Komentari na vest

Klanovi u Nemačkoj? Gundogan, Ter Štegen i Haverc ljuti zbog Flikove protekcije za Bajernove asove

n

nikolay

pre preko 1 godinu

Ter Stegen u najboljem slučaju prosečan golman, Gundogan isto, osrednji vezista, nit smrdi nit miriše, a Haverc je jedna od najvećih orevara u istoriji fudbala. Neko mu rekao da je talentovan pa se isteipovaobda nešto zna. Momak je operisan od fudbala, i da nije medijskog hajpa kao najveće moći prodaje, dečko bi bio u Niderlojterbahu. U najboljem slučaju. On ne bi mogao da pravi razliku ni na našim oranicama. Pojeli bi ga kojekakvi Gobelje i Miljkoni, i Panjkovi.
C

CZ***

pre preko 1 godinu

Sine, koji je tvoj problem? Šta te boli? Za zamenika kapitena Mančester Sitija to kažeš? Znači, Gvardiola ne zna, a ti znaš. I ovo ostalo, šit! Hajde, u školu, zvonilo je!
k

kopljarka79

pre preko 1 godinu

Nema njima srece dok ne nabave nekog spica kao Rudi Feler(ista faca kao iz nemackih pornica) A i mnogo su brate šareni,ona ekipa 90 u Italiji,kao da su ih čika Adolf i Herman selektovali. Ovaj mali Musijala je vrhunski ali ne peva "Deutchland uber alles"
g

grof87

pre preko 1 godinu

Musijali je majka Nemica. A, tvoj komentar bi se svideo Gebelsu.
G

Gost555

pre preko 1 godinu

Koji Herman?
k

kopljarka79

pre preko 1 godinu

Ja njih obozavam,ti ljudi sve znaju da urade,pa ce i ovo srediti. Samo da srede centarfora,uvek su imali nekog zajebanog napred. A Musijala gde god da su ga iskopali,mali ce biti najbolji njihov dugo vremena. A mozda je ipak problem i u tome sto su mnogo"šareni",ranije kad zagrmi"Deutchland uber alles" vidis im u ocima da ce da pokidaju. Sad a i ubuduce kako vidim pola to ne peva niti slusa.
č

čujjj

pre preko 1 godinu

Pa gde će ga iskopat,malac rođen u štutgartu,švaba kao i svaki drugi
G

Gost1234

pre preko 1 godinu

Aman, Oliver BIRHOF
S

Svoje dvorište

pre preko 1 godinu

I, kad će naši novinari da otkriju istinu o atmosferi u srpskoj svlačionici?
B

Bcv

pre preko 1 godinu

Pad je bio neminovan. Bundes liga je mnogo opala. Postala je Bajern liga. Manjak kvaliteta. Guranje igrača Bajerna. Nedostatak pravih lidera na terenu. Ne mogu to da budu matori Tomas Miler ili neki Gorecka, Haverc (wtf?). Nekad su bili Bekenbauer, Mateus, Balak, Kan, pa i Toni Kros. Mentalitet koji više nije nemački (Igra se do samog kraja, bez opuštanja, maksimalno ozbiljno). Pozdravlja ih sve Ridiger sa onim izmotavanjem protiv Japanaca 😂 Ova Nemačka ne bi ni nas dobila. Da podvučem crtu - aufiderzen. Nikome nećete nedostajati.
t

titel

pre preko 1 godinu

goretzka miler i haverc su toliko toga uradili nego što ćeš ti za 174 života
B

Bcv

pre preko 1 godinu

@titel Ako si mi rekao, bravo! 👏❤️
Č

Čika Dača

pre preko 1 godinu

Ha, ha, ha .. Ma, šta kažeš? Jesi li ovo sam napisao ili ti neko pomogao. Naravno da će se vratiti u sam vrh gde im je i mesto. 2014. godine su ponizili Brazil, cela zemlja je plakala, bolovala (da ne osećaš i ti još uvek taj bol?). I, šta biva? Je l se Brazil vratio? Jeste! Veliki se uvek vraćaju. Malima ostaje samo da zavide i mrze.
B

Brko

pre preko 1 godinu

Ma mašio je Flik totalno, nisu nijemci imali kontinuitet ni u prijateljskim utakmicama niti u ligi nacija. Dvije pobjede iz 10 utakmica pred SP. Čudi me da je toliko podlegao bavarskom klanu, iako i sam simpatišem Bayern. Ginter, Filkrug i Gundogan su daleko bolje djelovali od Gorecke, Milera i Suleta
š

štabre

pre preko 1 godinu

Gorecka im je najbolji veznjak u timu,da je više igrao možda bi i prošli grupu
F

Fabri

pre preko 1 godinu

Daleko nebitni igraci za samu reprezentaciju Nemacke, kad su osvojili SP Gundogan ne secam se dal je bio na sirem spisku, drugi godinama u senci Nojera sto je i logicno a treci mora jos popare da jede...
n

nebo je granica

pre preko 1 godinu

Veliki poznavaocu fudbala vidi se sta su i uradili na prvenstvu. Predji na hokej.
d

družeee

pre preko 1 godinu

Gde se nećeš nervirat lik stavi milera u prvu postavu sva 3 meča iako nije igro 3 meseca

Bojank91

pre preko 1 godinu

Posle se mi nerviramo sa igračima iz sredine tabele