Klop: Nema izgovora za ono u Beogradu

Vreme čitanja: 2min | čet. 22.11.18. | 11:47

"Bila je to baš loša utakmica", kaže trener Liverpula

Internacionalna pauza je gotova, Liverpul u subotu gostuje Votfordu u okviru Premijer lige. Redsi su pred pauzu tukli Fulam 2:0, ali im i dalje u glavi stoji još onaj poraz od Crvene zvezde od 2:0 u Ligi šampiona.

Dokaz za to je i konferencija za medije trenera Liverpula Jirgena Klopa. On se u najavi utakmice dotakao meča koji je igran na Marakani u okviru Lige šampiona.
"Prošle godine u ovo vreme nismo imali 20 dobrih utakmica. Izgubili smo od Totenhema u oktobru. U Ligi šampiona smo leteli, to je istina. A za ono u Beogradu nema izgovora. To je jednostavno bila loša utakmica. I protiv Napolija nije bila dobra utakmica. To su bila dva dana kada nismo bili tako dobri, to je tačno. U svim ostalim smo bili jako dobri. Igrali smo protiv PSŽ-a... Sve je dobro. Sviđa mi se sezona. Imamo još dosta mesta za napredak", rekao je Klop na konferenciji za medije.

Izabrane vesti

Klop je generalno zadovoljan kako izgleda njegova ekipa i ne želi da izgovara teške reči na njihov račun.
"Možemo da napredujemo - moramo i hoćemo. Ali između našeg najboljeg fudbala i sada moramo da dobijamo utakmice. Tako je kako je i to smo do sada radili. Apsolutno nema razloga za kritiku prema momcima, rade zaista dobar posao. Mnogo stvari je bolje nego prošle sezone. Odbrana je bolja, prekidi su bolji, mnogo smo zreliji u utakmicama, vodimo utakmicu na bolji način. Mnogo stvari je bolje", kaže Klop.

Liverpul je u Premijer ligi do sada sakupio 30 bodova i nalazi se na drugoj pozicij iza Mančester Sitija. Utakmica na Vikaridž Roudu igra se u subotu od 16 časova.

Foto: Reuters


tagovi

Jirgen Klop

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara