u Engleskoj, ako si bogat. Potrebno je samo obezbediti sredstva od oko 25 odsto vrednosti kluba. Tada vlasnik može da uzme kredit u ime kluba i isplati akcionare od kojih su akcije kupljene. To se desilo Junajtedu i Barnliju.
H

HORIZONTI

pre 28 dana

G R O Z N O je biti navijac ovih !
s

shu

pre 28 dana

evo da dam odgovor na pitanje iz naslova: tesko, pakleno, ali sta je tu je, tradicija je bitna, valjda nece ni Glejzerima do zore da gori 😄
T

Tobdzija iz Knjazevca

pre 28 dana

Sta da kazemo mi navijaca Arsenala. Tolke godine patnje , konacno nas malo sunce ogrejalo. Igramo stvarno lepo , mlad tim ali smo istrpeli trenera i pogodili sa svim pojacanjima . Ali 20 godina skoro mucenja i trenutaka za plakanje sa nasom igrom koja lici na vasu.
s

shu

pre 28 dana

Svaka cast Arsenalu poslednje dve sezone, prelep fudbal igrate sad. Ne bih imao nista protiv da prekinete post, uzmete titulu i sprecite Liverpul ili plastiku iz drugog dela Mancestera da dodje do iste.
3

3243423

pre 28 dana

"Brazilac Entoni deluje izgubljeno u prostoru i vremenu" Tako se to pise kad se ni ne gleda utakmica, Entoni je sinoc bio nakon sto je ruku na srce skrivio penal jedan od najboljih na terenu, svi izvestaji to kazu osim vasih strucnih novinara.
P

Polako bona

pre 28 dana

Posle 30 kola, na 22 boda ste od Liverpula i 9 od LS. Polako, Konferencija je tu. Nemoj se srditi
J

JaguarBog

pre 28 dana

a što da ih ne tuku, pa mančester nema tim
1

13414

pre 28 dana

ajde bre burgija ne seri :)
G

Gost....

pre 28 dana

Ono nije vidjelo penala, a sta smo sve vidjeli na utakmicama kakva guranja povlacenja pa i udaranja i slicno katastrofa, koje sudjenje pozzzz
M

Makks

pre 28 dana

Ma naravno. Pokrali Junajted. Nije videlo penala ako si slep ili ogranicen. Ti si, izgleda, oboje. Nego, jesi li cuo za cimprte u sosu? "Nije vidjelo", hajde pali u taj tvoj kokošinjac i tišina. Sportski pozdrav
P

Plaky

pre 28 dana

💦
H

Heavy metal

pre 28 dana

Junajted je od odlaska Fergija sistemski urušen klub. Otkako su ga preuzeli ovi šabani služi im samo kao fabrika novca. Imam utisak da se tamo ne zna ni ko pije ni ko plaća. Teško da je ovde samo do trenera i igrača. Ustvari, moje mišljenje je da su oni najmanje krivi. Toliko igrača se izmenjalo, toliko trenera i opet katastrofa. Trenutno nije baš lepo biti navijač Junajteda, ali proći će i ovo. Nadam se samo da nećemo da se načekamo poput Liverpula.
G

GeOs

pre 28 dana

Ti sabani su u klubu od 2005. Da li daju novac ? Daju. Sta oni vise treba da rade ? Nista. Trener, igraci, sisteem... na kraju i razmazeni navijaci koji posle tri lose utakmice traze skalp neciji. Sustina je kontinuitet. Nisu istrpeli Mojesa ni 10 meseci. Upali su u istu spiralu kao Liverpul, menjanje svega na dve godine ne moze NIKADA da donese boljitak.
P

Pobesneli Maks

pre 28 dana

Suština je da nikad nisu ni imali sistem, dok je je Fergi bio tu on je bio sistem, i tu leži zec. Fergsuon nikada nije imao ni prepoznatljiv stil fudbala, niti plan dovođenja pojačanja, uvek su išli logikom kupi najboljeg, a imali su neverovatnu generaciju oko koje je izgradjeno, skoro 4 ekipe. Fergusonu su najjači atributi man management i čelični autoritet, koji je gradio obično bacanjem igrača pod voz, bio to Kin ili Bekam. Potraži poslednjih 20 pojačanja njegovih, i tu će biti mnooogo promašaja. Otisao je u penziju titulom, ali i ostavljenom spaljenom zemljom, jer je naslednicima ostavio ekipu prepunu 30ogodisnjaka. Zasto oni i posle 10 godine ne mogu da se pomere je druga stvar, ali moze se povući analogija sa državnicima iza kojih je postojao državni aparat i onih koji vukli sve poluge vlasti, a posle takvih obicno nastane nešto slično ovom Junajtedu.
I

Inzaghi

pre 28 dana

Kao da im se vraća za svaku onu pobedu u Fergi tajmu. Vratiće se oni kao i što se Liverpul vratio, možda se neće cekati
S

Snakeee

pre 28 dana

Koliko je ovaj tim beskrajno JADAN !!
I

Iskreno

pre 28 dana

i dalje lepse, nego biti navijac plasticnog city-a
j

jaje na oko

pre 28 dana

ajde ne mlataraj.taj Man utd je potrošio isto para kao i City
@

@jaje na oko

pre 28 dana

svojih, zaradjenih. A ne naftaskih iz arabije.
S

SEVERAC

pre 28 dana

RAZMAZENI DJAVOLI. NIKAD VISE NA VRHU ,NIKAD !
r

rrrr

pre 28 dana

Ću vam kažem..Nikako..Trenutno nemamo želju da ih gledamo
g

gramatika

pre 28 dana

Hoce li mi neko objasnici sta znaci ovo "Cu vam kazem"? Na kom je to jeziku?
L

Lektor

pre 28 dana

Šta znači reč "objasnici"? Iz kog jezika je preuzeta ta reč?
p

pooii

pre 28 dana

NIKAKO
2

24.04.1902.

pre 28 dana

Kako li je biti navijac ovog kluba? To samo ja znam! 😭🤮😠😡💀☠️👹👿💩
J

JUNAJTED RAZJEDINJEN

pre 28 dana

SAUCESCE ! KO TI JE KRIV .

Bojan Lordinho

pre 28 dana

Evo jos malo pa slavim 27 godina od svojih 35,kako navijam za United...Verovatno cunza godisnjicu sebi da kupim jako kvalitetan,dobar,poliuretanski kanap,i hrastovu malu stolicu,luster imam,i top.
S

SAMO SITI ,GRADSKI KLUB

pre 28 dana

PAZI NA CENU ,IMA JEFTINIJE !