Komentari na vest

Kako se u Bangladešu rodila strast za Argentinom i Brazilom? Narod se poistovetio sa Maradonom i sladio porazu Engleza

V

Voždovački

pre preko 1 godinu

Protiv Engleza ništa nije pokvareno, koliko su svima zla naneli vekovima i da nestanu svet bi bio prvi put srećan, Maradona ih je ismejao bar " Božjom rukom i Božjim slalomom " To mi je kao i većini normalnog čovečanstva najdraža utakmica koju sam gledao. A najveća sramota SP ikada je monstruozna krađa Engleza nad Nemcima 1966 u Englekoj kada su bili prvi i zadnji put prvaci sveta Englezi.
L

Le Mano De Dios

pre preko 1 godinu

Božija ruka je najbolji i najveličanstveniji momenat u istoriji fudbala. Dati gol, na onakav način, u 1/4 SP u fudbalu i to Englezima, pa nema ništa slađe i lepše od toga. Verujem da nema čoveka na planeti koji se nije bar iskreno nasmejao kad je to video, sem ako nije Anglosaksonac, ali ovi nisu normalni. Pa valjda navijaš za svoju reprezentaciju, kakva god da jeste, ipak je tvoja.
D

Dexaman

pre preko 1 godinu

Taj gol ne samo da nije najveličanstveniji momenat u istoriji Svetskih prvenstava, već je nasuprot tome jedan od najpokvarenijih... Maradona je bio veliki igrač, možda i najveći, ali mora se priznati da je bio pomalo prljav, a taj gol mu ne služi na čast! Tako da, ako to veličaš nisi mnogo bolji od ovih iz Bangladeša, štaviše oni iskreno navijaju, a ti si oduševljen prevarom... Ipak, mislim da si to tek onako rekao i da ne misliš ništa loše...Pozdrav