TREĆA SMENA: Vasko niže poraze, ziceri za Flamengo i Korintijans, Katolika ne gubi u Ekvadoru

Vreme čitanja: 3min | sre. 01.05.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

FORTALEZA - VASKO, 23.55

(Fudbal, Kup Brazila)

Izabrane vesti

Fortaleza je više nego dostojno počela sezonu u Seriji A. Tim Huana Pabla Vojvode još nije izgubio u prvenstvu Brazila. U tri kola Trikolori su osvojili pet bodova i nalaze se na 11. mestu na tabeli. Fortaleza ima uspeha i u Kopa Sudamerikani, gde je ostvarila tri pobede u tri kola grupne faze. Vasko da Gama je u Seriji A startovala trijumfom, ali do sada su ova tri boda ceo uspeh tima u četiri kola. Sa tri poena izabranici Ramona Dijaza nalaze se na 17. mestu na tabeli. Vasko je u prošlom kolu izgubio sa 4:0 kod kuće od Krisijume, i to mu je bio treći uzastopni poraz.

AMERIKA RN - KORINTIJANS, 01.00

(Fudbal, Kup Brazila)

Amerika RN je na kraju prošle sezone ispala iz brazilske Serije C, ne uspevši da se spase u poslednjim kolima. Sada će se ekipa Markinjosa Santosa boriti za promociju iz Serije D odnosno četvrtog ranga, a Amerika nije počela baš uspešno. Remizirala je sa Marakanom u prvom kolu 1:1. U trećoj rundi Kupa Brazila Amazonas ima dvomeč sa Korintijansom. Korintijans još nije pronašao formu u sezoni. U šampionatu su izabranici Tonija Oliveire ostvarili samo jednu pobedu u četiri kola. Desilo se to u prošloj rundi, gde je Timao veoma samouvereno savladao Fluminense na svom terenu sa 3:0. Korintijansi je tek 15. na tabeli Serije A.

UNIVERSIDAD KATOLIKA - BARSELONA GVAJAKIL, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Universidad Katolika je u dobroj formi i nema poraz u prvoj fazi prvenstva Ekvadora. Noćas će da dočeka Barselonu pun samopouzdanja i željan da je iskoristi kao platformu za nadgradnju. Domaćin Universidad je na četvrtom mestu sa 18 bodova posle osam mečeva, i na pet poena je daleko od lidera Aukasa uz dva duela manje. Katolika je pobedila u svom poslednjem meču u Pro ligi sa 2:1 kod kuće protiv Kumbaje, produživši neporaženi početak sezone na osam susreta. Barselona je remizirala 1:1 protiv Emeleka u prethodnom meču Lige Pro i produžila seriju bez neuspeha na šest susreta. Barsa je na šestom mestu sa 15 bodova.

FLAMENGO - AMAZONAS, 02.30

(Fudbal, Kup Brazila)

Flamengo je dobro startovao u prvenstvu Brazila i prošao je niz od tri meča bez poraza na startu kampanje, ali je u prošlom kolu napravio grešku. U domaćem meču protiv Botafoga, Titeov tim je neočekivano podbacio i izgubio je na svom terenu rezultatom 2:0. Sada je Mengao tek osmi na tabeli sa sedam bodova. Amazonas predstavlja drugu najjaču diviziju u Brazilu, gde je već odigrao dva kola. Do sada, tim Adilsona Batiste još nije pobedio - u prvom kolu crno-zlatni su na svom terenu izgubili od Sport Resifea sa 3:2, a u drugom meču su zabeležili remi bez golova sa Regatasom. Tako je Amazonas 14. na tabeli Serije B.

MONTEREJ - KOLAMBUS, 04.15

(Fudbal, Konkakaf Kup šampiona)

Meksički Monterej je petostruki pobednik Konkakaf Kupa šampiona, i u noćašnjem revanšu polufinala će pokušati da protiv Kolambusa nadoknadi gol zaostatka. U poslednjoj utakmici Monterej je pretrpeo prvi poraz na ovom turniru, izgubivši sa 2:1 u gostima. Istovremeno, u prethodnim fazama, tim Fernanda Ortiza postigao je 15 golova i primio samo četiri gola. U poslednjem meču nacionalnog prvenstva ekipa je savladala Nekaksu sa 5:2. Kolambus još nije izgubio nijedan meč u Konkakaf Kupu šampiona. U prethodnim fazama, tim Vilfrida Nensija je eliminisao Hjuston Dinamo i meksički Tigres. Tim uspešno nastupa u MLS-u. Posle 10 odigranih mečeva, Kolambus je zabeležio tri pobede, šest ikseva i samo jedan poraz i kao rezultat toga zauzima peto mesto u Istočnoj konferenciji. U poslednjem obračunu Kolambus je remizirao sa Montrealom 0:0.

-------------

Koji je tvoj navijački san?

Da li maštaš o tome da gledaš Romu na Olimpiku, Arsenal na Emirejtsu ili možda Marselj na Velodromu?

Mozzart ti ovog proleća ispunjava želje.

Učestvuj!

-------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara