""
""

Kapiteni Evrolige izabrali: Željko Obradović i Crvena zvezda pobedili u dve od pet kategorija!

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.10.17. | 15:50

Pogledajte kako su glasali kapiteni 16 evroligaških klubova

Posle pauze od Evrobasketa, svi koji su se uželeli dobre evropske košarke su se s nestrpljenjem radovali današnjem danu. Večeras počinje nova sezona Evrolige! Druga u ovom formatu sa 16 klubova koji će po dva puta ukrstiti koplja svako sa svakim.

Izabrane vesti

A Evroliga je uoči početka takmičenja sprovela i anketu među kapitenima 16 klubova koji su odgovarali na pet pitanja. Među pet pobednilka su se našli Željko Obradović i Crvena zvezda!

Prvo pitanje je glasilo: Kojeg novog igrača u Evroligi biste želeli da gledate uživo?

Najviše glasova je dobio baskonijin novajlija Janis Tima (18,75 odsto), a potom Makabijev Noris Kol sa 12,50 procenata ukupnih glasova.  

SVE KVOTE ZA OSVAJAČA EVROLIGE

Drugo pitanje je bilo: Protiv kojeg igrača je najveći izazovi igrati? Isti broj glasova su dobili Aleksej Šved (Himki), Vasilis Spanulis (Olimpijakos), Nando de Kolo (CSKA) i Jorgos Printezis (Olimpijakos) - po 12,50 odsto.

Treće pitanje je bilo na čijem terenu najviše volite da gostujete. Pobedila je ubedljivo Crvena zvezda sa 25 odsto glasova, iza su Barselona sa 18,75 odsto i Armani Milano sa 12,50 odsto.

Četvrto pitanje je bilo vezano za najboljeg igrača Evrolige o kojem se ne priča dovoljno. Koji je u neku potcenjen. Pobedio je Kajl Hajns iz CSKA sa 18,75 odsto glasova.

I na kraju, peto pitanje: Protiv kojeg trenera najviše volite da igrate? Ubedljivo je pobedio Željko Obradović sa 31,25 odsto glasova. Iza njega su Neven Spahija i Pablo Priđoni sa 12,50 odsto glasova. 


tagovi

Aleksej ŠvedFK Crvena zvezdaEvroligaJanis TimaKajl HajnsŽeljko Obradović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara