Komentari na vest

Klop našao protivotrov za De Zerbija: Salah gurnuo Liverpul na čelo tabele i uz kokice čeka derbi

h

hvalaaaaa

pre oko 1 mesec

faraonu za preokret,cekao sam jos Spartu Prag za 110.000. a hvala i srpskom sinu Birmancevicu
O

Oh yeah

pre oko 1 mesec

Interesantno je koliko brzo se razvija Bredli. Šteta je, da tako kažem, što se neće i sa reprezentacijom nauživati uspeha, obzirom da je Severni Irac, rodom iz gradića Castlederga. Bio bi starter u Engleskoj i legao bi im samo tako, ali tamo se fudbalsko državljanstvo ne menja.. Ne znam za takav slučaj na Ostrvu.
T

Trpke

pre oko 1 mesec

Itekako se mijenja,Pa Declan Rice je bio irac
O

Oh yeah

pre oko 1 mesec

Trpke/ Nisam to znao, hvala na informaciji.
I

IRA Belfast

pre oko 1 mesec

Valjda je još uvek.
L

Liverpool forever

pre oko 1 mesec

Iznenađen sam što je Salah postigao gol. U prvom poluvremenu se nije iskazao. Nije me čudilo obzirom da je on vernik i posti zbog meseca Ramazana + povreda pređašnja + reprezentativna pauza. Sve u svemu Mo je opet pogurao, neka nastavi tako.
L

Liverpool forever

pre oko 1 mesec

One behind, nine to go. Šta da kažem, nada o tituli tinja. Nerešeno u Mančesteru bi nam baš leglo, mada ne verujem, mislim da će neko dobiti, možda čak i Arsenal. Ako ništa bar je zabavno.
B

Brinr

pre oko 1 mesec

Ti se haha razumeš u fudbal ko mara u krivi k...
G

Grobelar

pre oko 1 mesec

Sa kim se ti svađaš,poznavaoče fudbala sa tv-a.

lpool

pre oko 1 mesec

Sta rade sudije protiv Liverpula ove sezone.. 100 zutih kartona, faulovi u sesnestercu se ni ne gledaju ( jesu bili slabi kontakti ali bi protiv Liverpula na ekranu bila zamrznuta slika kontakta i bez razmisljanja sviran penal ), odugovlacenje od prvog minuta, opasna igra ne postoji .. Uz sve muke sa povredama Liverpul je i dalje prvi, uz povratak nekolicine kljucnih igraca borba za titulu ce biti preopasna i pravo uzivanje.
B

Brine

pre oko 1 mesec

L I V E R P U L Š A M P I O N
M

Mikili TB

pre oko 1 mesec

Liverpul je igrom tokom 90 minuta zasluzio pobedu ali ono sto za mene odskaje je Bredli. Momak pruza izuzetno stabilne partije od kada je dobio priliku, podjednako dobar nazad i napred, cak bi se usudio reci da je bolja opcija od TAA po desnoj strani celukupno gledano. TAA moze i na drugu poziciju, kreativniju. Znaci Bredli je u top 3 otkrica sezone u Evropi ove sezone.
L

Liverpool forever

pre oko 1 mesec

To si dobro zapazio. Treneri neće, ali izgleda će Bredli oterati Arnolda u vezu, jedva čekam.
b

brt

pre oko 1 mesec

cekam 2 plus drugo i naravno da nepsujem,nisu bili kadri jos jedan go da daju
M

Mikili TB

pre oko 1 mesec

Pa brate tek se svi vratili sa reprezentativne pauze, ne ocekuj goleade, 2+ poluvreme je rizicno. Za ubuduce da znas.
a

arkonada

pre oko 1 mesec

ukrali Dijazu jos jedan gol. 20 prekrsaja sudija svirao igracima Liverpula na Enfildu, svako bacanje igraca Brajtona na travu ovaj dosudi prekrsaj. uz takvo seckanje igre preokrenuti ovakav mec je umetnost. i sta da je Brajton izjednacio posle onog kornera kojem je prethodio ofsajd Danka.
L

LFC fan

pre oko 1 mesec

To bi bila još jedna tragedija i otimanje 2 boda Liverpulu. Nije gledana situacija oko ofsajda jer nije bio gol, a iz toga je proistekao korner iz kojeg su ga mogli postići. To je baš velika greška na štetu Liverpula. Nesviranje ofsajda u toj situaciji je proizvodilo opasne posledice. Ostaje dilema da li bi ipak naknadno gledali snimak te situacije. Nikada nećemo saznati. Lično, mislim da ne bi.
d

dadobob

pre oko 1 mesec

Coote se maksimalno potrudio isprovocirat pozitivan rezultat za Brighton ali Anfield je ipak Anfield. Salah gori od želje, što je veliki bonus za ostatak sezone. MacAlister i Bradley igraju kao da su 10 godina skupa u ekipi. Bradley će biti fenomenalna izlika za premještanje Trenta u vezni red. Dunk i Verbruggen fenomenalni za Brighton, bit će teško izabrati Flekkena ili njega za jedinicu Holandije.
R

Redsi

pre oko 1 mesec

igra odlicna,zavrsnica slaba,hvali Jota da prelomi utakmicu,nadam se da se vracaju povrijedjeni pa sto ko ponese do kraja sezone.YNWA💪
М

Мали Алек

pre oko 1 mesec

Фали, а не хвали. То су две различите ствари.
H

Haha

pre oko 1 mesec

Koliko srece imaju ovi luzeri,kod prvog gola onaj Dijaz koji lici kao da je iz mahale dosao,vristi koliko je u ofsajdu,oni izmisljalju nesto kako je igrac Brajtona promasio loptu,pa on kao tad nie bio u ofsajdu hahahaha,necete uzeti titulu na silu!
n

nemas pojma

pre oko 1 mesec

bukvalno pojma nemas...
S

Sprdnja

pre oko 1 mesec

Ko tebe pusti na vikend??🤣🤣🤣🤣
E

Enzo

pre oko 1 mesec

ne znam koju si ti utakmicu gledao. Kakav ofsajd kod gola Dijaza? nemoj da si g..p
m

midokalm

pre oko 1 mesec

Izvini aristokrato, mora neko i u mahali da zivi, a jel si se ponadao?
O

Ok

pre oko 1 mesec

Promeni dilera
A

Au druze

pre oko 1 mesec

Ne navijam za liverpul, ali si se iz aviona videlo da nije bio u ofsajdu kad je Salah uputio loptu. Ja ne razumem kako neko moze ovoliko da bude zaslepljen mrznjom. Cuj na silu da otmu titulu. Strasno…
B

Brine

pre oko 1 mesec

Ti se haga razumeš u fudbal ko mara u krivi k....
B

Brine

pre oko 1 mesec

Ti se haha razumeš u fudbal ko mara u krivi k....
H

Haha

pre oko 1 mesec

Aloo luzerpulovci jel ste se skupili svi? Ako,sad mozete samo da mi se napasete damu.
L

LFC fan

pre oko 1 mesec

Slutim da ti je bila namera da provociraš, u redu, ali drugo bih ja napisao. Da su i na ovoj utakmici oštetili Liverpul, a zamalo, to bi bilo već 8 (osam) ukradenih bodova. Sad lepo dodaj onih 6 bodova Liverpulu (već otetih) i videćeš kako bi borba za titulu bila rešena. Bilo je šta je bilo, ide se dalje, ali ovo sam replicirao na tvrdnju da neko gura Liverpul i da se hoće titula na silu. Ko god da je osvoji, pa i Liverpul, biće zasluženo. Toliko.
m

menađer

pre oko 1 mesec

Koliko glupih žutih kartona